Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Personības COBRA KAI Hoodies Vīriešiem, Sievietēm, sporta Krekli Harajuku Hoody COBRA KAI zēni meitenes Kapuci Gadījuma black ullovers Skatīt lielāku

Personības COBRA KAI Hoodies Vīriešiem, Sievietēm, sporta Krekli Harajuku Hoody COBRA KAI zēni meitenes Kapuci Gadījuma black ullovers

€11.59

-31 %

€17.04

Jauns produkts

Slēgšanas Tips NAV
Biezums Plānas (Vasaras)
Vienuma Tips Sporta krekli
Piedurknes Stils Regulāri
Atvāžamā Daļa NAV
Apkakle O-Veida Kakla
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Par sezonu Pavasara,Rudens,Ziemas
Stils Ikdienas
Piedurknes Garums(cm) Pilna
krāsa Melns/Balts/Pelēks/Rozā/Tumši zils/Sarkans
Modeļa Numurs COBRA KAI Hoodies sporta Krekli
Preces nosaukums COBRA KAI Hoodies
Kapuci
Dzimums VĪRIEŠI
Materiāls Kokvilnas
Apģērba Garums Regulāri
Veids Regulāri
Kvalitāte Augstas Kvalitātes
Modelis Tips Drukāt
Sākotnējo Vietu Ķīna

Laipni Piliens Kuģniecības Un Vairumtirdzniecības!

Lūdzu, salīdzināt sīki izmēri ar jums, pirms jūs iegādāties .Paldies!

PIEZĪME:

1.Izmērs Kļūda: Izmēri rokas Flīžu Mērījumu,Lūdzu, Ļauj 1-3cm Kļūdas (1cm=0.3917 collas)

2. Krāsa: Dažādas datora ekrāna var parādīt dažādās krāsās pat tad, ja tā ir tā pati krāsa.Tātad pamatiem, e dotu pienācīgu krāsu atšķirība.Paldies par jūsu sapratni.

3. Atbildēt: Ja jums ir kādi jautājumi vai ir nepieciešama jebkāda palīdzība,plese, sazinieties ar mums!Mēs atbildēsim cik ātri vien iespējams.Paldies !

Produkta Nosaukums: Hoodies & Sporta Krekls

Stils: Ikdienas, Modes

1. Sagatavošanas Laiks : mums ir 3-5 Darba dienas, lai sagatavotu pasūtījumu saskaņā ar mūsu daudzajiem pasūtījumiem katru dienu.

2. Piegādes laiks : Pirms mēs varam nosūtīt savu pasūtījumu, mums ir, lai sagatavotu savu produktu, veiciet stingru kvalitātes kontroles testus un rūpīgi pakete objektus.Laiku, kas nepieciešams, lai sagatavotu jūsu preces piegāde ir atsevišķs no piegādes laiku, bet neuztraucieties, laiks nebūs garš.Paldies par sapratni!

1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu atstājiet jūsu pozitīvās atsauksmes un 5 zvaigznēm, 5 zvaigznes detalizētu reitings no jūsu pasūtījuma.Kad jūs mums rāda screenshot abi 5 zvaigznes, mēs jums 5% ATLAIDI savam nākamā pasūtījuma. 2. Lūdzu, e-pastu mums befor, kas atstāj negatīvas atsauksmes vai atverot jebkuru strīdu, uz vietas.Komunikācija ir vislabākais veids, kā atrisināt problēmas.

Tagi: cobra kai sporta krekls, hoodi, mijagi t krekls, kai čūska krekls, kobra t krekls, kobra krekls, cobra kai krekls, cobra kai jaka, karatē sporta krekls, cobra kai plāksteris.

Uzrakstīt recenziju

Personības COBRA KAI Hoodies Vīriešiem, Sievietēm, sporta Krekli Harajuku Hoody COBRA KAI zēni meitenes Kapuci Gadījuma black ullovers

Personības COBRA KAI Hoodies Vīriešiem, Sievietēm, sporta Krekli Harajuku Hoody COBRA KAI zēni meitenes Kapuci Gadījuma black ullovers

Saistītie Produkti