Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Mercane Plata Riteņu Pro Smart Electric Scooter 48V 1000W Kickscooter Dual Mehānisko Disku Bremžu Skeitborda Skatīt lielāku

Mercane Plata Riteņu Pro Smart Electric Scooter 48V 1000W Kickscooter Dual Mehānisko Disku Bremžu Skeitborda

€575.45

-29 %

€822.07

Jauns produkts

Uzlādes Laiks 6-8h
Diapazonu Ar Vienu Uzlādi 40-60km
"Eiropa 2020" Mercane WideWheel Pro Kickscooter Smart Electric Scooter
Sertifikācija ce
Bremzes(dual) disku bremžu (Priekšā/aizmugurē)
Ātrums 40KM/H (ierobežots)
Piekares dual suspension
Spriegums 48v
Kāpšanas Spējas ne vairāk kā 40 grādu
Riepu Izmēri 8 collu
Dzinēju(dual) 48v 500w(Priekšā /Aizmugurē)
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Jauda 501-1000w
Kategorijas Divu riteņu Motorolleru
Oriģināls mercane widewheel pro
Modeļa Numurs mercane widewheel pro
Akumulators 48v 15ah/ 10ah
Režīms Eco& power
Gadījumā Cilvēki Unisex
Attāluma diapazons 70 km/50km
Salokāms No

PIEZĪME : Mēs nosūtīsim no ES Sastāva 48V 14.4 AH Akumulators Panasonic beigās Nov.

Ietekmes dēļ vīruss , kavējas par DPD piegādi.Kad jūs iegādāties par 11 11 veicināšanu , ja jūs vēlaties, mēs nosūtīsim no Polijas noliktavas,pls palīdzēt pagarināt piegādes laiku līdz beigām Nov,un ņemiet vērā, " Sūtīt no ES Fondu ",tad mēs nosūtīsim ārā, tiklīdz stāvoklis kļūst labāk.Ja ne,mēs nosūtīsim no Ķīnas ,tas aizņem apmēram 3-4 nedēļas,mēs priekšapmaksu nodokļu,tas ir arī bez nodokļa jums.

Mercane Plata Riteņu Pro Smart Electric Scooter 48V 1000W Kickscooter Dual Mehānisko e scooter Disku Bremzes Skate valde

Dārgais draugs,mēs nosūtīsim UPS,tas aizņem aptuveni 3 nedēļas, lai jūs varētu saņemt motorollera!

PIEZĪME : papildu pagarinātu aizmugures spārns ir iekļauts iepakojumā!

Par Nodokļu

1.Nodoklis tiks priekšapmaksas par mums Eiropas Savienība, ASV ,KRIEVIJA un Kanāda. 2.Saņemot paku, jums nebūs jāmaksā nodoklis. 3.Pakete uz Norvēģiju un Šveici būs mazs nodoklis. 4.Pakete uz norvēģiju, mēs varam tikai kuģa vietā, kur ir pasta indekss 0***,1***,2*** vai 3****.Paldies par jūsu uzmanību.

Par Kuģošanas

Jo Elektriskā Scooer ietver milzīgu jaudu, akumulatora, kuģniecības nav, piemēram, nav bateriju produktu.Kuģniecības Progress: 1.Mēs kuģis preces uz Poliju ar gaisu, kas ir tikai par bateriju produktu. (solis 1: UPS parādīt tikai lable Izveidots mājas lapā ) 2.Mums būs pabeigta muitas formalitāšu kārtošana un maksā nodokļus, lai Eiropas (solis 2: UPS parādīt tikai lable Izveidots mājas lapā ) 3.Mēs pabeigts pasūtījuma nodokļa, un pēc tam Polijas Vietējo UPS, kas būs, to paņemt no muitas noliktava (solis 3: UPS atjaunināt pacelt informācija) 4.Tas prasīs apmēram 3 dienas UPS, lai nosūtītu uz jūsu mājas.

Mercane WideWheel Pro KickScooters Pieciem Jaunumiem

1.Jaunās Versijas LED Displejs Jaunu LED displeja var parādīt konkrētu maksimālo ātrumu. 2.Jaunās Versijas Locīšanas Pole locīšanas pole ir biezāka un nepārkāps viegli. 3.Jaunas Dual Bremžu Pievieno ar priekšējām disku bremzēm,bremzēšanas ceļš ir īsāks . 4.Jaunās Versijas Akumulators Iebūvēts augstākās drošības sniegumu Veicināt akumulatoru,Augstu atbildības un spēcīgāka barošanas, drošu un ilgstošu veiktspēju. 5.Jaunu Triecienu absorbējošām Roku Triecienu absorbējošu rokas ir iebiezināta, to nevar viegli salauzt, vai transportēšanas laikā, un tas var absorbēt trieciena laikā izjādes efektīvi.

