Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Logitech G502 Bezvadu Spēļu Pele 1ms Savienojumu LIGHTSPEED VARONIS 16K Sensors LIGHTSYNC RGB Bezgalīgs Uzlādes USB Rechargable Skatīt lielāku

Logitech G502 Bezvadu Spēļu Pele 1ms Savienojumu LIGHTSPEED VARONIS 16K Sensors LIGHTSYNC RGB Bezgalīgs Uzlādes USB Rechargable

€94.37

-29 %

€134.81

Jauns produkts

Sertifikācija CE
Barošanas Veids Uzlādējams
DPI 16000 DPI
Skaits Ruļļi 1
Veids Bezvadu
Bruto svars 265g
Laiks, lai tirgus Apr-14
Darbības Režīms Robežstieples elektronisko
Taustiņu skaits 11
Rokas Orientācija Tiesības
Stils 3D
Logitech Modelis G502
Modeļa Numurs logitech bezvadu g502
Interfeisa Tips USB
Iepakojums
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums logitech

Produkta informācija:

Firmas Nosaukums: Logitech Sērija: G502 Lightspeed Bezvadu Spēļu Pele Aparatūras Platforma:PC Krāsa:Melnā Baterijas: 1 Litija Polimēru akumulators vajadzīgs. (iekļauts)

Funkcijas:

1.Gaismas ātruma bezvadu spēļu pele: ekskluzīvas Logitech G īpaši ātru bezvadu tehnoloģiju, ko izmanto Pro gamers sacensībās visā pasaulē 2.Next gen VARONIS 16K sensors: Logitech visvairāk precīzu sensora vēl līdz 16, 000 DPI gala Spēļu ātrumu, precizitāti un atsaucību pāri visam DPI klāstu 3.11 pielāgojamas pogas un hyper ātru ritināšanas riteni: piešķirt pielāgotu makro un īsceļu komandu pogas katrā spēlē ar Logitech G hub programmatūras.Izmantot hyper ātri ritinot ātri pārskatīt izvēlnes, Ilgi, web lapas un vairāk 4,Regulējams svaru Sistēma: sakārtot līdz sešiem noņemama svaru iekšā peli, lai personalizētu svara un līdzsvara meklēšana 5.Lightsync RGB tehnoloģija: pilnībā pielāgot RGB apgaismojums no gandrīz 16,8 miljonus krāsu, apgaismojumu sinhronizēt ar jūsu spēle, un izveidot savu personīgo RGB animācijas 6.Plastmasas neitrāls sertifikāciju attiecībā uz katru kilogramu plastmasas, ko izmanto G502 gaismas ātrumu pelēm, Logitech G palīdz fonds plastmasas pārstrādes programmas kompensētu summu oceanbound plastmasas, kas vienāda ar summu, ko izmanto G502 gaismas ātrumu.

Braukt lightspeed.

Spēle ātrāk un precīzāk ar ikonu G502 spēļu peli,-tagad modernizētas ar ultra-atsaucīgi 1ms LIGHTSPEED bezvadu VARONIS 16K sensors, LIGHTSYNC RGB un POWERPLAY bezgalīgs maksas.

Nē vadi.Nav ierobežojumu.

Cut vads ar mūsu pro klases bezvadu tehnoloģiju, kas uzticas esports profesionāļiem.LIGHTSPEED pārvar ierobežojumus, bezvadu latentuma, savienojumi un power ar apdeguma 1 ms savienojumu.

Next-gen VARONIS 16K sensorSelling Punkts

Mūsu VARONIS sensors nodrošina neticami ātrumu un precizitāti, ar nulles izlīdzināšanas, filtrēšanas un paātrinājums visā 16,000 DPI diapazonā.

11 programmējamas pogas

Programmējamās pogas un dual-mode hyper-ātru ritināšanas riteni dotu jums jaunu kontroli pār savu spēlēšanas.Izmantojiet G Hub programmatūras uzstādīšanas pogas ar pielāgoto spēli makro, īsceļus un vairāk pie jūsu rokai.

Regulējami svara sistēmā

Pielāgot peles svaru un līdzsvaru, lai jūsu priekšrocības.Pievienot, noņemt un organizēt sešus iekļauti svaru tikai labi justies, lai atbilstu jūsu spēlēšanas stils.

LIGHTSYNC pielāgojamu apgaismojumu

Ar LIGHTSYNC tehnoloģiju un Logitech G Hub Programmatūru, jūs varat personalizēt RGB apgaismojums no apm. 16,8 miljonus krāsu, apgaismojumu sinhronizēt ar jūsu spēle, un izveidot savu RGB animācijas.

Spēle zaļāka

G502 LIGHTSPEED ir PVC-free un piešķīra Plastmasas Neitrāls Sertifikācijas Plastmasas Banka*.Ar katru pirkumu, Logitech palīdz fondu programmas, kas ekstrakts okeāna dodas plastmasas no vides.

Advanced wireless power

Spēle līdz 60 stundas uz pilnu USB maksas, vai 2,5 stundas ar ātrs 5 minūšu maksas.* Pievienot POWERPLAY sistēmu, kas nepārtraukti bezvadu lādēšanas bez jebkad jāuztraucas par akumulatoru dzīvi vēlreiz.

Pogu nospriegošanas sistēmu

Metāla atsperu spriegošanas sistēmu, kas veidota uz kreiso un labo peles pogu sniedz izteiksmīgu, tīru noklikšķiniet justies un ultra-atsaucīgu veiktspēju

Zīmola Stāsts

Dibināta 1981. gadā, Logitech ir pasaulē slavens mākonis perifēro iekārtu piegādātājs, kas atrodas Šveicē, un tagad darbojas vairāk nekā 140 valstīs un reģionos visā pasaulē.Logitech ir Logitech, Logitech G, Jaybird un Ultimate Ears zīmoliem dažādās nozarēs, tostarp produktivitāti un radošumu, spēļu, video sadarbību, mūzikas un smart home.Logitech praksi multi-zīmolu, multi-kategorija stratēģiju.Logitech ir publiskā apgrozībā sabiedrība, Šveices Biržā (LOGN) un Nasdaq Global Market (LOGI).Ar izcilu industriālā dizaina un inovāciju jomā, "Logitech" ir uzvarējis vairāk nekā 100 pasaules līmeņa dizaina balvas, tostarp Red Dot Design Award, vācijas, ja Design Award un Laba Dizaina Balvu.

Tagi: g502 logitech, peles, mause sem fio, led rgb, bluetooth saņem atbalstu caur iev, lqs spēļu pele, logitech, spēles pele, logitech peles, peles bezvadu.

Uzrakstīt recenziju

Logitech G502 Bezvadu Spēļu Pele 1ms Savienojumu LIGHTSPEED VARONIS 16K Sensors LIGHTSYNC RGB Bezgalīgs Uzlādes USB Rechargable

Logitech G502 Bezvadu Spēļu Pele 1ms Savienojumu LIGHTSPEED VARONIS 16K Sensors LIGHTSYNC RGB Bezgalīgs Uzlādes USB Rechargable

Saistītie Produkti