Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Labas Kvalitātes Pulēšanas Apaļas Dobas Kulons 316 Nerūsējošā Tērauda Modes Tērauda Pulēšana Biker Kulons Skatīt lielāku

Labas Kvalitātes Pulēšanas Apaļas Dobas Kulons 316 Nerūsējošā Tērauda Modes Tērauda Pulēšana Biker Kulons

€4.60

-18 %

€5.62

Jauns produkts

Materiāls Metāla
Dzimums VĪRIEŠI
Saderība Citi
Funkcijas Citi
Modeļa Numurs P001
Kuloni Tips slide
Formas\raksts Sachs
Zīmola Nosaukums Rany&Roy
Stils Moderns
Metālu Tips Nerūsējošā Tērauda
Vienuma Tips Kuloni
Sods vai Modes Modes

Maksājums:

Mēs dodam priekšroku maksājumu caur DARĪJUMA, un tas ir visvairāk drošā veidā.Pirms maksāt, lūdzu, pārliecinieties, ka piegādes adrese un tālruņa numurs ir pareizi.Paldies.Piegāde: Mēs kuģis visiem mūsu objektus visā pasaulē ar EMS/DHL/China Post air mail/Hongkong Post gaisa pastu. -------------------------------------------------------------------------------------- Mēs nosūtīt preces ar china post air pasta brīvi, ja vien jūs izvēlēties citu kuģošanas veidos. (Lūdzu, dariet mums zināt pirms jūs kārtībā produktu), Mēs varam piedāvāt arī EMS vai DHL piegāde par brīvu, ja pasūtījums ir vairāk nekā 500 dolāru . (ja jūs, lai vairāk nekā $500,mēs pārskatīt piegāde par brīvu, tad jūs varat veikt maksājumu)

Atgriešanās Politika: 1. Ja mēs nosūtīt nepareizi vai nekvalitatīvu preci, lūdzu, sazinieties ar mums.Mums būs atbildīga par kompensāciju vai nomaiņa. 2. Ja vairāk nekā 35 dienas nesaņēma savu posteni, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs pārbaudīsim piegādes informācija.Citi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, paldies ļoti daudz. 3. Ja jūs neesat apmierināts, lūdzu, sazinieties ar mums.Dod mums iespēju, lai labotu kļūdas.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jūsu problēmu.Paldies par jūsu sapratni.

Tagi: puse ziedi hawai, puse sīkrīkus bērns, puse kleita meita, puses atbalsta gultni, puse elegants kleitas, puse cepure apaļas vīriešiem, partiju cepures, rozā daudz, grupa pārtikas paplātes komplekts, puses dāvanu maisu daudz.

Uzrakstīt recenziju

Labas Kvalitātes Pulēšanas Apaļas Dobas Kulons 316 Nerūsējošā Tērauda Modes Tērauda Pulēšana Biker Kulons

Labas Kvalitātes Pulēšanas Apaļas Dobas Kulons 316 Nerūsējošā Tērauda Modes Tērauda Pulēšana Biker Kulons

Saistītie Produkti