Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! SKYRC T6X80 80W 8.A AC/DC LCD Touch Screen Akumulators Līdzsvaru Lādētāju Discharger Par RC Dūkoņa FPV Quadcopter Multicopter Rezerves Daļas Skatīt lielāku

SKYRC T6X80 80W 8.A AC/DC LCD Touch Screen Akumulators Līdzsvaru Lādētāju Discharger Par RC Dūkoņa FPV Quadcopter Multicopter Rezerves Daļas

€55.23

-46 %

€102.28

Jauns produkts

Instrumentu Piederumi Rīki
Tehniskie parametri Vērtība 10
Modeļa Numurs SKYRC T6X80
Upgrade Daļas/Piederumi Citi
Sertifikācija NAV
Uzlādes Strāva 0.1-8.0 A 10W
Pb baterijas spriegums 2-20V
Zīmola Nosaukums Topacc
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Izlādes strāva 0.1-2.0 A
Četru riteņu Piedziņa Atribūtiem Citi
RC Daļas un Accs Citi
Izmērs 140x165x60mm
DC Ieeja 11-18Volt
Riteņu bāze Augšējo Apvalku
Maksas Ķēdes Jaudu 80W
Transportlīdzekļa Tips Helikopteri
Materiāls Kompozīta Materiālu
Izmantošana Transportlīdzekļu & Tālvadības Rotaļlietas
AC Ievade 100-240V
Tālvadības Pults Perifērijas Ierīces/Ierīces Akumulatora Uzlādes Vienības

Funkcijas:

1.Touch Sistēma

Aprīkots ar 3.2" skārienjutīgu krāsu ekrānu,tas ir intuitīvs, jo visas darbības un jāmaina statuss, var tikt parādīts šāds ekrāns.

2.Optimizēta Darbības Programmatūra

SKYRC T6X80 Lādētāja funkcijas, tā saukto AUTO funkciju, kas nosaka, barošana pašreizējā procesā uzlāde un izlādes.Tas var atvienot iecirkņa automātiski, un modinātājs, kad atklāt darbības traucējumus.

3.Uzlādes Status Monitor

Kad lādētājs strādā,lietotāji var pārbaudīt informāciju, uzlādes jaudu,šūnu spriegums,uzlādes laiks,ārējā un iekšējā temperatūra viegli.

4.Dual Power Input

Barošanas avots var būt 11-18V DC input,to var darbināt jebkurā vietā ar 12V automašīnas akumulators vai 100-240V AC ievade.Strāvas padeve ir uzcelta un lietotāji varētu pievienojiet AC Strāvas vadu galvenais MAIŅSTRĀVAS kontaktligzdu, kas tieši.Kas ir vairāk,AC input voltage: 100-240V, lai lietotāji varētu izmantot lādētāju visā pasaulē, un nav jāuztraucas par jebkādu kaitējumu, kas nodarīts nepareizas ieejas spriegums.

5.Iekšējā Neatkarīgu Litija Akumulators Līdzsvarotāja

SKYRC T6X80 Lādētāju strādā individuāli-šūnu sprieguma līdzsvarotāja.Tas nav nepieciešams, lai pievienotu ārējo līdzsvarotāja bilances maksas.

6.Sabalansējot Atsevišķu Šūnu Bateriju Izlādēšana

Procesa laikā izkraušana,SKYRC T6X80 Lādētāju var uzraudzīt un līdzsvaru katrā šūnā akumulatoru atsevišķi.Kļūdas ziņojums būs norādīts, un process tiek pārtraukts automātiski, ja spriegums par kādu vienu šūnu, ir neparasti.

7.Pielāgojama Dažāda Tipa Litija Baterijas

SKYRC T6X80 Lādētājs ir pielāgojams dažāda veida litija baterijas,piemēram, LiPo,LiIon un jaunu Dzīvi sērijas baterijām.

8.Ātri un Uzglabāšanas Režīmu Litija Akumulators

Nolūkā, lai uzlādētu litija akumulators mainās, "ātro" uzlādes ilguma samazināšanai maksas,wherears "noliktavas" valsts var kontrolēt gala spriegums no akumulatora,tā kā uzglabāt ilgu laiku, un aizsargāt noderīgu laiks no akumulatora.

9.Cikliskie Iekraušana/Izkraušana

1 līdz 5 cikliskie un nepārtraukts process maksas>izlāde un gāzizlādes > maksas ir lietojams akumulatora atsvaidzinošu un balansēšana, lai veicinātu akumulatora darbību.

