Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 30pcs M5 4/16 Skatīt lielāku

30pcs M5 4/16 " Klipu U Skrūvju Skavu Stiepli, Virvi Tips 304 Nerūsējošā Tērauda U-Bolt

€9.37

Jauns produkts

Svars 0.012KG
Veids M5
Struktūra F Skava
1 partija 30pcs
Modeļa Numurs M5
Standarta vai Nestandarta STANDARTA
DIY Piederumi Metālapstrāde
Izmantošana Cauruļu Skava
Usege Darbojas ar trose 5mm
Materiāls 304stainless tērauda
Izmērs 4/16inch

30pcs M5 5/16 " Klipu U Skrūvju Skavu Stiepli, Virvi Tips 304 Nerūsējošā Tērauda U-Bolt

Produkta apraksts

Izmērs:

Produkta Parādīt

Piegāde

UZŅĒMUMA INFORMĀCIJA

Veikals droši šeit visiem jūsu aizdari un aparatūras vajadzībām.Mēs esam eksperti aparatūras daļas un piederumi, un ir viens no visstraujāk augošajiem mazumtirgotājiem mūsu jomā.Mēs varam palīdzēt ar visiem jūsu iepirkumu un instalācijas problēmas.

Mēs sākām no aparatūras piederumi biznesa vairāk nekā 10 gadus atpakaļ Ķīnā, un ir paplašināta valsts atzīta uzņēmuma eksperti.Mums ir liels sakarā ar mūsu piegādātāji materiāls, un varam jums piedāvāt lielisku kvalitāti un kompetenci.

Klientu apmierinātība ir mūsu galvenais mērķis!Mēs esam pārliecināti, ka jums patiks jūsu pieredze ar mums.Lūdzu, ļaujiet mums zināt, kā mēs varam kalpot jums, ja jums ir kādi ieteikumi šajā sakarā.

ATGRIEŠANĀS POLITIKU

Mūsu atgriešanās politika ir taisni uz priekšu un viegli saprotama.Jūs varat justies pārliecināti, ka iepirkšanās pie mums - galu galā, mēs esam bijuši uzņēmējdarbības vairāk nekā 10 gadus.Mūsu politika ir kopēja pieeja uzņēmējdarbībai.Mēs ņemsim jebkuru preci atpakaļ 30 dienu laikā no pirkuma tik ilgi, cik tas ir to ierobežojumu ietvaros, no ražotāja garantija atgriešanās politiku (kuru mums ir pienākums par godu), un ir izpildīti šādi nosacījumi:

Objektam jābūt oriģinālā, neizmantoto stāvoklī un jāatgriež oriģinālajā iepakojumā.

Mēs nevaram pieņemt jebkuru preci, kas ir uzstādīti un/vai bojāta.Turklāt, mēs nevaram pieņemt atpakaļ objekti, kas nav oriģinālajā iepakojumā.Tie ir ierobežojumi, kas nosaka www.e-jump.lv un mums ir pienākums par godu savu politiku attiecībā uz atdevi.Vienumi atpakaļ sliktā stāvoklī, vai kura detaļas trūkst, netiks ieskaitīts.

Atgriezties kuģniecības maksas jāsamaksā ar klientu.

Ja mūsu sabiedrība vai sarakstā ir kļūda, klientam ir jāmaksā atpakaļ nosūtīšanas izmaksas.

Klientam ir jāsaņem Atgriezt Preces Atļaujas (RGA) no asv.

Jums ir jāsazinās ar mūsu veikalā un saņemt RGA pirms atgriešanās jebkuru produktu.Pārliecinieties, ka ārpus kastes ir RGA# skaidri rakstīja, kopā ar jūsu vārdu un adresi.

GARANTIJAS PRIEKŠMETUS: Mūsu kompānija nodarbojas ar augstākās kvalitātes produktiem.Mēs parūpēsimies par problēmu, šeit mūsu veikalā, vai likt jums sazināties ar www.e-jump.lv, ja situācija garantijas.

PIEGĀDES INFORMĀCIJA:

1. Mūsu pasūtījums parasti tiek piegādāts 24 darba stundu laikā pēc tam, kad saņemts maksājums, izņemot, ja ir problēmas ar pasūtījumu.Ja tas ir gadījumā, mēs ar jums sazināsimies, izmantojot savu eBay e-pasta adresi vai tālruņa numuru.

2.Pasūtījumus parasti apstrādā katru darba dienu, nav arī nedēļas nogalēs.Parasti, ja jūsu maksājums ir saņemts pēc tam, kad 5:00 P. M. vai uz nedēļas nogali, tas tiek apstrādāts nākamajā darba dienā

3.Ja jūsu pasūtījums ir mazāks par 0,5 KG,mēs nosūtīt pa Pastu Ķīnas Gaisa Pastu, tas needs15-45days ierasties.Ja vairāk kā 0,5 KG,mēs nosūtīt ar kurjerpastu(Epacket utt.).tai 5-10 dienas.

Tagi: f skavas smago, skavu stieple, kabeļu skavas tērauda, skrūves rīku, virves aizbāzni, standarta skrūves u, klipu virvi, uzgrieznis ar atlokiem, sfu1204 ar riekstu, skavu stiepli, virvi.

Uzrakstīt recenziju

30pcs M5 4/16

30pcs M5 4/16 " Klipu U Skrūvju Skavu Stiepli, Virvi Tips 304 Nerūsējošā Tērauda U-Bolt

Saistītie Produkti