Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! AOZBZ Automašīnas Novietošanas Sensors Parktronics 4 Regulējams 16mm Dzīvoklis Sensori, Atpakaļgaitas Rezerves Radara Skaņas Svilpe Signāls Regulējams Skaņas Skatīt lielāku

AOZBZ Automašīnas Novietošanas Sensors Parktronics 4 Regulējams 16mm Dzīvoklis Sensori, Atpakaļgaitas Rezerves Radara Skaņas Svilpe Signāls Regulējams Skaņas

€11.26

-20 %

€14.08

Jauns produkts

Iezīme 2 triecienizturīga
Pašreizējā likme 20ma-200ma
Funkcija 3 Izturīgs
Līdzeklis 1 Ūdensizturīgu IP66
4. funkciju Svilpe signalizācija
krāsa melns
Zīmola Nosaukums AOZBZ
Materiāla Tips Plastmasas
Līmenis Spriegums 12V DC
Materiāls Plastmasas
Veids Neredzams
OSD Valodas angļu
Likmes darbības diapazons 9V-16V DC
Runāt Diapazons 0-2.5 m / 0-8.2 ft
Modeļa Nosaukums Auto dzīvoklis autostāvvieta radaru
Ultraskaņas Frekvence 40KHz

Iezīmes: Dzīvoklis parkošanās sensors svilpe signalizācijas sistēma, dubultās CPU un advanced chipset par plašāku pārklājumu un atklāšana (0-2.5 m) Ar skaņas brīdinājumu, ja 4 sensori atklāt draudus, tuvāk šķēršļus, skaļāk un ātrāk skaņas signāls.Augstu vai zemu skaņu var regulēt skaļruņa.Lai palīdzētu novērst bīstamas un dārgi sadursmes, palielinātu pasažieru drošību, gājēju un ģimenes locekļiem, kas gadās būt ap braucoša transportlīdzekļa.Atklāt mazu bērnu un zemas sienas, kā arī.IP66 ūdensdroša, triecienizturīga, anti-freeze, un anti-traucēšanas funkcijas, izturīgs gadu lietošanas.Tāpat kā sākotnējā sensors, 16.5 mm diametrā, plakana, lai bamperis, zāģi, urbjmašīnas vadītājs iekļauti, viegla montāža.

Specifikācija: Tips: Auto dzīvoklis autostāvvieta radara Materiāls: Plastmasas Daudzums : 1 komplekts Krāsa: Melna Likme Spriegums: 12V DC Likmes Darbības Diapazons: 9V-16V DC Likme Pašlaik-20mA-200mA Atklāšanā Attālums : 0-2.5 m / 0-8.2 pēdām Ultraskaņas Frekvence: 40KHz Sensors Ūdensnecaurlaidīgs: IP66 Sensors Darba Temperatūra: -30~70 °C Vadības bloku, Darba Temperatūra : -20~60 °C Sensora Diametrs: 16.5 mm Sensora Izmērs: 8*3*2.7 cm / 3.1*1.2*1.1" (L*W*H) Skaļruņa Izmērs: 5.3*3.8*2.2 cm / 2.1*1.5*0.9" (L*W*H) Vadības Kastes Izmērs: 9*6*2.2 cm / 3.5*2.4*0.9"(L*W*H)

Iepakojumā: 1*Galvenās Vadības 4. Ailē ir*Plakano Parkošanās Sensori ar 2.3 m/7.5 pēdu Kabelis 1*Skaļrunis ar 2.5 m/8,2 pēdas Kabelis 1*Caurumu Redzēju 1*Strāvas Kabelis (0.8 m / 2.6") 8*Dubultā Sānu Uzlīmes Sensoru 1*Dubultā Sānu Uzlīmes uz Vadības bloku, 1*Dubultā Sānu Uzlīmes Speaker 1*angļu Lietotāja Rokasgrāmata 1*Iepakojuma Kaste

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs varat\'t kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1)VISPASAULES PIEGĀDE.( www.e-jump.lv standarta piegāde ir ātra,es iesaku jums izvēlēties to )

2)Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3) Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Mēs can\ \ 't mainīt adresi pēc tam, kad maksājums ir apstiprināts.Ja jūs vēlaties, lai mainīts,lūdzu atcelt šo rīkojumu, tad vietā, lai atkal ar jaunu adresi.Jūsu pasūtījums adresi jābūt angļu valodā.

4)attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5)DIENESTA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6)gadījumā, Ja neesat saņēmis savu sūtījumu 45 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7) Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1)Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.

2)atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos,un jūsu tālruņa numurs.

3)Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.e-jump.lv.

4)Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja produkts nav ko reklamē.

1)12 mēneši Ražotājs\'s ierobežotā Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

2)Bojāts preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.

3)Jūs piekrītat, lai visas iepriekš uzskaitītās politiku pēc pasūtīšanas no www.e-jump.lv!

1)Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Ja jūs, piemēram, produkta,lūdzu, atstājiet 5 zvaigznes, atsauksmes,es dos jums atlaidi nākamajiem laikā.

2)Lūdzu, sazinieties ar mani, pirms jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite,tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

3)Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Tagi: oem atpakaļgaitas sensors, sensori autostāvvieta 16mm, parkošanās sensori parkošanās, sensors, parkošanās sistēma, parktron sensors, parktronic wifi, parking sensoru sistēmu apliecība, 1 atpakaļgaitas sensors, auto kompresora sūknis, iekārtas parkošanās sensori.

Uzrakstīt recenziju

AOZBZ Automašīnas Novietošanas Sensors Parktronics 4 Regulējams 16mm Dzīvoklis Sensori, Atpakaļgaitas Rezerves Radara Skaņas Svilpe Signāls Regulējams Skaņas

AOZBZ Automašīnas Novietošanas Sensors Parktronics 4 Regulējams 16mm Dzīvoklis Sensori, Atpakaļgaitas Rezerves Radara Skaņas Svilpe Signāls Regulējams Skaņas

Saistītie Produkti