Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Bārdas Matu Iztaisnotājs Iztaisnot Iztaisnošanas Ķemme Daudzfunkcionāls Matu Suka Ķemme Matu Curler Ātri Hair Styler Vīriešiem Skatīt lielāku

Bārdas Matu Iztaisnotājs Iztaisnot Iztaisnošanas Ķemme Daudzfunkcionāls Matu Suka Ķemme Matu Curler Ātri Hair Styler Vīriešiem

€8.26

-50 %

€16.53

Jauns produkts

Ģimenes
elektrisko bārdas iztaisnošanas ķemme
matu suku, par matu iztaisnošanas
baard kam
Materiāls ABS, keramikas
birste matu iztaisnošanas ķemme
Atbalsta
Izmērs Beard straightener
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
matu suka vīriešiem
bārda iztaisnošanas ķemme
Modeļa Numurs Bārda curler
Ķemme Bārdu un Matus
Vienuma Tips Ķemme

Bārdas Matu Iztaisnotājs Iztaisnot Iztaisnošanas Ķemme Daudzfunkcionāls Matu Suka Ķemme Matu Curler Ātri Hair Styler Vīriešiem Aprakstīt: Krāsa:balta Materiāls: ABS, keramikas Amats: Iztaisnot matus, iztaisnot bārdu, veidošanas līdzekļi, uzsilda ātri Jauda: 35W Kā lietot: Pēc tapām, sākt ar matu iztaisnošanas un izmantot to pēc iesildīšanās 30.-60. gados.Spriegums: 110V-240V Temperatūra: Pēc starta, pakāpeniski palielinot temperatūru līdz 190 grādiem Produkta izmērs: 20.5*3.5*4.5 cm Piezīmes: 1.Reālā krāsa preci var nedaudz atšķirties no attēlos redzams mājas lapā, ko izraisa daudzi faktori, piemēram, spilgtumu monitora un gaismas spilgtumu. 2. Lūdzu atļaut nelielu noviržu mērījumu datiem. 3.Paldies par jūsu sapratni Iepakojuma saraksts: 1gb* matu iztaisnotājs 1gb* angļu valodas rokasgrāmata

Par Kuģošanas

1. Preces tiks piegādāta 5 darba dienu laikā pēc tam, kad maksājums apstiprināts.Mēs neesam atbildīgi par jebkuru nepareizi vai nav pieejama adresi.

2. Lūdzu, pārbaudiet ar savu Muitas pirms iegādes.Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas nav iekļautas objekta cena un piegādes izmaksas.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts Muitas iestādē, un pabeigt noskaidrošanas, ja nepieciešams.

3. Piezīme: Pārbaudiet, vai jūsu sūtījumu pirms tā parakstīšanas vai tā apstiprināšanas, atkritumu iepakojuma, ja tas izskatās kā bojājumiem transportēšanas laikā.Ja jums ir kādas problēmas, par kuģniecību, lūdzu, sazinieties ar mums brīvi sākumā.Paldies.

Par Maksājumu

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

4) preces tiks piegādāta 5 darba dienu laikā pēc tam, kad maksājums apstiprināts.Mēs neesam atbildīgi par jebkuru nepareizi vai nav pieejama adresi.

- Ja jums ir kādi citi jautājumi par maksājumu, lūdzu, noklikšķiniet šeit, oficiālais palīdzēt saites:

Par Atsauksmes

- Klientu apmierinātība ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jums ir apmierināti ar vienumus, kas jums lika, lūdzu, palīdziet, lai mūs atstāj pozitīvas atsauksmes(5 zvaigznes) , paldies!

- Ja prece iekšpusē zemes gabala tika bojāta vai nozagta, protams, bet, ko jūs saņemat.Strīdu??NĒ!!!Tas nav labs risinājums.Sazinieties ar mums un parādīt mums foto vai video par problēmu, jums tikties, mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums atrisināt to.

- Ar jebkuru problēmu, mēs varam jums palīdzēt, jūs varat atrast šo oficiālais saite:

Par Atgriešanos & Kompensācijas

Lūdzu, atrast šo oficiālais saite:

Par Garantiju

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.e-jump.lv!

Tagi: vīriešu bārdas ķemme, birste, skūšanās, matu curler, n matu iztaisnošanas ķemme, v formas bārdu, balts ionic suku, braun matu sukas, bārda eļļa, liels, daudzfunkcionāls, ķemme matiem.

Uzrakstīt recenziju

Bārdas Matu Iztaisnotājs Iztaisnot Iztaisnošanas Ķemme Daudzfunkcionāls Matu Suka Ķemme Matu Curler Ātri Hair Styler Vīriešiem

Bārdas Matu Iztaisnotājs Iztaisnot Iztaisnošanas Ķemme Daudzfunkcionāls Matu Suka Ķemme Matu Curler Ātri Hair Styler Vīriešiem

Saistītie Produkti