Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Oriģināls LTE Atbloķēt HUAWEI GL01P 4G Bezvadu Maršrutētāju Un Mobilo WiFi Hotspot, piemēram, E589 Skatīt lielāku

Oriģināls LTE Atbloķēt HUAWEI GL01P 4G Bezvadu Maršrutētāju Un Mobilo WiFi Hotspot, piemēram, E589

€41.63

Jauns produkts

Modeļa Numurs GL01P
Zīmola Nosaukums Huawei
Tīkla Protokols IEEE 802.11 b/g/n
Wifi Darbību, Jums 2.4 G&5G

elektroniskos Kabatas WiFi LTE GL01P (Atbloķēts)

elektroniskos Kabatas WiFi LTE GL01P ir nākamās paaudzes mobilo WiFi Hotpsot , kas ražoti, izmantojot HUAWEI ar rūpnīcas modeli HUAWEI E589. Elektroniskos GL01P(E589 FDD versija) ir pirmā FDD LTE/HSPA/UMTS multi-band multi-mode Mobilo WiFi (mobilo Wi-Fi hotspot) termināla iekārtām.Aprīkots ar bateriju jaudu 3000mAh, Kabatas WiFi LTE GL01P varētu turēt pastāvīgi strādā apmēram 9 stundas.Ar GL01P Kabatas WiFi, tur ir brālis modelis GL04P izlaists ar to.GL04P ir uzlabota versija no GL01P, kas atbalsta maksimālo lejupielādēt ātrumu, 150Mbps, bet GL01P maksimālo ātrumu līdz 100Mpbs.

Kabatas WiFi LTE GL01P atbalsta līdz 10 WiFi iespējotu ierīci, lai piekļūtu LTE tīklos, piemēram, mobilajiem telefoniem, iPad, portatīvie datori, PSP spēles, e-grāmatas u.c..turklāt Kabatas WiFi LTE GL01P ir augstas izšķirtspējas TFT liels displejs, kurā uzsvērts, LTE ērā tehnoloģiskās īpašības.

GL01P taks slim dizains, salīdzināt ar iPhone 4s, tas ir nedaudz biezāka, bet salīdzinot cigarrete kaste, tas izskatās daudz slaidāks.Pamatojoties uz šo dizainu, GL01P optimizē sniegumu LTE bezvadu tīklu, pat tās malas uzlabotas tīkla signālu.Šo portatīvo dizaina stilu sauc par kabatas WiFi (Piezīme: Kabatas WiFi elektroniskos sabiedrības, kas reģistrētas preču zīmes).

HUAWEI GL01P Kabatas WiFi ir kopā atbrīvošanas lietotāja ierobežojumus attiecībā uz ģeogrāfisko un savienojumu, gan āra, adrese vai ģimenes jebkur bezmaksas, lai viegli izmantot LTE bezvadu platjoslas tīkls, kas ļauj lietotājiem baudīt LTE ātru Interneta pieredzi jebkurā laikā un jebkurā vietā.Ar LTE tīklu 100Mbps lejupielādes ātrums , tas aizņem mazāk nekā 5 minūtes, lai jūs varētu pabeigt lejupielādēt 1G HD movie!

By the way, iebūvēts SD atmiņas karte var tikt savienots ar WiFi, ļoti ērti lasīt un rakstīt, un dalīties ar visu veidu informāciju, kas var tikt dalīta starp dažādiem lietotājiem, piemēram, fotoattēlus, dokumentus, mūziku un video utt.

Kā līderis LTE tīkla un terminālu, rūpniecības, HUAWEI arī izlaists pasaulē pirmais LTE multi-mode datu karti, E398, pasaulē pirmo LTE, TDD bezvadu platjoslas maršrutētāju pasaulē pirmo LTE, TDD multi-mode datu karti , pasaulē pirmo LTE, TDD multi-mode mobilo hotspot TDD versija, kas turpmāk veicinās industrializācijas process.

Tagi: 4g hotspot, 4g huawei maršrutētāju, pielāgot wifi, 4g maršrutētāju, 4g tālrunis, huawei maršrutētāju, huawei 5g wifi, fi wi maršrutētāju, maršrutētājs 2.4 g 5g usb 3.0, netgear maršrutētāju.

Uzrakstīt recenziju

Oriģināls LTE Atbloķēt HUAWEI GL01P 4G Bezvadu Maršrutētāju Un Mobilo WiFi Hotspot, piemēram, E589

Oriģināls LTE Atbloķēt HUAWEI GL01P 4G Bezvadu Maršrutētāju Un Mobilo WiFi Hotspot, piemēram, E589

Saistītie Produkti