Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Rūgto Apelsīnu Fructus Aurantii Citrus Aurantium L. ZhiQiao Skatīt lielāku

Rūgto Apelsīnu Fructus Aurantii Citrus Aurantium L. ZhiQiao

€11.48

-34 %

€17.66

Jauns produkts

Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Tiešsaistē Iegādāties Zhi Qiao 枳壳 Rūgto Apelsīnu Fructus Aurantii Citrus Aurantium L. Tiešo No Ķīnas Herb Tirgus Piegādātājs.Vairāk Nekā 999+ Dažādi Ķīniešu TCM Garšaugi jūs varat atrast Šeit, visi mūsu taras augi ar augstu kvalitāti, labu cenu un labu servisu.Piegāde Visā Pasaulē, Laipni Lūdzam!

枳壳 NOSAUKUMS

Zhi Qiao (Fructus Aurantii)

Kvalitātes Nodrošināšana

Šī taras herb Zhi Qiao 枳壳 Rūgto Apelsīnu Fructus Aurantii Citrus Aurantium L. i s augstākās kvalitātes.Mūsu taras Ķīniešu garšaugi ir lielākoties savvaļas novāktas, bet daži augi ir saimniecībā audzēti, lai aizsargātu savu dabisko dzīvotņu un apmierinātu pieaugošās tirgus prasības.Šo ražu tiesības sugai atbilstošu termiņu tiek noteikti ar pieredzējušiem speciālistiem, notīra, sagriež vai šķēlītēs, un žāvēti.Gadījumos, īpašas apstrādes metodes, piemēram, mērcēšanas ar rīsu vīns, tvaicējot vai vārot ūdenī, apdedzināšanai tiek izmantota kā pilnvarota, izmantojot tradicionālās Ķīniešu medicīnas tradīcijām sagatavot Ķīnas garšaugi, lai sasniegtu vēlamo īpašības, uzlabotu efektivitāti un samazinātu toksiskumu.

Brīdinājums

Veicot formulas, lai pastiprinātu viens otra vēlams darbību un samazinātu jebkuru iespējamo blakus iedarbību.Jo TCM, Ķīniešu garšaugi pārsvarā kombinētās kontekstā formulas, lai pastiprinātu viens otra vēlams darbību un samazinātu jebkuru iespējamo blakus iedarbību.Ar Zhi Qiao 枳壳 Rūgto Apelsīnu Fructus Aurantii Citrus Aurantium L. ir zīmīgs, lai neteiktu, bet tas ir iemesls, kāpēc jūs esat izdarīt, lai to pirmajā vietā.

Tagi: apelsīnu pulveris, apelsīnu koks, rūgta ķirbis, ingvera pulveris, ķirbis augu, gurķu melone, rūgto apelsīnu ekstrakts, melone, rūgta, Balzāms Bumbieru.

Uzrakstīt recenziju

Rūgto Apelsīnu Fructus Aurantii Citrus Aurantium L. ZhiQiao

Rūgto Apelsīnu Fructus Aurantii Citrus Aurantium L. ZhiQiao

Saistītie Produkti