Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 10 gab. Blīvējuma Vara vītne O-gredzens Mutoh, Roland Mimaki mazā aizbīdnis Skatīt lielāku

10 gab. Blīvējuma Vara vītne O-gredzens Mutoh, Roland Mimaki mazā aizbīdnis

€6.07

Jauns produkts

Modeļa Numurs Blīvējuma Vara vītne O-gredzenu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null

Vara vītne O-gredzens Mutoh, Roland Mimaki mazā aizbīdnis piemērots maziem amortizatori, pēc printera modeļiem: Roland : FJ 40, FJ 42, FJ 50, FJ 52, FJ 400, FJ 500, FJ 600, CJ 400, SC 500 FJ 540/740/745,SJ 540/740/745,SP300/540,SC545EX,SJ 645EX, SJ745EX Mutoh : RJ 8000, RJ 8100, Rockhopper II Mimaki : JV 3, JV 4, JV22 Šo O-gredzens ir šķīdinātājs izturīgs , tā ir paredzēta gan Ūdens un Šķīdinātāja bāzes tintes.Printera tintes caurules uz amortizatoriem jābūt 3mm ārējā diametra , ne 4mm mēģenē!

Iepakojums : 10 gab./daudz .

bildes :

Piegāde:

--- Lielākā daļa preces tiek nosūtītas 4 darba dienu laikā pēc tam, kad tika noskaidroti maksājumu. (Brīvdienās un svētku dienās izslēgts).

--- Mēs nevaram uzņemties nekādu atbildību par jebkura pasūtījuma kavēšanās, vai nodokļa.Jo tranzīta laikā ļoti ir atkarīga no dažādu valstu Pasta Pakalpojumu (it īpaši nedēļas nogalēs un svētku dienās).

Garantijas un Garantijas:

--- 100% pavisam JAUNU.Iegādāties ar pārliecību!

--- Ja jūs neesat apmierināts, kad jūs saņemsiet savu preci, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ 7 dienu laikā, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mani, pirms jums to atdot.

--- Atgriešanās piegāde maksā Pircējs.

Atsauksmes:

--- Mēs esam atkarīgi no mūsu klientu apmierinātība, lai gūtu panākumus, jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, atstājiet mums pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigžņu.

--- Lūdzu, sazinieties ar mums pirms aizbraukšanas nekādas negatīvas atsauksmes vai uzsākt strīdu, Mēs jums atrisināt problēmu līdz brīdim, kad esat pilnībā apmierināti .

Tagi: roland printera, mutoh printhead, tintes kanālu bloks, izpūtēju mutoh, mutoh osprey, zaļā mutoh, mutoh chip, rolands dx4, roland 700 drukāšanas mašīna, mutoh ploteris.

Uzrakstīt recenziju

10 gab. Blīvējuma Vara vītne O-gredzens Mutoh, Roland Mimaki mazā aizbīdnis

10 gab. Blīvējuma Vara vītne O-gredzens Mutoh, Roland Mimaki mazā aizbīdnis

Saistītie Produkti