Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! FEIHAN Reāli Kristāla Dildo, Vibratori Vairāku Ātrumu Liels Penis Erotiska Seksa Rotaļlietas, Pieaugušo Intīmo Preču Sieviete Masturbator Skatīt lielāku

FEIHAN Reāli Kristāla Dildo, Vibratori Vairāku Ātrumu Liels Penis Erotiska Seksa Rotaļlietas, Pieaugušo Intīmo Preču Sieviete Masturbator

€3.71

Jauns produkts

Seksuāli Divdomīgs No
Zīmola Nosaukums FEIHAN
Neķītrs Attēlu No
Veids G-Spot
Izmērs 190mm*35mm
Preču Kvalitātes Sertifikāciju ce
Modeļa Numurs g-spot vibratori
Materiāls TPE

Šis produkts ir no FEIHAN zīmola šādu produktu displejs:

Apraksts:

Super simulācijas tipa, crystal caurspīdīga importētiem materiāliem, super shock.

Tāpat kā jūsu mīļākais rūpējas par tevi, rūpējas par to, rūpējas par savu sensitīvo daļas, un padara jūsu patiess prieks turpināt.

Imitētu dzimumlocekļa, mīksts un ērts, piemēram, cilvēka ādu, pilns elastību.

Vibrācijas masāža funkciju, kas pilnībā apmierina sieviešu seksuālo dzīvi.

Vibrācijas frekvence ir regulējams, un to var izmantot atkārtoti uz ilgu laiku.

Specifikācija:

Svars:200g

Izmērs:190mm*35mm

Materiāls:ABS,TPE

Strāvas Padeve:2 AA baterijas(Nav iekļautas)

Krāsa:Rozā,Violeta

Paketē Iekļauts: 1 * Vibrators(nav iekļautas baterijas)

Konfidencialitāte Garantēta:

Jūsu privātums ir ļoti svarīgi, lai mums.Standarta nosaukums uz iepakojuma šim produktam ir "Remonta Instrumenti"(citas prasības, lūdzu, nosūtiet mums ziņu), un ar mūsu diskrēta iepakojuma, jūs varat iepirkties ar pārliecību, ka tikai persona, kas zina, kas iesaiņojuma iekšpusē, ir jums!

1. Globālā transporta (izņemot dažas valstis un APO / FPO)

2. Pēc tam, kad maksājums ir pārbaudījusi, pasūtījums tiks apstrādāts laikā.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adresi.Jūsu pasūtījums adrese ir jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Transportēšanas laiks tiek sniegts pakalpojums, ko pārvadātājs un neietver brīvdienās un svētku dienās.Kuģniecības laiks var atšķirties, īpaši brīvdienās.

5. Ja jūs neesat saņēmis preces 30 dienu laikā no maksājuma veikšanas, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu un mēs sazināsimies ar jums, cik drīz vien iespējams un atbildēt.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

6. Sakarā ar inventāra stāvokli un laika starpība, mēs izvēlēties, lai kuģis savu priekšmetus no pirmās pieejama noliktava par ātru piegādi.

1. Jums ir 7 dienas, lai sazināties ar mums, 30 dienu laikā no tā saņemšanas dienas.Ja šajā postenī ir pieder jums, par vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiks uzskatīts par izmantoti, un mums nebūs nosūtīt jums atmaksas vai nomaiņa.bez izņēmumiem!Kravu pārvadājumu, sedz pārdevējs un pircējs.

2. Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā, jums ir jāsniedz mums izsekošanas numuru, preces, īpašs iemesls, lai atgrieztos.

3. Ja produkts neatbilst prasībām veicināšana, mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas. 1 .Jūsu viedoklis ir ļoti svarīga mūsu biznesa attīstību.Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, lūdzu, atstājiet 5 star komentāru, liels jums paldies.

2 Lūdzu, neatstājiet negatīvus komentārus, neprasot mums, lai palīdzētu.Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums.Vērtējums ir mūsu dzīve.Pirms došanās uz neitrālu vai negatīvu komentāru, sazinieties ar mums labāks risinājums.Mēs atbildēsim uz visiem jaunumiem pēc iespējas ātrāk.Paldies jau iepriekš par jūsu pacietību.

Paldies par jūsu apmeklējumu, mēs darīsim visu iespējamo, lai kalpotu jums!

Tagi: 7 ātruma g spot vibrators sievietēm, dzimums vibrat, sievietes klitora vibrators g spot, vibr, anālais dildo, tālvadības vibrators vilces, vibrat, vibiator, anālais clit vibrater, dildo reālistiskā.

Uzrakstīt recenziju

FEIHAN Reāli Kristāla Dildo, Vibratori Vairāku Ātrumu Liels Penis Erotiska Seksa Rotaļlietas, Pieaugušo Intīmo Preču Sieviete Masturbator

FEIHAN Reāli Kristāla Dildo, Vibratori Vairāku Ātrumu Liels Penis Erotiska Seksa Rotaļlietas, Pieaugušo Intīmo Preču Sieviete Masturbator

Saistītie Produkti