Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Szjinao Zīmola Skaida 925 Rotaslietas Kulons Bez Dimanta Kaklarota, Roku Darbs Dārgakmens Aprīlī Birthstone Nosūtīt Dāvanu Sieva 2020 Skatīt lielāku

Szjinao Zīmola Skaida 925 Rotaslietas Kulons Bez Dimanta Kaklarota, Roku Darbs Dārgakmens Aprīlī Birthstone Nosūtīt Dāvanu Sieva 2020

€19.07

-39 %

€31.78

Jauns produkts

Sods vai Modes Sods
Formas\raksts Ovāls
Sānu Akmens NAV
e Akmens kaklarota, kulons
Metāla Zīmogs 925,Mārciņa
Kuloni Tips slide
Kulons Izmērs kā photo show
g Pavisam smalkas Rotaslietas
Sertifikāta Numurs 1628410587
Metāla Krāsa SUDRABA
Metālu Tips SUDRABA
Vienuma Tips Kuloni
Modeļa Numurs DW065
c 925 sterling sudraba Kaklarota, Kulons
Zīmola Nosaukums szjinao
f Szjinao kulons
h kāzu jubilejas dāvana sieva
Sertifikāta Veids NGTC
b sudraba kulons 925
Galvenais Akmens Zircon
d Vienkārši, kulons, kaklarota sievietēm
Stils Classic
a pasūtījuma dimanta kulonu

Postenis Decription

Zīmols:JinAo Dzimums: Sieviešu Birthstone: Aprīlis Birthstone Kulons Akmens Izmērs:10*12MM Akmens Tips: Ar Dimanta Akmens Skaidrību: izmantoti vvs Akmens Forma: Ovāla Metāla Tips: 925 Sterling Sudraba (Pēc tam, kad mēs saņemt jūsu maksājumu, ātra piegāde 48 stundu laikā)

Produkta Displejs

Nekustamā objekti ir skaista

Modelis Liecina,

Kulons veicina savu izskatu

Kulons Tikai

Lūdzu, ņemiet vērā, ka kulons ir ne tostarp kaklarotu, smalkas mača kaklarota ķēdes, plese uz attēla.

Iepakojums

Nosūtīt bezmaksas izsmalcinātu dāvanu kastē

Labākā Dāvana

Nosūtīt sinere dāvana par viņas mīlēt.

Mēs Piedāvājam Visu Gada Birthstone

SZJINAO TESTA CENTIFICATION

Kvalitātes nodrošināšana

Pieņemšanas Procesā

Zīmola Stāsts

Szjinao tika dibināts 2007. gadā ar 13 gadu pieredze profesionālā rotaslietas, Szjinao artisan gredzeni, kas simbolizē ārkārtas redzējumu Szjinao radītāji un segtu atšķirīgu stilu, lai katrs ne tikai apdullināšanu rotaslietas, bet īsts mākslas darbs.

Par Sūtījumu

Pēc tam, kad būsim saņēmuši jūsu maksājumu, vienums tiks ātri piegādā 48 stundu laikā.Mēs vienmēr izmantojiet www.e-jump.lv Standarta Kuģniecības veidā.tas parasti ilgst 7 līdz 30 darba dienām visā pasaulē, atkarībā no jūsu mērķa.

Atgriezties&Kompensācijas

Ja iepakojums ir zaudējis laikā sūtījumu,mums būs par to atbildīgs un sniegs jums pilnu kompensāciju.- Lūdzu, sazinieties ar mūsu Klientu Apkalpošanas Vadītājs, pirms jūs atvērt strīdu.Mēs apsolām, lai dotu jums apmierināts risinājums pēdējais.- ja esat saņēmis bojātos objektus,pilna vai nepilna kompensāciju.- ja jums nepatīk vienumus, kas jums saņemti, un vēlaties, lai atdod to,lūdzu, neizmantojiet to,glabāt oriģinālā iepakojumā.- Pircējs ir atbildīgs par visas kuģniecības izmaksas.

Par Garantiju

Mēs rūpīgi pārbaudītu un rūpīgi pack un nosūtīt izsekošanas numuru.- Visas preces ir pilnīgi jaunas un iziet kvalitātes pārbaudi.Visas preces ir labā stāvoklī, pirms tie tiek nosūtīti.lai nodrošinātu to, ka jaunu preču un kuģniecības labā stāvoklī.- Ja prece saņēmis, ir bojāta, lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu, un īsi aprakstīt zaudējumu ar attēlu vai vedio.

Tagi: happy birthday ananāsu, dzimšanas akmeņu kaklarotas, birthstone kaklarotas, mēnessakmens asaras, masbaha dāvanu, bloķēt ziemassvētku, birthstone kulons, daimond dāvanu, birthstone koku kaklarotas, boho dārgakmens rotaslietas.

Uzrakstīt recenziju

Szjinao Zīmola Skaida 925 Rotaslietas Kulons Bez Dimanta Kaklarota, Roku Darbs Dārgakmens Aprīlī Birthstone Nosūtīt Dāvanu Sieva 2020

Szjinao Zīmola Skaida 925 Rotaslietas Kulons Bez Dimanta Kaklarota, Roku Darbs Dārgakmens Aprīlī Birthstone Nosūtīt Dāvanu Sieva 2020

Saistītie Produkti