Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Tetovējums Siltuma Pārneses Mašīnas Printeri, Tetovējums Trafaretu Printeri, Kopēšanas Mašīnas ar 10pcs Siltuma Pārneses Papīrs un 500 Modelis Skatīt lielāku

Tetovējums Siltuma Pārneses Mašīnas Printeri, Tetovējums Trafaretu Printeri, Kopēšanas Mašīnas ar 10pcs Siltuma Pārneses Papīrs un 500 Modelis

€193.65

-29 %

€276.64

Jauns produkts

Pieteikums Mājsaimniecības Instrumentu Komplekts
Zīmola Nosaukums FURONGHUA
DIY Piederumi ELEKTRISKĀ
Sertifikācija CE
Iepakojums Lieta
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs Tetovējums Siltuma Trafaretu Printeri

Funkcijas:

1. Šis ir jaunākais pašattīstības tetovējums pārneses mašīnas.Tetovējums mākslinieks, profesionāls vai var ātri un efektīvi kopēt dizains uz papīra veidni ar dažiem vienkāršiem soļiem.

Pārsūtīt mašīna ir ātra, ar zemu siltuma ražošanas un zemu trokšņa līmeni.Tas var palielināt, modelis no 80% līdz 125%.Tas ir viegli iemācīties un lietot, 100V-240V sprieguma ir pieejams.

2. Svars tetovējums siltuma kopētājs ir tikai 1,6 kg/3.5 lbs.Tas ir viegls un mazs, viegli pārnēsājams, un mašīna sniegs 10 loksnes pārneses papīrs par brīvu.

3. Šis tetovējums printerim ir ātri pārneses drukāšanas ātrumu, zemu siltuma, zems trokšņu un sasniedzamiem rezultātiem.Saderīgs pārsūtīt papīra izmērs: aptuveni 8,5 collas x 11 collas (platums * garums)

4. To var pārvietot, ātri un viegli uzglabāt, kas sniedz jums vairāk ērtības.Jūs varat izveidot tetovējumiem jebkurā laikā, jebkurā vietā.Izgatavots no ABS materiāla, videi draudzīgu, drošu, noturīgu un ilgtermiņa izmantošanu.Augstas jaudas tetovējums mašīna tetovējums mākslinieku, ir viegli darboties.Nav nepieciešams pielāgot, ietaupīt laiku.

5. Spogulis kopiju un normālu eksemplāru ar pārkaršanas brīdinājumu, jūs varat izvēlēties starp spoguļi, foto un divas dziļums (I un II) iestatījumus, lai atbilstu jūsu veidnes kopija.

https://drive.google.com/drive/folders/1doMhr_Hz5Ah2hbhxj72A6JfTo3DKFuBa

Specifikācijas:

1. Tips: Pārneses Mašīnas

2. Skenēšanas Režīms: CIS

3. Dokumenta Izmērs: A5-A4

4. Efektīvu Drukas Platums: 210

5. Jauda: AC 110V-220V, 50Hz/0.46 A

6. Strāvas vada Garums: 76 cm

7. Svars: 1.67 Kg

8. Krāsa: Melna

Komplektā Ietilpst:

1 x Pārneses Mašīnas(ES/USPlug)

1 x angļu Rokasgrāmata

1 x Strāvas Vads.

Papildus Dāvanu:

10X Tetovējums Pauspapīrs kopējamais Papīrs

Tagi: led foto klipu peg, kuteris picu, papīrs, foto printeris, skrūves vītne rīks, flīžu sīkrīkus, printeri, drukas, ss 890c, Krāsns, etiķetes paperang, tetovējums ūdensizturīgs.

Uzrakstīt recenziju

Tetovējums Siltuma Pārneses Mašīnas Printeri, Tetovējums Trafaretu Printeri, Kopēšanas Mašīnas ar 10pcs Siltuma Pārneses Papīrs un 500 Modelis

Tetovējums Siltuma Pārneses Mašīnas Printeri, Tetovējums Trafaretu Printeri, Kopēšanas Mašīnas ar 10pcs Siltuma Pārneses Papīrs un 500 Modelis

Saistītie Produkti