Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Divreiz Samazināt Titāna Karbīda Rotācijas Burr Uzstādīt -10 Gabalu 1/8 Collu (3Mm) Kāta Un 1/4 Collu (6 Mm) Vadītājs Sizetungsten Tērauda Wo Skatīt lielāku

Divreiz Samazināt Titāna Karbīda Rotācijas Burr Uzstādīt -10 Gabalu 1/8 Collu (3Mm) Kāta Un 1/4 Collu (6 Mm) Vadītājs Sizetungsten Tērauda Wo

€9.80

-23 %

€12.73

Jauns produkts

Materiāls Citi
Veids Citi
Modeļa Numurs Karbīda rotācijas failu
Kopējais Garums Kā aprakstīt
Diametrs Kā aprakstīt
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sertifikācija NAV

(Karbīda Die Grinder Biti)Volframa Karbīda Izmantot: Rotācijas Burr.Kopējais garums 45-50mm, griešanas diametrs ir 1/4 Collu(6mm), kāta garums 35 mm, kāta diametrs 1/8 collu(3mm).karbīda rotācijas vainags, kas ar 1 4 collu kāta.

(Divreiz Samazināt Dizains)groove līnijām, vadītājs tiek šķērsotas, vairāk piemērots objekts, kura blīvums ir salīdzinoši zems, piemēram, koka, plastmasas un alumīnija.

(Ilgs kalpošanas laiks)kalpošanas volframa tērauda rotācijas burr ir 10 reizes ilgāk nekā ātrgriezējtērauda un 200 reizes ilgāk nekā slīpripas.

(Pielāgošanās)1/8 collu taisna kāta var notikt ar jebkuru rotācijas instruments, ar trīs žokļa čaks precīza centrējuma.Laba izvēle DIY griešanai, gravēšana, un pulēšana.

(Piemērots Vairumam Rīki)10 gabali Divreiz Samazināt Cietā Karbīda Rotācijas Burr Uzstādīt karbīda burr komplekts, der lielākajai daļai mazo rotācijas instrumentiem,Kokapstrādes Urbšanai, Griešanai, Gravēšana, padarot DIY griešanai fani daudz vieglāk darīt to, kokapstrādes darbu.

10PCS FORMAS IETVER:

Cilindra formas, Bumbu formas, Ovālas formas,

Koku formas, norādīja beigās, Koku formas norādīja beigām,

Liesmas formu, Investde konuss, Konusa formas, Konusveida ar asām izliekuma.

PLAŠS PIELIETOJUMS:

Karbīda rotācijas fails ir parasti izmanto ar rokas elektrisko vai pneimatisko instrumentu, disku, var arī izmantot darbmašīnu.

Ātruma elektriskos un pneimatiskos instrumentus, parasti 6000-50000 apgriezieniem minūtē.

Var apstrādāt visu veidu metāla (ieskaitot visu veidu rūdīta tērauda un citu metālu (piemēram, marmora, jade kaulu).

Piemērots atskarpju noņemšana un pulēšana par čuguns, čuguna, tērauda, oglekļa tērauda, leģēta tērauda, nerūsējošā tērauda un citu materiālu.

Lielisks sīkās detaļas, darbs, griešana, gravēšana, griešanai, touch-up un apdares.

Virsma : Titāna Pārklājumu

Izgatavots no termiski izturīga dubultā samazināt karbīda, kas ilgst ilgu darba mūžu.

Pildīta ar jauku plastmasas lietā par drošību, glabāšanu un aizsardzību.

krāsa:Zelta

Materiāls:Volframa karbīda + titāna

Iepakojuma Saturs:

1 * iestatīt Volframa tērauda Cietā Asumiem

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Sūtījumu:

Veicot pasūtījumu, lūdzu, izvēlieties piegādes metodi un maksāt par pasūtījumu, tostarp piegādes maksa.Mēs nosūtīsim priekšmetus, 7 dienu laikā no dienas, kad jūsu maksājums ir aizpildīts.

Mums nav nekādu garantiju, piegādes laiks uz visiem starptautiskajiem sūtījumiem atšķirību dēļ muitas ieskaita laiku atsevišķās valstīs, kas var ietekmēt to, cik ātri jūsu produkts ir pārbaudīts.Lūdzu, ņemiet vērā, ka pircēji ir atbildīgi par visiem papildu muitas nodevas, starpniecības maksa, nodevas un nodokļi, kas attiecībā uz ievešanu savā valstī.Šie papildu maksu var tikt savākta laikā par piegādi.

Mēs ne kompensāciju kuģniecības maksa par atteicās sūtījumiem.

Kuģniecības izmaksas neietver visus ievedmuitas nodokļus, un pircēji ir atbildīga par muitas nodokļiem.

Ienākumi:

Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu klientus labākais, ko mēs varam.

Mēs atmaksāsim jums, ja jūs atgrieztos priekšmetus, 15 dienu laikā no jūsu saņemšanas posteņiem, jebkuru iemeslu dēļ.Tomēr pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.

Ja šīs preces tiek zaudēti vai bojāti, ja tie netiek atgriezti, pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumu, un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.

Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas, bojājumu vai zaudējumu.Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces.

Garantijas Un Apkopes:

Mēs piedāvājam 1 mēnesi bezmaksas nomaiņa.

Pircēji var pieprasīt nomaiņu 15 dienu laikā no jūsu produkta saņemšanas.Pircējs būtu atgrieztos produktu sākotnējā nosacījumi, lai mums, un sedz piegādes izmaksas atgriešanās.

Mēs arī sniegt 12monthfree apkopes.Pircējs būtu atgrieztos produktu sākotnējā nosacījumi, lai mums, un sedz piegādes izmaksas atgriešanās.

Ja kāda tās daļa ir jāaizstāj, pircējam būtu arī jāmaksā par costsof detaļas ir jānomaina.

Pirms atgriešanās objektus, lūdzu, apstipriniet, atgriešanās adresi un loģistikas metode ar mums.Pēc tam, kad jūs sniegt priekšmetus, loģistikas kompānija, lūdzu nosūtiet mums izsekošanas skaits.

Tiklīdz mēs saņemam priekšmetus, mēs remontu vai apmainīt ASAP.

Atsauksmes:

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.

Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Tagi: koka plaukti tualetes, 1mm volframa karbīda urbi, xiaomi 7. piezīme zils ekrāns, koka grāmatu, xl1509 korekcija, sieviešu rokas soma ar bezmaksas piegāde, malkas rīku mums plug, xiaomi redmi, ņemiet vērā, 9t pro, darba apģērbu sievietes ofisa stils, xt 660 z.

Uzrakstīt recenziju

Divreiz Samazināt Titāna Karbīda Rotācijas Burr Uzstādīt -10 Gabalu 1/8 Collu (3Mm) Kāta Un 1/4 Collu (6 Mm) Vadītājs Sizetungsten Tērauda Wo

Divreiz Samazināt Titāna Karbīda Rotācijas Burr Uzstādīt -10 Gabalu 1/8 Collu (3Mm) Kāta Un 1/4 Collu (6 Mm) Vadītājs Sizetungsten Tērauda Wo