Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Motocikls Kritiena Izturība Cimdi Pretvēja Coldproof Ziemas Velo Cimdi Motociklu Kāpšanas Slēpošana Āra Sporta Cimdi Skatīt lielāku

Motocikls Kritiena Izturība Cimdi Pretvēja Coldproof Ziemas Velo Cimdi Motociklu Kāpšanas Slēpošana Āra Sporta Cimdi

€4.02

-47 %

€7.72

Jauns produkts

Iezīme motocikls kritiena izturība cimdi
Dzimums Unisex
Zīmola Nosaukums TRUEFUL
Materiāls 100% Neilona
Vienuma Tips cimdi

Motocikls Kritiena Izturība Cimdi Pretvēja Coldproof Ziemas Velo Cimdi Motociklu Kāpšanas Slēpošana Āra Sporta Cimdi Apraksts: 1. Īpašas ergonomisks dizains ar mīksto gumijas apvalks aizsardzībai, ņemot vērā estētika un drošību.3D-trīsdimensiju elpojošs acs auduma, ērti, nav karsti. 2. Neoprēna reljefs dizains, pie rokas nav viegli slīd.Četri pirksti, augstas elpojošs acs dizains un gumijas bloku bīdāmās pilnīgu aizsardzību. 3.Ergonomiska, rokās-dimensiju nometiet pretestību aizsardzības cietu čaumalu, triecienu absorbējošām putām ir labāk nekā vispārējā lpp rotective efektu. 4.Šo cimdu dod palmu maksimālu anti-slīdēšanas funkciju un pilnu pavērās nosacījumiem.Plaukstas Velcro korekcija dizains padara cimdus viegli nokrist. 5.Unikāls un Praktiski Touchscreen Pirkstiem Spēju dizains,jūs varat izmantot cimdus uz visiem jūsu touch screen ierīcēm.Iekļaujas jūsu rokas perfekti un ļauj jums izmantot jūsu telefonu neņemot nost cimdus.Specifikācija: Krāsa:Melna Materiāls: Neilons + mīkstas gumijas apvalks Modelis:L,XL roku: wearproof elpojošs audumi Pakete Ietver: 1Pair Motociklu Cimdi Piezīme: (1) Visas bildes ir profesionāli krāsas, bet sakarā ar dažādu apkārtējo gaismu un dažādas displeja uzstādījumus, var būt dažas atšķirības starp attēliem, kas jums redzēt un priekšmetus, kas sevi.Lūdzu, saprast. (2) datu mēra manuāli, un tur var būt neliela novirze, bet tas neietekmē to lietošanas.

Tagi: sara apģērbu izmēru, sd atmiņas kartes 1mb, gaismas sexy kostīms, vodafone 700 stikla, apavi bērnu stāju, vodafone 9gb piedāvājums, sara paxton grims, sara hyland balets, balta restes plauktā.

Uzrakstīt recenziju

Motocikls Kritiena Izturība Cimdi Pretvēja Coldproof Ziemas Velo Cimdi Motociklu Kāpšanas Slēpošana Āra Sporta Cimdi

Motocikls Kritiena Izturība Cimdi Pretvēja Coldproof Ziemas Velo Cimdi Motociklu Kāpšanas Slēpošana Āra Sporta Cimdi

Saistītie Produkti