10.Atmiņas Kopa

Lādētājs var saglabāt līdz pat 5 dažādiem uzlādes/izlādes profilu, lai jūsu ērtībai.Jūs varat saglabāt datus, kas attiecas uz programmu, nosakot akumulatora nepārtrauktas uzlāde un izlādes.Lietotāji var saukt šos datus jebkurā laikā bez īpaša programma iestatījumu.

11.Termināla Sprieguma Kontroles (TVC)

Lādētājs ļauj lietotājam uzstādīt uzlādes/izlādes beigām sprieguma.

12.Akumulatora Mērītājs

Lietotājs var pārbaudīt Litija akumulatora kopējais spriegums,augstākais spriegums,zemākā sprieguma un katras šūnas spriegums; un var pārbaudīt, Niķeļa un Pb akumulatora kopējais spriegums.

13.Re-Maksimālā Režīmā NiMH/NiCd Akumulators

Atkārtoti maksimālā uzlādes režīmā,lādētāju var pīķa uzlādējiet akumulatoru vienu,divas vai trīs reizes pēc kārtas, automātiski.Tas ir labi, pārliecinoties, ka akumulators ir pilnībā uzlādēts,un, lai pārbaudītu, cik labi baterija ātri uztver maksas.

14.Automātiska Lādēšanas Strāvas Ierobežojums

Jūs varat iestatīt augšējo robežu lādēšanas strāvas, kad uzlādes jūsu NiMH vai NiCd akumulatoru,tas ir noderīgs NiMH akumulatoru, zema pretestība un jauda "AUTO", uzlādes režīmā.

15.Jaudas Ierobežojums

Uzlādes jauda ir vienmēr aprēķina, uzlādes strāvas stiprums, kas reizināts ar laiku.Ja uzlādes jauda pārsniedz limitu,process tiks pārtraukta automātiski, kad jūs iestatāt maksimālo vērtību.

16.Temperatūras Slieksni

Akumulators iekšējā ķīmiskās reakcijas izraisīs temperatūras akumulatora pieaugt.Ja temperatūras robeža ir sasniegta,process tiek izbeigts.

17.Apstrādes Termiņš

Jūs varat arī ierobežot maksimālo procesa laikā, lai novērstu iespējamo defektu.

18.Multi-Valodu un Četru Krāsu Motīvu pēc Izvēles

Tur ir divas valodas un četru veidu krāsu tēma, kas saglabāti lādētāju un lietotāji varētu izvēlieties displeja valodu un krāsu motīvu, kā, balstoties uz savām vēlmēm.

Apraksts:

SKYRC T6X80 ir "touch" lādētāju,tāpēc, ka lietotāji var būt brīnišķīgi un ērti, "pieskāriens" pieredzi.

Specifikācijas:

Modelis:SKYRC T6X80

Plug:ES

AC Ieeja:100-240V

DC Ieeja:11-18Volt

Maksas Ķēdes Jauda:80W

Uzlādes Strāva: 0.1-8.0 A 10W

Izlādes Strāva: 0.1-2.0 A

Patērētā strāva, maks. Balansēšanas Ports:300mA/šūnu

NiCd/NiMH Bateriju Šūnu Skaits:1-15Cells

LiPo/LiFe/Lilon Šūnu Skaits:1-6Cells

Pb Akumulatora Spriegums:2-20V

Neto Svars:510g

Izmērs:140x165x60mm

Paketē Iekļauts:

1 x SkyRC T6X80 Akumulatora Lādētājs

Atgriešanās:

Ja postenis DOA(Dead Ierašanās),Pircēji Var atgriezt 14 Dienu laikā,Mēs to Aizstāt ar Jaunu posteni pēc tam, kad mēs saņemam DOA postenis.Lūdzu, Sazinieties ar mums, Pirms jūs nosūtīt preci atpakaļ

Tagi: pc1080, nārsto t krekls, fpv mehānisko, zemes stacijas, rc rīks, carson rc, 20 collu velosipēda rāmja, lādētājs skyrc, datoru uzstādīšana, fpv akumulatora wrap.

Uzrakstīt recenziju

SKYRC T6X80 80W 8.A AC/DC LCD Touch Screen Akumulators Līdzsvaru Lādētāju Discharger Par RC Dūkoņa FPV Quadcopter Multicopter Rezerves Daļas

SKYRC T6X80 80W 8.A AC/DC LCD Touch Screen Akumulators Līdzsvaru Lādētāju Discharger Par RC Dūkoņa FPV Quadcopter Multicopter Rezerves Daļas

Saistītie Produkti