Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Usb Uzlādes Elektronisko Vieglāks Fire Starter Ūdensizturīgs Pretvēja Daudzfunkcionāls un līdzekļu Āra Vieglāks Kempings A9D4 Skatīt lielāku

Usb Uzlādes Elektronisko Vieglāks Fire Starter Ūdensizturīgs Pretvēja Daudzfunkcionāls un līdzekļu Āra Vieglāks Kempings A9D4

€3.72

-34 %

€5.64

Jauns produkts

Āra Vieglāks Tūrisma Instrumenti
Izmērs M
Veids Kabatas, Multi Instrumenti

Apraksts

100%Jauns un augstas kvalitātes

Materiāls:ABS+Cinks

krāsa: KĀ parādīts attēlā

Izmērs:69*47.5*17.5 MM

Stils:Gadījuma

Stilīgs Modes

Modes gadījuma

Piezīme

Sakarā ar dažādu ražošanas partijas numuru, produkta informācija varētu būt nedaudz atšķirīgs.Ja jūs pieskatīšanas starpība, lūdzu, iegādājieties to uzmanīgi.

Lūdzu, ļauj 1-3mm atšķiras, jo manuāla mērīšana.

Sakarā ar dažādām reklāmas un dažādas gaismas, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Thanksfor jūsu sapratni.

1, Super Spēcīgu IP67 Waterproof, jūs varat iegremdēt to seklā ūdenī ilgāk par 1 minūti.Tāpēc jums nav jāuztraucas, tas būs spēkā neesošu skarbu āra vidē vispār.

2, ABS Maskēties Aizsardzības Apvalks, triecienizturība, skvoša pretestību.To var piedāvāt zemāku ļoti vispusīgu aizsardzību, lai nodrošinātu normālu izmantot tuksnesī izdzīvošanas.

3, Vairāk nekā Maksas Aizsardzībai, nav nepieciešams uztraukties sprādziena uzlādes laikā.Uzlādes gaismas slēgs, kad uzlāde ir pabeigta.To var uzlādēt, izmantojot klēpjdatoru vai jebkuru parasto USB lādētāju, bez ierobežojuma, ļoti ērti.

4, Ilgu Laiku Izturību, maksas 3 stundas, to var izmantot 1 nedēļa.Nav nepieciešams uzlādēt bieži vien tas, kas ir jo īpaši svarīgi, lai savvaļas vide.

5, Izsmalcinātu Meistarība, visas preces detaļas ir izstrādātas, rūpīgi.Pogas un elektroniskās detaļas visas ir ļoti labas kvalitātes, lai garantētu normālu lietošanu saskaņā ar avārijas situācijas.

Komplektā ietilpst:

1*vieglāka

1*USB lādētāja

1*Siksniņa

sveiki, puiši, paldies par apmeklējot manu veikalā.Tur ir tik daudz noderīgu un lētu preci mūsu veikalā.mēs būsim gatavi, lai atbildētu jums ASAP.

Tagi: tūlītēju ārkārtas fire starter, oglekļa šķiedras čūska, šķiltavas, kempings, gadījumā, zippo, pārgājienu fire starter magnija, grila kokogļu starteris, mont blanck pildspalvu, gaļas cirvis, uguns kļavu dakša, plazmas.

Uzrakstīt recenziju

Usb Uzlādes Elektronisko Vieglāks Fire Starter Ūdensizturīgs Pretvēja Daudzfunkcionāls un līdzekļu Āra Vieglāks Kempings A9D4

Usb Uzlādes Elektronisko Vieglāks Fire Starter Ūdensizturīgs Pretvēja Daudzfunkcionāls un līdzekļu Āra Vieglāks Kempings A9D4

Saistītie Produkti