Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Pika Raichu Kostīmu Pieaugušo Multenes, Anime Cosplay Kigurumi Onesies Pidžamu Jumpsuit Hoodies Kalvītis un Karnevāls Skatīt lielāku

Pika Raichu Kostīmu Pieaugušo Multenes, Anime Cosplay Kigurumi Onesies Pidžamu Jumpsuit Hoodies Kalvītis un Karnevāls

€24.03

Jauns produkts

Rakstzīmes raichu
Sastāvdaļas Jumpsuits & Kombinezonus
Speciālā Izmantošana Kostīmi
Modeļa Numurs raichu
Avota Veids anime
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
Dzimums Unisex
Vienuma Tips Komplekti
Materiāls Poliestera

1. Sakarā ar kameras kvalitāte un uzraudzīt diffrence, threre varētu būt daži krāsu atšķirības starp bildēm un reālu preci, lūdzu, lūdzu, jāatzīmē.Jums vietu secībā nozīmē, ka jums ir panākta vienošanās šajā jautājumā, un tas ir pieņemams.

1. Kas maksājums var izmantot?

Mūsu app jūs varat izmantot šādus maksājumu metodes:

Vīza, MasterCard, Maestro, American Express, Alipay Līdzsvaru, QIWI, Boleto, ideāli, Przelewy24, SMS Maksājumu Krievijā(MTC, MegaFon, gaisa līnija, TELE2) un www.e-jump.lv Kabatā.

Mūsu mājas lapā (PC) varat izmantot šādus maksājumu metodes:

Vīza, MasterCard, Maestro, American Express, Pārskaitījumu, Webmoney, Yandex.Naudu, Western Union, QIWI, AUDU, Mercado Pago, Boleto, TEF, ideāli, pakalpojumu giropay, Sofort Banku, Carte Bancaire (Carte Zils), Przelewy24, SMS Maksājumu Krievijā (MTC, MegaFon, gaisa līnija, TELE2) Naudas Maksājumu (Euroset, Syvaony, krievijas pasts), un www.e-jump.lv Kabatas

2. Uzziniet vairāk maksājuma norādījumi, ko šo saiti:

https://helppage.www.e-jump.lv/buyercenter/questionList.htm?spm=a273a.8138843.0.0.nXqAS0&searchKey=&viewKey=1&page=1&categoryIds=9205389&banner=0.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Mēs kuģis no preces 3 dienu laikā pēc apmaksas pārbaudes.

3. Mēs kuģis uz adresi, kas jūs atstāt kārtībā.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu saņēmēja adresi.

4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā vai tuvu brīvdienu sezonu.

5. Ja jūs neesat saņēmis savu preci 30 dienu laikā kopš jūsu maksājumu pārbaude ir veikta, lūdzu, samazinājās brīvi sazināties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams.

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos, kad tas tika saņemts.Ja preces, kas paliek jūsu pusē pa 7 dienām, tas tiek uzskatīts par izmantoto un mēs nevarēsim vienoties, kompensācijas un apmaiņas.Kuģniecības izmaksas ir beared gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR jābūt oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru iemeslu atgriešanās un jūsu PO numuru.

3. Mēs atmaksāsim saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma pieņemšanas strīdu.Vai arī jūs varat izvēlēties apmaiņu, nosūtot man ziņu.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Mēs uzturēt augstu pakalpojuma kvalitāti un tiecas pēc klienta 100% apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi.Mēs patiesi ceram, ka jūs sazināties ar mums nekavējoties, pirms jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, lai mēs varētu veikt atbilstošu darbību, lai jūs mainītu priekšstatu par mums.Jūs iegādāties savu preci, jūs esat mani draugi!Ir laimīgas iepirkšanās!

Tagi: santa pieaugušo cosplay, pieaugušo tikai, mickey kigurumi, pokemon vīriešiem onesie, cosplay runā, vīriešu kostīmu pikachu, cilvēks muffler, angry birds tērpus, meitene cosplay kostīmu anime, kostīms pieaugušajiem kostīmi.

Uzrakstīt recenziju

Pika Raichu Kostīmu Pieaugušo Multenes, Anime Cosplay Kigurumi Onesies Pidžamu Jumpsuit Hoodies Kalvītis un Karnevāls

Pika Raichu Kostīmu Pieaugušo Multenes, Anime Cosplay Kigurumi Onesies Pidžamu Jumpsuit Hoodies Kalvītis un Karnevāls

Saistītie Produkti