Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 5-slāņu uzglabāšanas skapis Bikses Plaukts Plaukta Daudzfunkcionāls Nerūsējošā Tērauda U-Veida Instrumentu Josta Drēbes Mētelis Pakaramais ar neslīdošu paliktni Skatīt lielāku

5-slāņu uzglabāšanas skapis Bikses Plaukts Plaukta Daudzfunkcionāls Nerūsējošā Tērauda U-Veida Instrumentu Josta Drēbes Mētelis Pakaramais ar neslīdošu paliktni

€3.00

-26 %

€4.06

Jauns produkts

Materiāls Nerūsējošā Tērauda
Izmērs 34x37.5cm
krāsa SUDRABA
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Veids uzglabāšanas skapis

Apraksts

Materiāls: Nerūsējošais tērauds

Krāsa: sudraba

Izmērs: 34*37.5 cm

Paziņojums:

1.Lūdzu atļaut 1-3.0 Mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms pirkuma.

2.Krāsas var būt dažādas, tā kā atšķirības displejs,pls saprast.

3.Lūdzu, atstājot ziņu, pirms jūs sniedzat sliktas atsauksmes, ja produkti ir dažas problēmas.

100% Pavisam jaunu un augstas kvalitātes.

Naudas sodu meistarība, pievilcīgu izskatu, Multi Mērķis.

Korozijas izturība, nodilumizturība, ērti pārvadāt.

Piemērots Āra un Iekštelpu Izmantošanu.

Piecu slāņu un liela jauda.

Iepakojuma saraksts:

1 * Bikses plaukts

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, PayPal, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1. Preces tiks piegādāta 5 darba dienu laikā pēc tam, kad maksājums apstiprināts.Mēs neesam atbildīgi par jebkuru nepareizi vai nav pieejama adresi.

2. Lūdzu, pārbaudiet ar savu Muitas pirms iegādes.Ievedmuitas nodokļi,maksājumi nav iekļauti objekta cena un piegādes izmaksas nav iekļautas objekta cena un piegādes izmaksas.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts Muitas iestādē, un pabeigt noskaidrošanas, ja nepieciešams.

3. Lielākā daļa no posteņiem tiks nosūtīts caur Ķīnu Reģistrēta Gaisa Pastu vai www.e-jump.lv Standarta Piegāde.Tas aizņem 25-60 darba dienu laikā tranzītā atkarībā no jūsu atrašanās vietas.Lielākā daļa preču, kas tiks piegādātas 4 nedēļām, bet dažas var ilgt līdz 6 nedēļām.Tas ir normāli, mēs ļoti ceram, ka jūs varētu saprast to, ka starptautiskā tranzīta ir ārpus mūsu kontroles.Ja jūs vēlaties saņemt produktus, ātri, mēs iesakām, ka jūs varētu izvēlēties Express piegāde ar DHL.

4. Piezīme: Pārbaudiet, vai jūsu sūtījumu pirms tā parakstīšanas vai tā apstiprināšanas, atkritumu iepakojuma, ja tas izskatās kā bojājumiem transportēšanas laikā.Ja jums ir kādas problēmas, par kuģniecību, lūdzu, sazinieties ar mums brīvi sākumā.Paldies. 1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.e-jump.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu produkciju, lūdzu, atstāt uz 5 zvaigznes, atsauksmes, lai mums bez vilcināšanās, mums būs ļoti appreciated par to.

2. Ja ir dažas problēmas ar mūsu produktu, lūdzu, sazinieties ar mums pirmkārt, izmantojot www.e-jump.lv Trademanager, ziņu vai e-pastu.Mēs atbildēsim jums drīz, un dot mūsu labākos risinājumus, lūdzu, ticiet mums, ka mēs neļaus jums jāsedz zaudējumi.

Tagi: jewlery plaukts, plaukta caurule, nerūsējošā tērauda atbalsta drēbes, nerūsējošā tērauda drēbes lupatiņas, ikea plauktu, slinks susan spice rack, slānis plaukts, audums saglabāt, jostas plaukts, 3 līmeņa virtuves plaukts.

Uzrakstīt recenziju

5-slāņu uzglabāšanas skapis Bikses Plaukts Plaukta Daudzfunkcionāls Nerūsējošā Tērauda U-Veida Instrumentu Josta Drēbes Mētelis Pakaramais ar neslīdošu paliktni

5-slāņu uzglabāšanas skapis Bikses Plaukts Plaukta Daudzfunkcionāls Nerūsējošā Tērauda U-Veida Instrumentu Josta Drēbes Mētelis Pakaramais ar neslīdošu paliktni

Saistītie Produkti