Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! L8star BM60 Mini Flip Mobilo Telefonu SIM+TF Kartes MP3 Burvju Balss mainītāju, Bluetooth Skalu 3.5 Austiņu Ligzda Mūzikas Mobilais PKBM70 Skatīt lielāku

L8star BM60 Mini Flip Mobilo Telefonu SIM+TF Kartes MP3 Burvju Balss mainītāju, Bluetooth Skalu 3.5 Austiņu Ligzda Mūzikas Mobilais PKBM70

€20.85

-35 %

€32.08

Jauns produkts

Atbloķēt Telefonu
Priekšējā Kamera Pixel Neviens Priekšējā Kamera
Balss Mainītājs Tālruni Balss Mainītājs bm60
NFC No
Izlaides Datums 2019
Tālruņa Forma Mini Izmēra Flip Tālruni
Operāciju Sistēmas Citi
Ātra Uzlāde Nonsupport
Dizains Flip
3.5 mm Austiņu Ports
Akumulatora Kapacitāte(mAh) 300MAH
Atpakaļskata Kamera Daudzums NAV
Optiskā Tālummaiņa No
Baterijas Tips Noņemams
Pieskarieties Ekrāna Tips Nav Touch Screen
Gaidīšanas Laiks Citi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums SOYES
PK BM10 , BM30, BM70, BM50 Mini Tālruni
Ekrāna Izšķirtspēja Citi
Priekšējā Kamera Daudzums NAV
Sertifikācija NAV
ROM <128M
Tīkls Nav Atbalsta
Valodas angļu
Ekrāna Tips Parasts Ekrāns
Bluetooth zvanītājprogramma mini tālruni Bluetooth Zvanītājprogramma BM30
Biometrijas Tehnoloģijas No
SIM Kartes Daudzums 2 SIM Kartes
Izmēri (Pxaxd) 60*28*18MM
Uzlādes Interfeisa Tips Micro Usb
Operatīvā ATMIŅA <128M
bezvadu uzlāde No
Postenis Stāvoklis Jauns
PROCESORA Kodols Daudzums Viendzīslas
Tālruņa Tips Iezīme Telefoni
Displeja Izmērs <2.0
Atpakaļskata Kamera Pixel Nē, Atpakaļskata Kamera

L8STAR BM60 Flip Mūzikas Mini Tālruni

Mazākais Mobilais Tālrunis

Ar BM60-Mini ir pasaulē mazākā flip mūzikas tālruni krāsu ekrāns.Tas relives atmiņas par klasisko flip tālrunis, jauna prom no dzīves.

Mazākais Izmērs

Pilnīga Funkcijas

Tālrunim ir visas mūsdienu iezīmes tajā.Tā apstrādā telefona zvanus, nodrošina Bluetooth savienojumu, balss mainītājs iekārtas, Walkman, un liels akumulators stāv laikā.Liela izmēra mobilo telefonu, ir palielināt sarežģītību dzīvē, bet bm60 ir risinājums daudzām problēmām.Ierīce ir mazāka izmēra un gudrāki iespējas.

Rad Dizains

Ar BM60 ir noapaļots dizains ar gandrīz ideāla simetrija uz loka, padarot to žilbinošas no jebkura leņķa.Ierīce ir dažādas acu āķīgs krāsas.Katra krāsa izskatās ļoti pievilcīgs, un jūs varat izvēlēties jebkuru no tiem, balstoties uz jūsu interesi un stilu.

Roktura Micro SD ar Max 32GB

Ierīce var apstrādāt micro SD ar maksimālo 32gb.Mazo un smart ierīce var veikt visas galvenās iezīmes lielu tālrunim ir pieejami.Tā ekrāns ir niecīga, bet tas ir krāsains un apstrādes bm60 ir jautri spēle, ar tās mazo izmēru un flip flops.BM60 nodrošina 3 dienu gaidīšanas, atbalsta dual karte, četru joslu tīklu, 1.14 FTF krāsu ekrānu, līdz 32G jaudu palielināšanā, savukārt iebūvētais burvju skaņas funkcija, FM, multi-level, lai atbilstu lietotāja vajadzībām.

Krāsu Izvēle

Ar BM60 nāk 3 classic krāsas.Jūs varat izvēlēties jebkuru bāzi par jūsu interesi un stilu.

