Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Lieljaudas Auto Akumulatoru Recharger Mašīna Automātiska un Manuāla Dual Režīmu Intelligent Remonts Tipa Akumulatora Uzlādes Rīks Skatīt lielāku

Lieljaudas Auto Akumulatoru Recharger Mašīna Automātiska un Manuāla Dual Režīmu Intelligent Remonts Tipa Akumulatora Uzlādes Rīks

€20.80

-23 %

€27.02

Jauns produkts

Īpašas Pazīmes Strāvas kabeļa garums
Izvietošana Transportlīdzeklī Auto Akumulatoru Recharger
Objekta Garumu 18.0cm
Mezgls, Detaļas Numurs Auto Akumulatoru Recharger
Ražotāja Daļas Numurs Jauda
Citas Detaļas Numurs Akumulatora Recharger Mašīna
Materiāla Tips plastmasas metāla
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Postenis Augstums 7cm
Objektu Platums 14.5cm
Valstī/Reģionā Ražošana CN
Postenis Svars 800g

Piemērots 12 Sprieguma/24 Spriegums (6Ah-400Ah) motocikli, vieglās automašīnas, miniveni, lauksaimniecības iekārtas, sausajām baterijām, ūdens, baterijas, svina-skābes apkope baterijas, litija baterijas.

Funkcijas:

Ciparu displejs, monitoringu reālā laika, maksas statuss, nodrošinot stabilu maksas.

Maksas tiek automātiski pārtraukts pēc tam, kad pilnībā uzlādēts.

Sixfold aizsardzības likumi, reversās polaritātes aizsardzība, pārkaršanas aizsardzība, īssavienojumu aizsardzība, zema sprieguma aizsardzība, pārstrāvas aizsardzība, pārsprieguma aizsardzība.

Piecu posmu pulsa atgūšanas, bezslodzes režīmā, pastāvīgu strāvas režīmā, pastāvīga spiediena režīmā, peldēt maksas režīmā, turbulence režīmā.

Nerūsējošā tērauda materiāls, pretkorozijas un pretrūsas.

Efektīva siltuma izkliedi, enerģijas taupīšana aizsardzību.

Specifikācijas:

Jauda: 130W

Barošanas kabeļa garums: 1.1 m

Materiāls: plastmasa+metāls

Postenis izmērs: 180 * 145 * 70mm / 7.1 * 5.7 * 2.8 jo

Postenis svars: 800g / 1.8 lb

Iepakojuma izmērs: 218 * 200 * 111mm / 8.6 * 7.9 * 4.4 jo

Iepakojuma svars: 900g / 2.0 lb

Iepakojuma Saraksts:

1 * Akumulatora Recharger Mašīna

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

8. Piegādes Laiks: 15~60 Dienām

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.e-jump.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.e-jump.lv!

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi, Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Tagi: akumulatora isolant, 12v bateriju lādētāju, pulss, ninebot segway, 12v akumulators automašīnas lādētājs, 12 voltu akumulatoru, akumulatora lādētājs ķēdes, usb vape lādētāju, portatīvo universālais akumulatoru lādētājs, 5 port usb automašīnas lādētājs, 12v 6a akumulatora lādētājs.

Uzrakstīt recenziju

Lieljaudas Auto Akumulatoru Recharger Mašīna Automātiska un Manuāla Dual Režīmu Intelligent Remonts Tipa Akumulatora Uzlādes Rīks

Lieljaudas Auto Akumulatoru Recharger Mašīna Automātiska un Manuāla Dual Režīmu Intelligent Remonts Tipa Akumulatora Uzlādes Rīks

Saistītie Produkti