Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Motociklu Aksesuāri, CNC Locīšanas Pagarināt Bremžu, Sajūga Sviras KTM 690 SMC R 2019 ar logo Skatīt lielāku

Motociklu Aksesuāri, CNC Locīšanas Pagarināt Bremžu, Sajūga Sviras KTM 690 SMC R 2019 ar logo

€16.12

-45 %

€29.31

Jauns produkts

Zīmola Nosaukums YOUMOTECH
Motobike Padarīt Kawasaki
Vienuma Tips Virves & Kabeļi
Funkcijas Motociklu Bremzes, Sajūga Sviras
Ārējās Testēšana Sertifikācija CCC
Postenis Svars 0.5kg
Posteņa Nosaukums Bremzes, Sajūgs
Postenis Diametrs 0inch
Īpašas Pazīmes var noregulēt
Iezīme Bremzes, Sajūgs
Materiāla Tips CNC alumīnija

Iezīmes: Stāvoklis: 100% Brand New Materiāls: CNC 6061 Bremžu, Sajūga Sviras ir cirsts no Alumīnija sagatavju Skaits: bremzes sviras un sajūga sviru (1 komplekts) Uzstādīt: 6 90 SMC R 2019 1. CNC izgatavotas tieši no augstākās kvalitātes 6061 T6 alumīnija sakausējums; 2. Soda anodizing apstrāde,ekskluzīvs virsma; 3. Gultņus vienkāršāko darbību un augstākajiem rezultātiem; 4. Ļaujot sešu regulēšanas pozīcijas, kamēr izjādes; 5. Rada izcilu saķeri ar ceļu; 6. Locīšanas pivot uz sviras, lai līdz minimumam samazinātu avārijas bojājumu; 7. Availables visiem Sacīkšu velosipēdi un pielāgots populārākajiem sporta ielā velosipēdu; 8. Pilnīgi aizstājami ar sākotnējo tiem,ilgs kalpošanas laiks 9. Modeļa logo tiks drukāti. 10. Lūdzu, pārliecinieties, modeli un gadu jūsu velosipēds, un, ja jūsu velosipēds ir oriģinālā bremžu un sajūga cilindru OEM, jo mēs kuģis to jums, kā mūsu apex, ja jums ir nepieciešams, otru modeli, Lūdzu, sazinieties ar mums.Ļaujiet mums zināt, ka. (Lūdzu nevajag salīdzināt savu sviras ar mūsu attēlus, dažreiz attēli nav tāda paša modeļa kā apex, vienkārši nopirkt to saskaņā ar apex), ja vēlaties, lai citi modeli vai citas krāsas , lūdzu, sazinieties ar mums.

Tagi: bremžu ktm rc390, smc vakuuma, vāks ktm, , ktm dzesētājs, bremžu, brembo pad, kawasaki vn900, vāks ktm 1190, motorcycl sviru, klp ktm 690 duke, sajūga sviru, moto.

Uzrakstīt recenziju

Motociklu Aksesuāri, CNC Locīšanas Pagarināt Bremžu, Sajūga Sviras KTM 690 SMC R 2019 ar logo

Motociklu Aksesuāri, CNC Locīšanas Pagarināt Bremžu, Sajūga Sviras KTM 690 SMC R 2019 ar logo

Saistītie Produkti