Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! DopaMonkey Vibrators, Dildo Tālvadības Dzimumlocekļa Piesūcekni Reālistisks Dildo Seksa Rotaļlietu Sievieti Super Milzīgs Liels Vibrators, Šūpoles Dzimumlocekļa Skatīt lielāku

DopaMonkey Vibrators, Dildo Tālvadības Dzimumlocekļa Piesūcekni Reālistisks Dildo Seksa Rotaļlietu Sievieti Super Milzīgs Liels Vibrators, Šūpoles Dzimumlocekļa

€16.69

-19 %

€20.61

Jauns produkts

Izmērs Realistic Dildo
Function1 sieviešu Masturbācija Gailis
Funkcijas milzīgs reālistisks dildo
Materiāls Medicīniskā Silikona
Zīmola Nosaukums DOPAMONKEY
Function2 Vibrators šūpoles dzimumlocekļa
Neķītrs Attēlu No
Vienuma Tips Dildo
Modeļa Numurs Bezvadu Tālvadības dzimumlocekļa
Seksuāli Divdomīgs No
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Function3 Seksa Rotaļlietu Sieviete

Privātuma paketes un rakstīt "trenažieri"

1.IZMANTOŠANA-Tas ir spēcīgs piesūceknis bāzi,jūs varat baudīt jebkurā gluda vietās. 2.labs-Pēc lietošanas tā jānomazgā ar ūdeni.novieto vēsā vietā, dabiski kaltētas, un to var lietot atkārtoti, 3.Medicīniskā silikona, nav toksisks, bez smaržas, materiāli atbilst cilvēka ādu, padara, autentisks, justies labi.Tas ir labākais, lai izmantotu ar lubrikantiem Vai prezervatīvu.Lūdzu atļaut nelielu starpību lielumu un krāsu.

Vadu tālvadības Apraksts:

Charing:USB Rechargerable Jauda:Pilna aptuveni 2-3 stundas Lietošanas Laiks:ap 60-120 minūtes Materiāls:Silikons+TPE Amats:Vadu tālvadības 42℃ apkure Nosie samazinājumu:

Tālvadības pults Apraksts:

Charing:USB Rechargerable Jauda:Pilna apmēram 3-4 stundas Izmantojot Laiks:apmēram 90-150 minūtes Materiāls:Silikona Funkcijas:Bezvadu tālvadības dildo Vibrējošais Nosie samazinājumu:

Par mūsu produktu:

DopaMonkey ir uzņēmuma zīmolu.Tā ir izstrādāta un ražota, izmantojot savu uzņēmumu.Ražošanas materiāli un produkti tiek stingri kontrolēti.Lūdzu, jūtieties brīvi iegādāties un lietot.Tāpēc, ka tas ir ražoti tās pašas rūpnīcas, nav starpnieks, lai nopelnītu starpību.Produktus jūs pērkat, ir visefektīvākā.

Par piegādi:

Sakarā ar nepieciešamību rūpīgi kvalitātes pārbaude, produktu iepakojums un laika starpību.Mēs parasti piegādāt preces 3 dienu laikā.Gadījumā, ja īpašu apstākļu dēļ, mēs ar jums sazināties.

Par mums:

Mēs esam komanda, kas izveidots, lai uzlabotu seksuālās pieredzes, vīrieši un sievietes.Jūsu apmierinātība ir mūsu lielākais veikšanu.Ja jums ir kādi jautājumi iepirkšanās procesu, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Mēs palīdzēsim jums atrisināt problēmu, pirmo reizi.Lūdzu, uzskatu, ka mani produkti un es dos jums laimīgs iepirkšanās pieredzi, un produkta pieredzi.

Par privāto dzīvi:

Katru produktu paketē tiks pārklāti ar lenti, lai novērstu kartona iepakojumu, ja ūdens un ekstrūzijas produktu kritums.Tas ir labākais veids, lai iepakojuma pēc tam, kad ilgu laiku kopā ar faktisko situāciju, tāpēc jūs varat būt pilnīgi pārliecināti par drošību un privātumu.Aizsargāt jūsu privātumu mūsu pamata atbildība!

Tagi: manējā seksa rotaļlietas, seksa rotaļlietu ass paplašināt, seksa rotaļlieta, anālais, bdsm rotaļlietas, super silikona dildo, anālais dildo, vibrat, erotiskā dzimumlocekļa gredzens, dzimums stroker.

Uzrakstīt recenziju

DopaMonkey Vibrators, Dildo Tālvadības Dzimumlocekļa Piesūcekni Reālistisks Dildo Seksa Rotaļlietu Sievieti Super Milzīgs Liels Vibrators, Šūpoles Dzimumlocekļa

DopaMonkey Vibrators, Dildo Tālvadības Dzimumlocekļa Piesūcekni Reālistisks Dildo Seksa Rotaļlietu Sievieti Super Milzīgs Liels Vibrators, Šūpoles Dzimumlocekļa

Saistītie Produkti