Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Nerūsējošā Tērauda Stieple, kas 0.35 mm Tigertail Frēzēšana Stieple,Vītņu Vadu Plastmasas aizsargplēvi Vadu 160Metre(2rolls/daudz) Skatīt lielāku

Nerūsējošā Tērauda Stieple, kas 0.35 mm Tigertail Frēzēšana Stieple,Vītņu Vadu Plastmasas aizsargplēvi Vadu 160Metre(2rolls/daudz)

€4.11

-19 %

€5.13

Jauns produkts

Objektu Platums 0.035cm
Rotaslietas Secinājumi Tips Stieples
Metālu Tips Nerūsējošā Tērauda
Postenis Svars 30g
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Metāla
Zīmola Nosaukums lae1sa
Postenis Diametrs 0.035cm
Izmērs 0.35MM
Modeļa Numurs EL800
Produkta Funkcijas Tērauda Frēzēšana Vadi
Objekta Garumu 16000cm

WELCOME TO MY SHOP!!!

Krāsa: nav spīdīga sudraba tonis(blāvi sudraba tonis)

Izmērs:0.35 MM

Daudzums:160Metre=2rolls

PIEGĀDE

Preces tiks piegādāta 7 (septiņu) darba dienu laikā pēc maksājuma saņemšanas.(Lūdzu, saprotiet, dažreiz tā, iespējams, nav gatava akciju,kas notiks dažas dienas vairāk).

Piegāde pa Pastu Ķīnas Gaisa Pasts, sasniegt lielākā daļa valstu 20-55 darba dienu laikā.Atkarīgs no galamērķa un objektīvi faktori, dažkārt tas var aizņemt vairāk laika.

Muitas nodokļu un maksājumu

Ievedmuitas nodokļi, nodevas un citas custom lādētājus, kas nav ietverti postenī cenu vai piegādes maksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.

Pls Piezīme:

Tāpēc, foto tehnikas un apgaismojuma problēma, attēli iestājoties mazliet chromatism salīdzināt

ar Faktisko produktu.Lūdzu, ņemiet to!!Paldies

Atgriešanās

Mēs vēlamies, lai jūs būtu pilnībā apmierināts ar savu pirkumu.Ja kāda iemesla dēļ jūs vēlaties atgriezt vai apmainīt preci, būsim priecīgi to darīt.bet klients ir atbildīgs maksāt kuģniecības maksas,Kompensācijas un apmaiņas tiek pieņemts par jautājumiem, kas ir tādā pašā stāvoklī, saņēmis.Pēc tam, kad mēs saņemt atpakaļ postenī,mēs atskaitīt kuģniecības maksas un dod kompensāciju, lai klienta kontā nekavējoties.

Atsauksmes

Klientu apmierinātība ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jums ir apmierināti ar vienumus, kas jums lika, lūdzu, atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti ar 5 zvaigznēm.Ja jūs neesat apmierināts ar vienumus, kas jums lika, lūdzu, sazinieties ar mums pirms atvēršanas strīdu vai atstājot negatīvas atsauksmes.Mēs varam strādāt kopā, lai atrisinātu to.

Mēs būsim priecīgi atbildēt uz visiem jautājumiem, jums var būt, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.

Tagi: nerūsējošā tērauda stieple, albums gadījumā, attēlu kabatas, 35mm filmu mākslas, filmu roll 35mm, tigertail vadu, Tērauda Stieple, 304 Nerūsējošā Tērauda stieple, 35mm filmu roll 36, pērlīšu vadu.

Uzrakstīt recenziju

Nerūsējošā Tērauda Stieple, kas 0.35 mm Tigertail Frēzēšana Stieple,Vītņu Vadu Plastmasas aizsargplēvi Vadu 160Metre(2rolls/daudz)

Nerūsējošā Tērauda Stieple, kas 0.35 mm Tigertail Frēzēšana Stieple,Vītņu Vadu Plastmasas aizsargplēvi Vadu 160Metre(2rolls/daudz)

Saistītie Produkti