Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Universālā Sabiezējums Balstiekārta-tipa Gumijas+Vara Vadu Auto Sēkļa Ķēdes Statiskā Likvidēšanu Jostas Skatīt lielāku

Universālā Sabiezējums Balstiekārta-tipa Gumijas+Vara Vadu Auto Sēkļa Ķēdes Statiskā Likvidēšanu Jostas

€6.93

-32 %

€10.34

Jauns produkts

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Apraksts

Nosaukums :Elektrostatisko Jostas

Materiāls:Gumijas + Vara stieples

Krāsa:Melna

Garums:Aptuveni 35cm

Platums: Aptuveni 2,5 cm

Funkcijas:

- Tas ir izgatavoti saskaņā ar principu par elektrostatisko jostu, bīstamās kravas, piemēram, degvielas uzpildes un gāzes uzpildes, kas efektīvi noņem statisko elektrību virsmu no automašīnas.

- To var noregulēt Ilgtermiņa, gan īstermiņa, un pēc statiskās josta ir, protams, lietoti, tas var samazināt un izmantot. (pielāgot skrūve stiprinājuma plati)

- Vara stieples sēkļa noņem statisko elektrību efektīvāk.Tas efektīvi novērš parādība, ka citiem tīkla un ķēdes statiskajām drošības jostām ir netīra ar putekļiem un pēc tam statiskā elektrība ir slikta.

- Gumijas ir vairāk nodilumizturīga un ir ilgāku darba dzīvi.

Lietošanas metode:

- Instalēta uz izplūdes caurules aizmugurē auto, vispirms noslaukiet vietas, kur izplūdes cauruli, kas ir kontaktā ar stīpu, lai novērstu rūsēšanu.

- Nodot skavas, uz izplūdes caurules (ja izplūdes caurule ar asti kaklu ir radušās, skavas, var atvērt), āķa karājās skava un skrūves ir pievilktas (lai nodrošinātu, ka apakšā gumijas josta pieskaras zemei.).

- Ja apakšā tape nav pieskarties zemei vai gumiju kļūst īsāks pēc tam, kad lietošanas termiņš, atveriet regulēšanas plāksne, lai regulētu garumu tā, ka gumiju pieskaras zemei.

Piezīmes:

- Tur ir 2-3cm starpība saskaņā ar manuālo mērījumu.lūdzu, pārbaudiet mērījumu diagramma uzmanīgi, pirms jūs iegādāties šo preci.

- Pēc instalēšanas statiskā jostas, tukša vara stiepli apakšā būs izlīdzinātas, un dažu dienu laikā.nav jāuztraucas par to.gumijas pieskaras zemei, un vara stiepli iekšpusē gumijas ieviesīs statisko electri.

- Vara stieples ir arī saīsināt ar valkāt gumijas.kad automašīna ir apstājusies un gumijas daļa, kas nav saskarē ar zemi, tā elektrostatiskais lentes ir jāmaina.Pakete ietver

1 x Auto Statiskā Likvidēšanu Jostas

Tagi: anti static siksna, apavu footbal, anti slip vienīgais, anti static, footbal kurpes futbols, grip vienīgais, electrostat, grīdas, gumijas, mākslīgās zāles futbola apavu, radžu.

Uzrakstīt recenziju

Universālā Sabiezējums Balstiekārta-tipa Gumijas+Vara Vadu Auto Sēkļa Ķēdes Statiskā Likvidēšanu Jostas

Universālā Sabiezējums Balstiekārta-tipa Gumijas+Vara Vadu Auto Sēkļa Ķēdes Statiskā Likvidēšanu Jostas

Saistītie Produkti