Padarīt Tālruņiem un Sūtīt Ziņas

BM60 ir ļoti viegli, lai veiktu tālruņa zvanus, jo tās pieglaust dizains un ērta konstrukcija.Ne tikai tās lielumu ir gudrs, bet arī tās funkcijas, kas ir, tas atbalsta GSM tīkla 1900/1800/900/850. Mobilais arī ir liels uzglabāšanas funkcija, kas piedāvā ap 100 kontaktus un 100 īsziņas uzglabāšanai.

Padarīt Tālruņiem un Sūtīt Ziņas

Mobilo darbojas ar Nano SIM karti, kuru var ievietot caur aizmuguri pusē.Pēc ievietošanas Nano SIM vērā mobilais mobilais ir gatavs darīt zvanu operācijas un apstrādā ienākošos un izejošos ziņojumus.

Spēlēt kā Walkman

Mobilo Mate & Bluetooth

Tālrunis piedāvā vairākas lieliskas funkcijas un Bluetooth ir viens no tiem.Šī smart tālrunis var būt pārī ar jebkuru mūsdienu telefonu un pēc savienošanas pārī tie ir ne tikai spēj uzņemt zvanus/ziņas no saviem viedtālruņiem, bet arī var synch mūzikas atskaņotājs citos tālruņos.Jūs varat apstrādāt jūsu datus arī izmantojot Bluetooth savienojumu, jo tas ļauj dalīties savā citā veidā, jūs varat saglabāt kopijas svarīgu darbu šeit vai var veikt daudzuzdevumu.

Magic Balss Mainītājs

Vēl viens atdzist iezīme bm60 ir, jūs varat mainīt balss, un tas ļauj jums izvēlēties no 4 dažāda veida balsis, tajā skaitā arī oriģinālajā balss, vīriešu/ sieviešu /bērnu balss.Kad esat veiksmīgi uzstādītu to uz augšu, kamēr jūs runājat par BM60, izmantojot balsi, cilvēki, no otras puses, kas dzird, ir mainījusies balss.Šī iezīme var padarīt komunikācijas vairāk interesantu un pievienot jautri ar zvanu.

Super Ilgs Gaidīšanas Laiks

Ar Bm60 ir ļoti laba 120 stundas super ilgs gaidīšanas laiks.Tam ir iebūvēts akumulators, kas izgatavoti no 300mAH lielas ietilpības litija polimēru.Šī ērtā funkcija ir ļoti noderīga laikā misijām, kur nav akumulatora uzlādes iespēja ir pieejama.

Atvieglo Dzīvi

Ierīce mehānismu tur jūs prom no starojuma un nodrošina veselīgu vidi, par savu dzīvi.Šī funkcija pārspēja visu, jo tas ir visvairāk nepieciešams, toa veselīgu dzīvi.Tas ietaupa acis no jebkādu iespējamo kaitējumu no spēles un citas darbības internetā.Tā arī izstrādāts mehānisms, kas notur jūs prom no starojuma, tāpēc veselības dēļ tas ir visvairāk vēlamo ierīci.

Dzīvi Padarīt Gudrāku

Bm60 ir veids, kā nomainīt viedtālruni un tā ir brīva no interneta piekariņi.Pasaulē, kur katrs ir aizņemts, galvenokārt tāpēc, ka viedtālruņi, tā kā pilnībā slēdzot to uz leju, varētu zaudēt savienojumu ar apkārtējiem, bm60 ir risinājums.Tas neļauj mums savienots ar pasauli, bet bez interneta traucējumi, jo īpaši laikā mūsu brīvdienas, kad mēs gribam gādība.Tas ļauj jums sajust patieso šarmu dzīvi bez traucējumiem viedtālrunis.Jūs varat baudīt savu iecienītāko mūziku, FM radio un baudīt dzīvi, kā tas ir.

Tagi: akumulatora bm60, telefoni celulares, umi tālruņa viedtālrunis, keychain, mini, tālrunis, att telefoni, iphon 12 pro max, mobil tālrunis, ios earbuds, reizes tālruni.

Uzrakstīt recenziju

L8star BM60 Mini Flip Mobilo Telefonu SIM+TF Kartes MP3 Burvju Balss mainītāju, Bluetooth Skalu 3.5 Austiņu Ligzda Mūzikas Mobilais PKBM70

L8star BM60 Mini Flip Mobilo Telefonu SIM+TF Kartes MP3 Burvju Balss mainītāju, Bluetooth Skalu 3.5 Austiņu Ligzda Mūzikas Mobilais PKBM70

Saistītie Produkti