Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Liflicon Burvju Silikona Skruberi Gumijas Tīrīšanas Cimdi Putekļu Trauku Mazgāšanas Trauku Mazgāšanas Cimdi Virtuves Mazgāšanas Houskeeping Cimdi Skatīt lielāku

Liflicon Burvju Silikona Skruberi Gumijas Tīrīšanas Cimdi Putekļu Trauku Mazgāšanas Trauku Mazgāšanas Cimdi Virtuves Mazgāšanas Houskeeping Cimdi

€11.19

Jauns produkts

Materiāls Silikona
Izmantošana Tīrīšana
Biezums Vidēji Biezs
Svars 250g
Zīmola Nosaukums liflicon
Izmērs 340*160*25mm
Modeļa Numurs GS10301
krāsa Zils,Rozā,Ziloņkaula Balta
Ārējais Materiāls Gumijas

Liflicon Burvju Silikona Cimdi

Liflicon Virtuves-Jūsu kaimiņš, jūsu mājas palīgs Liflicon Virtuves Silikona virtuves komplekts, kas ne tikai padarīs jūsu virtuves spilgti , bet arī veikt ēdienu gatavošanas vieglāk, un jūs atradīsiet to, cik ērts tas ir.

Motīvs:

Pārtikas klases silikona un BPA free.

Unikālais Dizains: Apvienota dizains sūkļa un gumijas cimdi.Nē birstes vai sūkļus ir nepieciešams ērtai tīrīšanai.Silikona cimdi ļauj dažas taustes un justies ērti.

DROŠI: 100% Pārtikas klases silikona ar FDA UN LFGB APSTIPRINĀTS.Nē špakteles, kad spiež un ir paredzēti, lai pēdējā dzīves laikā.

ĻOTI VIEGLI TĪRĪT, trauku mazgājamā mašīna drošu un mikroviļņu draudzīgi.

Extra Garš: nav jāuztraucas, jūsu slapjš piedurknēm, aizsargāt savu jauka audums.

Iepakojuma Saturs:

1 Pāris Silikona Cimdi

Produkta Displejs:

Pircējs Padomi:

1,Mēs atbalstām www.e-jump.lv Darījuma Pakalpojumu un pieņemt TT, Western Union, Money Moneybookers, Kredīta Kredītus un Paypal.

2, Apmaksa jāveic 3 dienu laikā pēc izvietojot savu pasūtījumu, vai rīkojumu par spēkā neesošu vai anulēta ar sistēmu.

Sūtījumu:

1,Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir pareiza .Ja nepareizi, lūdzu, sazinieties ar mums nekavējoties.Visiem zemes gabaliem gadījumā tiks izsūtīta 3 dienu laikā pēc tam, kad jūs maksājat par to.

2, Bezmaksas piegāde, lai lielākā daļa valstu ar China Post Air Mail un EUB.Tas prasīs 10-20 dienas uz savu vietu.

3,Ja jums ir steidzami nepieciešama, EMS, UPS, DHL un Fedex ir labāk ar papildu kuģniecības izmaksas, kas jāmaksā.

Atgriezties & Kompensācijas:

1, Ja neesat apmierināts ar pirkumu, kādu iemeslu dēļ, dariet mums zināt.Mēs nekavējoties aizstāj preci vai sniegt jums kompensāciju.

2, Kuģniecības un pārkraušanas maksa netiek atmaksāta.

Atsauksmes:

Visi mūsu produkti ir 100% oriģināls un jauns.Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu,lūdzu, lūdzu, mūs atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti ar 5 zvaigznēm.

Tagi: balinātājs tabletēs, suka māja, magic silikona trauku mazgāšanas cimdu, stikla vāks panna, trauku sūklis skruberi, virtuves silikona trauks, miesnieks, gumijas, silikona trauku mazgāšanas cimdi, silikona cimdi trauku mazgāšanas cimdi, magic silīcija trauku mazgāšanas.

Uzrakstīt recenziju

Liflicon Burvju Silikona Skruberi Gumijas Tīrīšanas Cimdi Putekļu Trauku Mazgāšanas Trauku Mazgāšanas Cimdi Virtuves Mazgāšanas Houskeeping Cimdi

Liflicon Burvju Silikona Skruberi Gumijas Tīrīšanas Cimdi Putekļu Trauku Mazgāšanas Trauku Mazgāšanas Cimdi Virtuves Mazgāšanas Houskeeping Cimdi

Saistītie Produkti