Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Sulīgs Mīļotājiem Zīmolu Sieviešu Sporta Kostīmi, Melns, Rozā, Violeta Slim Samta Gadījuma Sieviešu Treniņtērpi Kapuci Aptveres, Sporta tērps Skatīt lielāku

Sulīgs Mīļotājiem Zīmolu Sieviešu Sporta Kostīmi, Melns, Rozā, Violeta Slim Samta Gadījuma Sieviešu Treniņtērpi Kapuci Aptveres, Sporta tērps

€40.73

-23 %

€52.90

Jauns produkts

Vecums Vecums 18-35 Gadi
Materiāls Kokvilnas
Slēgšanas Tips rāvējslēdzēju
Kleitas Garums Potītes Garuma
Zīmola Nosaukums sulīgs mīļotājiem
Piedurknes Garums(cm) Pilna
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Apdare ZIP
Sezona Pavasara/Rudens
Elsas Garums(cm) Pilns Garums
Modeļa Numurs 908#
Modelis Tips Vēstule
Apģērba Garums Regulāri
Elsas Slēgšanas Veids Elastīgs Viduklis
Piedurknes Stils Regulāri
Stils Ikdienas
Dzimums SIEVIETES
Apkakle Kapuci

Karstā pārdošanas + rūpnīcas cena + augstas kvalitātes

Wolcome, lai ALISE.cai dūnu jaka un pārsējs kleitu, Ceru, ka jums ir laimīgs iepirkšanās!

Klientu apmierinātība ir mūsu lielākā vēlēšanās!

Piegāde:

1. Parasti, Lielākā daļa pasūtījumi tiek apstrādāti ar 5-7 darba dienas.Bet kavēšanās piegāde varētu notikt, jo mūsu uzglabāšanas mainīties katru brīdi.

2.Starptautiskos pārvadājumus, ir nepieciešams ilgs laiks, lūdzu, esiet pacietīgi, mums būs slēgts, lai rūpētos par jaunākās dinamisku informāciju, ka zemes gabalu var nejaušiem bojājumiem, tostarp līdzināšanas, un pat zaudēja, lūdzu, saprotiet!Ja tu nesaņēmi savu paketi,vai zemes gabals ir bojāts,vai ir bojātas produktiem, lūdzu, sniedziet dažas bildes kā pierādījums, ja tas ir taisnība, mēs nosūtīt jaunu produktu, jūs.

Visas prasības, lūdzu, pastāstiet mums, pirms sūtījumu sūtīšanu, jo pēc tam, kad paku nosūtīšana, mēs nevaram neko mainīt!Mēs piedāvājam bezmaksas piegāde ir China post air mail, paldies .

Ienākumi:

Jo piegādāt izmaksas ir ļoti dārgas, parasti tas nav vērts, lai atgrieztos produktu, ja esat izvēlējies nepareizu izmēru, vai nepatīk tas, ko parasti mēs iesakām saglabāt to, jūs varat pārdot savu draugu, vai kā dāvanu nosūta saviem draugiem, paldies.

Atsauksmes:

Tā kā jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu biznesa attīstību, mēs sirsnīgi aicinām jūs varētu atstāt pozitīvu atsauksmi par mums, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu.Paldies!Ja esat neapmierināti ar to, lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas un neitrālu atsauksmes.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu un apmierināt jūs.Paldies ļoti daudz!

Pēc pasūtījuma gatavotas:

Jūs varat redzēt mūsu somas ir pieņemt paraugu pasūtījuma,Jūs varat sekot ceļu, kuru vēlaties pielāgot.Laipni lūdzam izvēlēties.

Tagi: velūra zīmola tracksuit, rozā komplekts, safīra kāzu kleita, zīmola calvin tracksuit, disku koka, sulīgs coutour tracksuit, tracksuit sievietēm, hot sexy sievietes foto, melna rozā kpop, treniņtērpi sievietēm, sulīgi.

Uzrakstīt recenziju

Sulīgs Mīļotājiem Zīmolu Sieviešu Sporta Kostīmi, Melns, Rozā, Violeta Slim Samta Gadījuma Sieviešu Treniņtērpi Kapuci Aptveres, Sporta tērps

Sulīgs Mīļotājiem Zīmolu Sieviešu Sporta Kostīmi, Melns, Rozā, Violeta Slim Samta Gadījuma Sieviešu Treniņtērpi Kapuci Aptveres, Sporta tērps

Saistītie Produkti