Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Escalus Sieviešu 3-Toņu Jauki Magnētiskā Aproce Rose Gold Zelta Rokassprādze Sudraba Krāsā Dāmas Šarmu Rotaslietas Dāvanu Aproce Skatīt lielāku

Escalus Sieviešu 3-Toņu Jauki Magnētiskā Aproce Rose Gold Zelta Rokassprādze Sudraba Krāsā Dāmas Šarmu Rotaslietas Dāvanu Aproce

€7.64

-36 %

€12.12

Jauns produkts

Dzimums SIEVIETES
Aproces Veids Ķēdē & Saite Aproces
Metālu Tips cinka Sakausējums
Formas\raksts ĢEOMETRISKAS
Vienuma Tips Rokassprādzes
Zīmola Nosaukums Escalus
Stils Moderns
Svars 23g
Modeļa Numurs MBA145T
Godu Jubilejas, Saderināšanās, Dāvanu, Svinības, Kāzas
Skavu Veids Pārslēgšanas skavām
Iestatīšanas Veids NAV
Ķēdes Tips Šarnīrķēdes
Platums 7mm
Sods vai Modes Modes
Garums 17.5cm
Materiāls Metāla
Funkcijas Veselības Rotaslietas
Biezums 3.7 mm

3-Toņu Romantiska Magnētisko Veselības Dāmas Aproce

Magnēts: Neodīma

Magnētu skaits: 6

Aproce Krāsa: 3-Signāls; Rose Gold + 18K Zelts + Sudrabs

Gauss Stiprumu katrā Magnēts: 3,000 gauss

Dzimums: Sieviešu

Augstākās Kvalitātes PAPILDU STIPRUMU MAGNĒTI (3500 Gauss Katra), Magnētiskā terapija ir izmantota daudzus gadus, lai palīdzētu mazināt sāpes, samazina iekaisumu, un uzlabotu asinsriti.

Tas arī ir izmantota, lai mazinātu stresu & nemieru, spriedzi, uzlabo miegu, un uzlabot vispārējo līdzsvaru un garastāvokli.

Kā apkopi jūsu aproce: to Valkā katru dienu, bet neļaujiet tai pieskarties stipras skābes, kamēr jūs peldēšana vai dušā, lūdzu, ņem nost.

☆ Kopa Bezmaksas Piegāde ar Sekošanas Informāciju !

ELEGANTS & ĒRTS: Nopirkt Skaistu samta dāvanu maisu un elegantu dāvanu kastē padarīt lieliska dāvana visvairāk jebkurā gadījumā (Ziemassvētku / Ziemassvētki, dzimšanas diena, jubileja) .Nopirkt Saites Noņemšanas Rīku, lai pielāgotu izmēru, kas komforts jūsu mājās.

✓ Ar KVALITĀTES garantiju - Katra aproce ir kvalitāte jāpārbauda sevi, mēs lepojamies ar mūsu produktu un tā prezentācija, lai jūs.

"✓ Katru Saiti, ar magnētu, Viss Vakuuma Pārklājuma, Samazina Sāpes un Sāpes Delnas un Pirkstu Locītavās, ko Izraisa Pārmērīga "

MAGNĒTISKĀ TERAPIJA

Relive sāpes, Veicina asinsriti, Optimālu enerģijas un izturību, Līdzsvaru un harmoniju.Mazina nogurumu, Atvieglo fizisko stresu, striffness, krampji vai diskomfortu.Mazina locītavu un muskuļu sāpes, palielina asins cirkulāciju.

Aproce Korekcija Instrukcijas

Juvelierizstrādājumu Apkope

Izvairieties pieskarties ar comestice,smaržas,matu želeja, utt skābums vielas ,rotaslietas pazūd pacelšanās, kad peldanu ,jo tas būs oksidēts ja sazināties ar hlorīds baseins Jāņem off, kad jūs sviedri daudz, būs ķīmiskās reakcijas, kas rada melnu punktu, kas parādījās.

Iepirkšanās Process

Jūsu Pozitīvas Atsauksmes

Nosūtīt vai Kompensāciju

1. Iepriekš piegādes datums Ir tikai atsauce, dažkārt tiks aizkavēta par Svētkiem, Festivāliem, Slikti Laika apstākļi, Muitas, Utt .

2. I f jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums.Paldies !

Svarīga informācija

Drošības Informācija

Nelietojiet magnētiskā terapija, ja jums ir elektrokardiostimulators, defibrilators, insulīna sūkņa, vai jebkuru citu implantētu elektro-medicīnas ierīce; ir grūtniecības stāvoklī; ir saņēmis lokalizēts kortizona injekcijas laikā pēdējo 2 nedēļu laikā vairāk nekā vienā apgabalā.

Juridiskā Atruna

Tāpat kā ar visiem magnētiskā terapija produkti, neskatoties klientu atsauksmes šie apgalvojumi nav klīniski pierādīta.Rezultāti ziņoja, ne vienmēr var notikt visām personām.Šie produkti nav paredzēti diagnosticēt, ārstēt, mazināt, ārstēt vai novērst jebkuru slimību.Apraksts paredzēta tikai informatīviem nolūkiem un tā nav paredzēta, lai aizvietotu konsultācijas ar savu ārstu vai citu medicīnas speciālistu.

Pārskatu par uztura bagātinātājiem nav novērtējusi FDA, un nav paredzēts, diagnosticēt, ārstēt, ārstēt vai novērst jebkuru slimību vai veselības stāvokli.

Saistītie Produkti: MBS183T / MBS186T / MBS187T

Tagi: vintage rožu aproce, silikona aproce, lielu zelta aproces, silpada sudraba aproces, rokassprādze rozā kvarcs, rokassprādze zelta roze, zelts, sudrabs tenisa aproci, bio aproce, aproce femme zelta roze, māsa sudraba aproce.

Uzrakstīt recenziju

Escalus Sieviešu 3-Toņu Jauki Magnētiskā Aproce Rose Gold Zelta Rokassprādze Sudraba Krāsā Dāmas Šarmu Rotaslietas Dāvanu Aproce

Escalus Sieviešu 3-Toņu Jauki Magnētiskā Aproce Rose Gold Zelta Rokassprādze Sudraba Krāsā Dāmas Šarmu Rotaslietas Dāvanu Aproce

Saistītie Produkti