Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Karājas Pie Sienas Spogulis Mākslas Apdare Roku Darbs Aplauzums Spogulis Boho Ar Bārkstīm Retro Dekoratīvās Kviešu Auss Spoguli Guļamistabas Bathroo Skatīt lielāku

Karājas Pie Sienas Spogulis Mākslas Apdare Roku Darbs Aplauzums Spogulis Boho Ar Bārkstīm Retro Dekoratīvās Kviešu Auss Spoguli Guļamistabas Bathroo

€12.44

-26 %

€16.82

Jauns produkts

Izmēri(aptuveni) ārējais diametrs 40cm/15.75 jo, iekšējais diametrs 14cm/5.51 gadā
Veids Rotangpalmas Var Piestiprināt Pie Sienas Spogulis
Forma Citi
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs Spogulis Sienas
Materiāls Citi

Aizzīmju Punktiem: 1、Premium Materiāls: spogulis ir austi ar dabas salmu kokvilnas materiāla, kas ir skaists un ekoloģisku, bez smaržas, spēcīgas un nav viegli sabojāt.

2、Pareizu Lielums: ārējais diametrs spogulis, kas ir par 40cm/15.75 un tās iekšējais diametrs ir apmēram 14cm/5.51 gadā.Tik spoguli var arī rotā sienu.

3、Liels Mājas Dekori: spogulis ir piemērots jūsu iekšējo apdari, kas padara jūsu dzīvi daudz brīnišķīgi, un tas nes ērtības, lai jūsu dzīvi.

4、Izsmalcinātu un Prēmijas: auduma spoguļi var izmantot jebkurā telpā, vai tas var tikt izmantots ar citiem spoguļi izveidot tēmu sienām.

5、Plašu Pieteikumi: Piemērots visiem countertops, ideāls arī savu iekštelpu dekori, studija, grupa, u.c.Padarīt savu dzīvi vairāk gaumīgs.

Funkcijas:

Premium Materiāls: spogulis ir austi ar dabas salmu kokvilnas materiāla, kas ir skaists un ekoloģisku, bez smaržas, spēcīgas un nav viegli sabojāt.

Piemērots Lielums: ārējais diametrs spogulis, kas ir par 40cm/15.75 un tās iekšējais diametrs ir apmēram 14cm/5.51 gadā.Tik spoguli var arī rotā sienu.

Liels Mājas Dekori: spogulis ir piemērots jūsu iekšējo apdari, kas padara jūsu dzīvi daudz brīnišķīgi, un tas nes ērtības, lai jūsu dzīvi.

Izsmalcinātu un Prēmijas: auduma spoguļi var izmantot jebkurā telpā, vai tas var tikt izmantots ar citiem spoguļi izveidot tēmu sienām.

Plaša Pieteikumi: Piemērots visiem countertops, ideāls arī savu iekštelpu dekori, studija, grupa, u.c.Padarīt savu dzīvi vairāk gaumīgs.

Specifikācijas:

Materiāls: salmu

Izmērs(aptuveni): ārējais diametrs 40cm/15.75 jo, iekšējais diametrs 14cm/5.51 gadā

Iepakojuma Saraksts:

Sienas Spogulis*1

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

6. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

Tagi: boho rotaslietas, spogulis vintag, korejas spogulis, ika sienas spoguli, tonēts spogulis sienas, kumode grims, boho mājas pledi, macram, boho dekori, spogulis rattan.

Uzrakstīt recenziju

Karājas Pie Sienas Spogulis Mākslas Apdare Roku Darbs Aplauzums Spogulis Boho Ar Bārkstīm Retro Dekoratīvās Kviešu Auss Spoguli Guļamistabas Bathroo

Karājas Pie Sienas Spogulis Mākslas Apdare Roku Darbs Aplauzums Spogulis Boho Ar Bārkstīm Retro Dekoratīvās Kviešu Auss Spoguli Guļamistabas Bathroo

Saistītie Produkti