Par Novēršot Ātruma Ierobežojumu

Rūpnīcas ātrumu no šī motorollera ir 20 km/h.Pēc atbrīvošanas ātruma ierobežojumu, vienotā mehānisko versija var sasniegt maksimālo ātrumu aptuveni 30-35km/h;dual mehānisko versija var sasniegt maksimālo ātrumu, kas aptuveni 40-45 km/h.Mēs jums nosūtīt video, lai mācīt jūs, kā noņemt ātruma ierobežojumu,to ir viegli darboties.

Produktu Ieviešanu

Akumulators:48V 5Ah/10Ah/ 15Ah Attāluma diapazons :20km/45 km/70 km Dzinēju(dual):48V 500W(Priekšā /Aizmugurē) Ātrums-40KM/H (ierobežots) Bremzes(dual):Disku bremzes (Priekšā/aizmugurē) Piekare:Dual Suspension Kāpšanas spēja:ne vairāk kā 25 grādu Režīms:Eco& power

Ērti un salokāma E Scooter 2020 " JAUNĀ "WideWheel PRO"

Jaunā Versija Displejs

-Nosaukums un uzstādīšanas instrumentu panelis Režīma Poga Ieslēgšanas Poga Lukturu Paātrināšanas sviras Locīšanas rokturi Bell Bremžu sviru Rokturi rokturi -Instrukcija Eco/Izslēgšanas Režīmu Konversija Ātrums Akumulatora līmeņa indikators Kopējais distances ierakstu Akumulatora spriegums displejs Priekšējie lukturi un aizmugurējos lukturus(ON/OFF) Kruīza darbi zīme Kruīza ON/OFF Displejs

Vadītāja

1.Nospiežot pogu aptuveni 2 sekundes, ieslēdz ar ieslēgšanas. 2.Iestatīt vēlamo braukšanas režīmu ( skatiet "informācijas paneļa iestatījumi" ) 3.Kad tas ir IESLĒGTS,spiediet uz motorollera un viegli nospiediet gāzes pedāli, lai darbojas. 4.Izmantot bremzes svira ar ātrumu un apturēt. 5.Kad ierīce ir IESLĒGTA,nospiediet un turiet pogu aptuveni 2 sekundes, lai IZSLĒGTU fotokameru. ★Piezīme : ir iebūvēts kick & go funkcija,tāpēc, ja braucu pirmo reizi,spiediet produkts ar vienu kāju, lai kickboard var virzīties uz priekšu.Pēc darot,jums ir izmantot ar paātrinātāju, lai disku. ●Braukšanas režīma, var izvēlēties manuāli, atkarībā no lietotāja vēlmēm.ECO Režīms Šis režīms ļauj nodrošināt sekmīgu un efektīvu braukšanas pielāgojot jaudu un paātrinājumu.Jaudas Režīmā Lietotāji var izmantot maksimālo jaudu un griezes momentu produktu.Šis režīms ļauj aktīvi braucot ar ātru reakcijas ātrumu.Tomēr Jaudas režīmā,ātrums tiek automātiski tikai tad, kad ātrums pārsniedz 25 km/h saskaņā ar likumu.

Locīšanas

-Stūres locīšanas metodi a)Pavelciet rokturi locīšanas kontroles vāciņu bultiņas virzienā un nolaidiet rokturi uz leju virzienā.b)Kad to atverat,turiet stūres un lēnām pārvietojiet to uz augšu, lai atgrieztos locīšanas kontroles vāciņu, lai tā sākotnējā stāvoklī. -Rokturu locīšanas metodi a)Brīvs locīšanas rokturi 7-10 pagriezieni bultiņas virzienā (pretēji pulksteņrādītāja virzienam).b)Spiediet locīšanas rokturi ar ② virzienā un iebīdiet rokturi amatā ③ virzienā, kad rokturi sūtījums ir piegādāts tiesības-atslēga ir atbrīvota.c)Apakšējā locīšanas rokturi, līdz rokturi post "klikšķi", un pēc tam pagrieziet saliekamā skalas pretējā virzienā, lai pievilktu to.d)Risināties produkta apgrieztā secībā, locīšanas,pēc tam pievelciet locīšanas skalu, lai nodrošinātu rokturi pastu. *Ja produkts ir pirmo reizi saņēma,tā ir salocīta.Savukārt locīšanas dial 7~10 reizes un spiediet locīšanas skalu, lai atbloķētu.Tad paceliet rokturi pastu, līdz tas nofiksējas,un pēc tam pievelciet locīšanas skalu. *Bloķēšanas locīšanas dial tik stingri, ka locīšanas nav brīvs, vadot automašīnu.

Tagi: kugoo m4 pro, xiaomi scooter elektriskā motorollera, mi motorollera, electr motorollera, citycoco elektriskā motorollera, lādētājs scooter pro 2, kugoo s1, mercane, e electric scooter, niu.

Uzrakstīt recenziju

Mercane Plata Riteņu Pro Smart Electric Scooter 48V 1000W Kickscooter Dual Mehānisko Disku Bremžu Skeitborda

Mercane Plata Riteņu Pro Smart Electric Scooter 48V 1000W Kickscooter Dual Mehānisko Disku Bremžu Skeitborda

Saistītie Produkti