Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 2020 JAUNU Jaunināšanas USB Automašīnas salona Atmosfērā Dubultā Zvaigzne Debesīs Lampas Apkārtējo Zvaigžņu Gaismu LED Projektors, Automašīnu Jumtu Zvaigžņu Nakts Gaismas Skatīt lielāku

2020 JAUNU Jaunināšanas USB Automašīnas salona Atmosfērā Dubultā Zvaigzne Debesīs Lampas Apkārtējo Zvaigžņu Gaismu LED Projektors, Automašīnu Jumtu Zvaigžņu Nakts Gaismas

€2.96

-21 %

€3.75

Jauns produkts

Svars 55g
Dropshipping Atbalsts
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Sertifikācija CE
Zīmols Cargod
Gaismas Avota Jauda 150m
Gaismas Avota Veids lāzera
Sastāvs 100000pcs
Vienuma Tips Atmosfēras Lampas
Produkta Tips Civilās
Spriegums 5 V
Kalpošanas Laiks 50000 stundas
Pašreizējo 1
Modelis XL-815
Gaismas Krāsa Sarkana/zaļa/violeta
Nosaukums USB AUTO LED ZVAIGŽŅU GAISMA

Apraksts:

"Eiropa 2020" jaunas modernizētas auto zvaigžņu gaisma, salīdzinot ar monotonu vecs modelis, papildus saglabāja senos funkcijas, lielākais uzsvērt, ir : upgrade no viena projektors ar dual projektors, kas var izstarot sarkana, zaļa un violeta krāsas tajā pašā laikā , Un modeļiem, kas ir daudz bagātīgāka, pievienot Vairāk romantiskas un atdzesē atmosfēru.bet vecais modelis var nosūtīt tikai monotons krāsu, pakāpi jautri, protams, nav salīdzināma ar jaunu.Tas ir labklājības lielākā daļa automašīnu draugiem, apgaismojums entuziasti un auto entuziastus, vērts ar!!!

Produkta Iespējas:

1.Nesen modernizētas dual projektoru, Vienlaicīgi izstaro sarkanā un purpura 2 krāsas, Vairāk krāsains modelis izmaiņas,Vēsāks apgaismojuma efektus.

1. Brīnišķīgi Apgaismojuma Efekts: Automašīnas jumta zvaigžņu gaismas, sarkano zvaigžņotām debesīm lāzeru projekcija, kas rada modes romantika, kas dod jums vizuālo enjoyments, izgaismojot savu dzīvi, piebilstot, braukšanas prieku.

2. Regulējams: Starlight lampas uzņēmēja bezmaksas regulētājam, uz augšu un uz leju, 90 grādu korekcijas, kas piemērots braukšanai dažādos virzienos apgaismojums.

3. Augstu Spilgtumu un Zemu Enerģijas Patēriņu: Ar iebūvēta high brightness koncentrējot diožu apgaismojuma avota, zemu enerģijas patēriņu un augstu spilgtumu.

4. Universālās: Mini izmērs, viegli lietošanas universālā automašīnām/automašīnas/PC/datoru/Portatīvo akumulatora/Sarkana LED atmosfēra, viegls, Dekoratīvās gaismas, iekštelpu apgaismojums, Avārijas gaismas, DJ apgaismojums ar on/off slēdzis pusē, un jūs varat izslēgt slēdzis, ja ilgu laiku nav izmantota.

5. Aprīkojums: Viegli uzstādīt, ar USB ligzdu ar 5V spriegumu, pievienojiet USB ligzda, lai jūsu auto USB pieslēgvietas.

6.Plašu lietojumu scenāriju,Var tikt izmantoti auto interjera, privātā mazas telpas, svinību dejas, āra aktivitātes, utt.

PIEZĪME: sarkanā/zaļā modeļiem, kas vēl nav masu produkcija.Pagaidām, tikai sarkana/violeta modeļi ir pieejami.Mūsu ražotne radīs sarkans/zaļš modeļus, cik drīz vien iespējams, lai patērētāji būtu lielākas izvēles iespējas.lūdzu, lai būtu attaisnojama

Specifikācijas:

produkta specifikācija:

Nosaukums :USB AUTO LED ZVAIGŽŅU GAISMU (JAUNS )

Modelis: XL-815

Produkta Veids: Pilsoniskās

Gaismas avotu tips: lāzera

Gaismas avota jauda: 150M (W)

Gaismas Krāsa:Sarkana/zaļa/violeta

Strāva :1 A

Spriegums :5 V

Kalpošanas laiks:50000 stundas

Izmērs :21.2*1.4

Svars :55.0 g

pieteikumu:auto interjeri/privāto mazo numuri/ partijas dejas/āra aktivitāšu,utml.

Paketē Iekļauts:

Paketē Iekļauts

1x USB AUTO GAISMAS

Tagi: logo toyota rav4 "eiropa 2020", rumbas led lampas, ford automobiļu salona apgaismojuma, tuya ambilight, lampas led, led, auto led, lampa usb, apkārtējās vides, margas honda crv "eiropa 2020".

Uzrakstīt recenziju

2020 JAUNU Jaunināšanas USB Automašīnas salona Atmosfērā Dubultā Zvaigzne Debesīs Lampas Apkārtējo Zvaigžņu Gaismu LED Projektors, Automašīnu Jumtu Zvaigžņu Nakts Gaismas

2020 JAUNU Jaunināšanas USB Automašīnas salona Atmosfērā Dubultā Zvaigzne Debesīs Lampas Apkārtējo Zvaigžņu Gaismu LED Projektors, Automašīnu Jumtu Zvaigžņu Nakts Gaismas

Saistītie Produkti