Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! MZYRH Klasiskā Nerūsējošā Velosipēdu Zvaniņu Riteņbraukšana Ragu Velosipēdu Stūres Bell Ragu Kraukšķīgus Skaņu Velosipēda Ragu Drošības Velosipēdu Piederumi Skatīt lielāku

MZYRH Klasiskā Nerūsējošā Velosipēdu Zvaniņu Riteņbraukšana Ragu Velosipēdu Stūres Bell Ragu Kraukšķīgus Skaņu Velosipēda Ragu Drošības Velosipēdu Piederumi

€6.67

-9 %

€7.41

Jauns produkts

Veids Parastā Bell
Zīmola Nosaukums deemount
Modeļa Numurs MZLD
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Materiāls Nerūsējošais Tērauds, Misiņš
Izmērs 2.8*2.2cm
Sertifikācija CC.CE

Apraksts:

Mūsu produkts ir speciāli paredzēti velosipēdiem, kā drošības brīdinājuma zvans.

Modes dizaina saglabās jums atšķirīgu noskaņu, braucot ar riteni.ir skaļa pietiekami, lai nozvejas cilvēku uzmanību uz ielas un uzturēt jūs un citus cilvēkus no briesmām, pieskaroties šo velosipēdu zvaniņu.

viegls, kompakts dizains, droša un izturīga, viegli darbībai.

Izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, kas ir ļoti izturīgs un var būt noderīgi, lai ilgi lietot.

Oriģinālu dizainu, lai jūsu motocikla izskatās vairāk skaisti un eleganti.

Viegls, mini izmēra un kompakts dizains, droša un viegli darboties.

Piemērots gandrīz visu veidu kalnu velosipēds, velosipēdu ceļu, un salocīts ratiņiem.

Piedāvā ļoti skaidru un kraukšķīgus skaņu, padarot savu zirgu drošāka.

Specifikācija:

Q uantity: 1 gab.

Materiāls: vara l

Krāsa : Sudraba,Zelta,Melna,Vara

Diametrs: apm. 30mm / 1.3 collas

S uitable Stūres Diametrs: apm. 22mm / 0.8 collu

Komplektā ietilpst:

1 x Velosipēdu Metāla Gredzens Bell

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu orderafter 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs jums izsekot jūsu pasūtījumu un saņemt atpakaļ uz jums asap.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Piegādes Laiks:

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos tā no dienas, kad saņemts.Ja vienums ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiks uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs ISSUEA KOMPENSĀCIJU VAI NOMAIŅA, lai jūs.NAV nekādu IZŅĒMUMU!

Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu pasūtījuma ID.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.e-jump.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē. 1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT PRIEKŠMETUS AR

BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.e-jump.lv!Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi.Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veikt līdz jūsu apmierinātību.

Tas ir neiespējami, lai risinātu jautājumus, ja mums nav

Tagi: ķīnas čipsi, spilgti velosipēdu, elektrisko ragu, ragu, bezvadu velosipēda ragu, bicycl ragu, ragu velosipēda ragu, mēms bell, skaļi velosipēda ragu, bell velosipēds, ragu kravas automašīna.

Uzrakstīt recenziju

MZYRH Klasiskā Nerūsējošā Velosipēdu Zvaniņu Riteņbraukšana Ragu Velosipēdu Stūres Bell Ragu Kraukšķīgus Skaņu Velosipēda Ragu Drošības Velosipēdu Piederumi

MZYRH Klasiskā Nerūsējošā Velosipēdu Zvaniņu Riteņbraukšana Ragu Velosipēdu Stūres Bell Ragu Kraukšķīgus Skaņu Velosipēda Ragu Drošības Velosipēdu Piederumi

Saistītie Produkti