Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! KKmoon Termostati Digitālā/Ūdens / Gāzes Katls, Apkures Termostats WiFi Balss Vadība Touch screen Mājas Telpas Temperatūras regulators Skatīt lielāku

KKmoon Termostati Digitālā/Ūdens / Gāzes Katls, Apkures Termostats WiFi Balss Vadība Touch screen Mājas Telpas Temperatūras regulators

€24.09

-38 %

€38.86

Jauns produkts

Jauda WiFi Touchscreen Room Temperature Controller
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs KKmoon Digitālā/Ūdens / Gāzes Katls, Apkures Termostats

Iezīmes: Izgatavots no izturīga materiāla, droša un uzticama ikdienas lietošanā.Akrila lēcas, lai aizsargātu ekrānu no sadursmes un izvairīties no pirkstu nulles.LCD ekrāns ar pretgaismu, var parādīt datu skaidri, viegli lasīt, pat tumsā.Izmantota, lai kontrolētu apkures katlu, apkures sistēmas, pieskaroties pogām vienkāršu darbību.WiFi un balss vadība, ērti, lai jūs varētu kontrolēt savu termostatu, izmantojot mobilo ierīci (tikai 2. veids).Atbalstot 14 dažādas valodas, tostarp angļu/vācu/franču/krievu/spāņu/itāļu u.c.ka izpildiet tālruņa iestatījumu. 0.5°C precizitāte, saglabājot komfortablu temperatūru līmenis, kad instalējat. 7 dienas programmējams un 6 atsevišķas programmas reizes katru dienu.Apkures kontroles, lai nodrošinātu siltu un dos jums ērtu dzīves vidi.Augstas efektivitātes un enerģijas taupīšanas termostatu, lai palīdzētu pazemināt mājas enerģijas izmaksas.Gluds un vienkāršs izskats atbilst jūsu mūsdienu māja perfekti.

Specifikācijas: Zīmols: KKmoon Materiāls: PC & ABS (ugunsdrošs) Krāsa: melna; balta; rozā; matēta alumīnija (pēc izvēles) Tips: 2 tipi (pēc izvēles) 1. tips: parastais veids, nav WIFI tips 2: ar WiFi savienojuma Ievade: AC 95-240V / 50-60Hz Strāvas slodze: MAX 5A (katlu apkures) Pilnvaras patēriņš: mazāk nekā 1,5 W Sensors: NTC3950, 10K Precizitāte: ±0.5℃ iestatītā temperatūra: 5℃ līdz 35℃ gaisa mitrums: 5-99% RH (bez kondensācijas) Uzglabāšanas temperatūra: - 5℃ 45℃ Kontroles sistēma: darbojas ar Amazon Alexa / Google Asistents / IFTTT Atbalsta valoda: 14 dažādās valodās, izpildiet tālruņa iestatīšana Chinese/English/German/French/Russian/Spanish/Italian/Portuguese/Turkish/Arabic/Japanese/Dutch/Greek/ebreju Montāžas caurumu attālums: 60mm Piemērots montāžas kaste: 86 * 86mm kvadrātveida vai Eiropas 60mm apaļa kārba (nav iekļauts) Postenis svars: 156g / 5.5 unci Postenis izmērs: 85 * 85 * 40mm / 3.35 * 3.35 * 1.57 jo Iepakojuma svars: 208g / 7.34 unci Iepakojuma izmērs: 110 * 95 * 60 mm / 4.33 * 3.74 * 2.36 jo

WiFi Savienojumu Procedūra(tikai 2. veids): Solis 1-1: instalētu ierīci un izveidot savienojumu ar pilnvaras Solis 1-2: sargājiet ierīci off 2. Solis: long nospiediet taustiņu "uz leju pogu" 8 sekundes Solis 3: "wifi" ikona mirgo ekrānā (1 reizi sekundē)

Piezīmes: 1. Lūdzu, ļauj 1-10mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana, paldies par jūsu sapratni! 2. Vajadzības profesionālās iekārtas. 3. TIKAI 2. tipa atbalsta intelligent WiFi funkcijas, tipa 1 ir normāla viens.

Iepakojums Saraksts: 1 * Termostats 1 Set * Montāžas Skrūves 1 * Lietotāja rokasgrāmata (angļu valodā)

1) Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

2) Maksājums ir jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.

3) Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz Maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)

2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi.

4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei.

5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!

7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1. Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.

3. Mēs atmaksāsim JŪSU PILNS UZVARĒTĀJU PIEDĀVĀJUMA SUMMU, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem, PĒC tam, kad gan Pircējam, GAN Pārdevējam atcelt darījuma, no www.e-jump.lv.VAI, jūs varat izvēlēties, lai rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju.

Tagi: smart termostats, teksta skatīties, moeshouse termostats, bezvadu termostats, siltuma termostats wifi, termostats, ciparu termostats, kkmoon wifi, katla termostats bezvadu, kamera kkmoon.

Uzrakstīt recenziju

KKmoon Termostati Digitālā/Ūdens / Gāzes Katls, Apkures Termostats WiFi Balss Vadība Touch screen Mājas Telpas Temperatūras regulators

KKmoon Termostati Digitālā/Ūdens / Gāzes Katls, Apkures Termostats WiFi Balss Vadība Touch screen Mājas Telpas Temperatūras regulators

Saistītie Produkti