Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! CAIZIYIJIA franču Stila Vīriešu Cietā Silm fit garām Piedurknēm Kleita Krekls Augstas Kvalitātes Mercerized Kokvilnas Camisa Sociālo Masculina Skatīt lielāku

CAIZIYIJIA franču Stila Vīriešu Cietā Silm fit garām Piedurknēm Kleita Krekls Augstas Kvalitātes Mercerized Kokvilnas Camisa Sociālo Masculina

€39.40

Jauns produkts

Krekli Veids Ikdienas Krekli
Apkakle Savukārt-Apkakle
Piedurknes Garums(cm) Pilna
Vienuma Tips Krekli
Materiāls Kokvilnas
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Auduma Veids Broadcloth
Slēgšanas Tips Viena Krūšu
Modelis Tips Cietie
Modeļa Numurs T199
Zīmola Nosaukums ALISHINREY
Stils Ikdienas Krekli
Piedurknes Stils Regulāri
Dzimums VĪRIEŠI

IZMĒRI (cm)

Silts Atgādina: 1.produkts ir Āzijas izmērs .Tā ir mazāka nekā ES/US IZMĒRS.lūdzu, atbilstoši jūsu plecu un krūšu izmēru ,izvēlēties pareizo izmēru. 1cm=0.394 collu .

2.Izmērs ir tikai atsaucei.Iepriekš Izmēra mākslīgo mērījumu kļūda 3cm ir normāli .Lūdzu, saprotiet!

PAZIŅOJUMS: poga ir aizstāta ar jaunu stilu, lūdzu, atstājiet ziņu (skaits) pateikt, stils jums patīk.

Maksājums:

1. Mēs pieņemam daudzi maksājumu metodes:(1)kredītkartēm(mastercard,Visa),(2)Webmoney,(3)Boleto un citu maksājumu atbalsta www.e-jump.lv.

2.Maksājums ir jāveic 10 dienu laikā.Pretējā gadījumā bezalgas pasūtījums tiks slēgta.

Ja jums ir kādas problēmas, par maksājumu, pls līgumu ar mums, izmantojot www.e-jump.lv ziņojumu, cik drīz vien iespējams..

Piegāde :

1.Mēs nosūtīsim pozīcija (- s) ar DHL,EMS,FedEx,ePacket,CPRM,www.e-jump.lv Standard Shipping,holandiešu Pastu .

Normālos apstākļos,paredzamais piegādes laiks:Amerikas savienotās Valstis:10-18 darba dienās,Citās valstīs:20-40 darba dienu laikā,Brazīliju-50 līdz 90 darba dienas.

2.Mēs kuģis priekšmetus atbilstoši jūsu www.e-jump.lv adrese, izņemot īpašas piezīmes no pircējiem!Pārliecinieties, ka jūsu adrese ir pareiza, ja jums iegādāties vienumus .

Pēc tam, kad jāmaksā, mēs nepieņemam mainīt piegādes adresi.Tā ka, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir pieejams.

3.kuģniecības laiks var veikt ilgākā laikā Brīvdienu(piemēram, Christams utt.) vai Muitas Nodokļa Pārskatīšanas ,vai Laika apstākļi.

Ja jums nepatīk šķietami ilgu piegādes laiku, lūdzu, apdomājiet rūpīgi, lai maksātu vai iegādāties preci.

Mēs nevēlamies, lai saņemtu negatīvu vai neitrālu vai zemu DSR rādītājs, jo kuģošanas laikā.

Ja jums ir īpaša pieprasījuma nosūtīšanas laiku, lūdzu, informē mani www.e-jump.lv, izmantojot īsziņu vai e-pastu pirms jūs maksājat.

Atsauksmes :

1.Ja jums ir apmierināti ar mūsu pakalpojumiem, lūdzu, mūs atstāt pozitīvu atsauksmi ,paldies.

Jūsu iedrošinājuma un uzslavas ir mūsu lielākā uz priekšu spēku, mēs cenšamies nodrošināt labākus produktus un pakalpojumus..

2.Ja jums ir neapmierināti ar preces vai pakalpojumu un plānu, lai dotu mums neitrāla/negatīva atgriezeniskā saite,lūdzu, sazinieties ar mums, cik drīz vien iespējams.

Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jūsu problēmas pēc iespējas īsākā laikā.

Atgriešanās politika :

1.Ja jūs neesat apmierināts ar savu pirkumu jebkura iemesla dēļ,vienkārši atgriešanās item (s) to sākotnējā stāvoklī pievienots, ne vēlāk kā 7 dienu laikā pēc tam, kad jūs saņemat preci.

2.Pircējs ir atbildīgs par to, kuģniecības izmaksas atgriešanu, ja nav problēmu.

3.Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!

Mēs atbildēsim jūsu ziņojums 2 stundās.Uzticieties mums, mēs vienmēr cenšamies, lai atrisinātu jebkādas problēmas, lai mūsu vērtības klientiem.Paldies!

Tagi: zelta mercerized kokvilnas, sieviete mercerized kokvilnas, mercerized kokvilnas āķis, AVACOM, HZTWFC, mercerized kokvilnas tee, w46, ydd, swayboo, mercerized plānas kokvilnas.

Uzrakstīt recenziju

CAIZIYIJIA franču Stila Vīriešu Cietā Silm fit garām Piedurknēm Kleita Krekls Augstas Kvalitātes Mercerized Kokvilnas Camisa Sociālo Masculina

CAIZIYIJIA franču Stila Vīriešu Cietā Silm fit garām Piedurknēm Kleita Krekls Augstas Kvalitātes Mercerized Kokvilnas Camisa Sociālo Masculina