Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Skatīt lielāku

"Eiropa 2020" Ziemas garām piedurknēm Adīts Ģeometriskā Svārki Uzvalki Jaunu Rudenī Sieviešu Adīt Džemperi, Topi un Svārki 2gab Piestāv Melna Zila Sarkana

€19.53

-29 %

€27.90

Jauns produkts

Modelis Tips svītrains
Apdare raksts
Vecums Vecums 18-35 Gadi
Apkakle O-Veida Kakla
Stils Ikdienas
Zīmola Nosaukums KEYURAN
Dzimums SIEVIETES
Apģērba Garums Regulāri
Elsas Slēgšanas Veids Elastīgs Viduklis
Sezona Ziemas
Kleitas Garums Virs Ceļa, Mini
Modeļa Numurs SK8446
Slēgšanas Tips NAV
Piedurknes Stils Regulāri
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Kokvilnas
Piedurknes Garums(cm) Pilna

Ja jūs nevarat atrast to, kas jums ir nepieciešams šeit,Lūdzu, Tiešsaistes Tērzēšanu vai e-Pastu, ar man justies brīva laika!Mēs sniegs jums atbildi ASAP.

>>Preces Apraksts:

Izmērs:

Tops garums:52cm,Krūtis:86-94cm, Piedurkņu garums:56cm .

Svārki garums:40cm, Jostasvietu:56-75cm.

Piezīme: Visi izmēri ir visas manuālā mērīšana,tur būs normāls 1-3 kļūdas.

>> Garantija Un Atgriešana:

Ja kāda prece ir bojāta, to saņemot, lūdzu, sazinieties ar mums atgriešanas adresi, atgriešanās ir pieņemts 30 dienu laikā pēc tam, kad pircējam preces saņemšana.Atpakaļ postenī ir jābūt tās stāvokli.Pircējs ir atbildīgs atpakaļ nosūtīšanas izmaksas.Pēc atgriešanās mums būs nomaiņa, ir atkarīgs no mūsu pieejams noliktavā, ja tas nav pieejams, kompensācijas tiks izsniegtas.

>> Atsauksmes:

Cienījamie pircēji, mēs novērtējam jūsu biznesu, ja jums ir apmierināti ar mūsu pakalpojumiem, lūdzu, atstājiet mums pozitīvu atgriezenisko saiti un novērtēt informāciju par konkrēto darījumu (Detalizēti Vērtējumi) ar "PERFECT 5 ".

[Kad jūs vērtētu kuģniecības laika daļu veltiet starptautiskā tranzīta vērā.]

Jūsu atzīšanu, kas dos mums vairāk pārliecināti, lai attīstītu uzņēmējdarbību un kalpot jums labāk.

Mūsu mērķis ir, lai pārliecinātos, ka jums ir laimīgs pircējam un patīkamu iepirkšanos ar mums.Lūdzu, e-pastu mums, pirms aiziešanas jebkuru 1 vai 2 vērtējumi, negatīvas atsauksmes vai atvērt jebkuru strīdu.Mēs saprotam, ka bažas un neapmierinātību, iespējams, ir, un būs jādara, mūsu pūles, lai atrisinātu problēmas.Lūdzu, dod mums iespēju, lai atrisinātu visas problēmas.

>> Sazinieties Ar Mums:

Mēs rūpējamies par mūsu vērtē pircēji, ja jums ir kādi jautājumi, mūsu Klientu Servisa darbinieki būs ļoti priecīgi jums palīdzēt.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atbildētu uz jūsu e-pastu, cik drīz vien iespējams, tomēr, sakarā ar augstu apjoma ikdienas ienākošos e-pastus un laika joslu starpību, mēs, iespējams, nevar, lai atbildētu jūsu e-pastu uzreiz.Lūdzu atļaut 24 darba stundu laikā mums atbildi.

Tagi: svārki sieviete, adīt kleita vestido, adīti svārki uzvalks, svārki sabiezējums ziemas svārki, zils džemperis, sullen, svārki uzvalks sieviete, hot sexy sievietes foto, vilnas maxi svārki adīt, ziedu svārki.

Uzrakstīt recenziju

"Eiropa 2020" Ziemas garām piedurknēm Adīts Ģeometriskā Svārki Uzvalki Jaunu Rudenī Sieviešu Adīt Džemperi, Topi un Svārki 2gab Piestāv Melna Zila Sarkana

Saistītie Produkti