Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Auto Tālvadības Pults, 4 Durvis, Stūres Centrālā Bloķēšanas Sistēma Automātiskās Bloķēšanas Drošības Keyless Ieceļošanas Komplekti Ar Ārpus Pilnu 360 Grādu Rotācija Skatīt lielāku

Auto Tālvadības Pults, 4 Durvis, Stūres Centrālā Bloķēšanas Sistēma Automātiskās Bloķēšanas Drošības Keyless Ieceļošanas Komplekti Ar Ārpus Pilnu 360 Grādu Rotācija

€23.58

-35 %

€36.28

Jauns produkts

Veida Tālvadības Pults LCD Tālvadības pults
Zīmola Nosaukums SOONHUA
Tipa Palīgierīces, Īpašu Daļu No Pretaizdzīšanas Ierīce
Veids Pretaizdzīšanas Ierīce One-Way
Iezīme Tālvadības Centrālā Atslēga
Tālvadības

Apraksts:

Tas ir universāls 4 durvis, stūres bloķēšanas komplekts ar keyless ieceļošanas sistēma, un tas ļaus jums, lai bloķētu un atbloķētu jūsu auto durvīm, izmantojot tālvadības pults.Šo centrālās slēdzenes sistēma nāk ar 4 pievadi, 2 tālvadības pultis, 1 durvju bloķēšanas modulis, stieple, zirglietas un pilnīgu piederumi uzstādīšanai.Ar šo spēcīgu komplektu, jūs varētu pārveidot rokasgrāmata, durvju slēdzenes, lai automātiskās durvju slēdzenes.Turklāt, tas var uzlabot jūsu sākotnējais vadības bloķēšanas sistēmu un padarīt jūsu auto ir ērtāk un drošību.

Funkcijas:

1. Operācijas ar tālvadības pulti keyless ieceļošanas, gudrs un vienkāršs dizains, ļauj aizslēgt un atslēgt visas durvis, izmantojot tālvadības pults roku/atbruņot pogu, un tur ir poga mute.

2. Tas var uzlabot jūsu sākotnējais vadības bloķēšanas sistēmu, pārveidot rokasgrāmata, durvju slēdzenes, lai automātiskās durvju slēdzenes, lai jūsu auto ir ērtāk un drošību.

3. 4 lieljaudas vienmērīgu darbības spēka pievadi, 1 master un 3 vergi, spēcīgs un izturīgs motors, pārvērš rokasgrāmata, durvju slēdzenes ar pilnu jaudu.

4. Ar ārpus pilnu 360 grādu rotācijas galvu, ūdens izturīga, gluda un bloķēt novērst.

5. Der lielākā daļa transportlīdzekļu, 4 durvju uzstādīšana, saderīgi ar tālvadības drošības lock/unlock rezultātu.

Specifikācijas:

Uzņēmēja:

Darba Spriegums: 12 V(±5V)

Statiskā Strāva: Tālvadības Pults:

Darba Spriegums: 6/12V

Statiskā Strāva:

Izturības (uz Augšu un uz Leju): 100 000 reižu

Iepakojuma Svars: Apm. 916g

Uzstādīt vairumam automašīnu vai automašīnas, 4 durvju montāža

Paketē Iekļauts:

1 x Modulis

1 x 5 vadu sistēmas Izpildmehānismiem (Master)

3 x 2-vadu Pievadu (Vergu)

2 x Tālvadības pultis

4 x Metāla Skavām,

4 x Metāla Stieņi

1 x Komplekts ar vadu Josta

1 x virkne Citu Instalēt Daļas

Piezīmes:

1. Sarežģītības dēļ šo sistēmu, profesionāls elektriķis, automobiļu tehniķis ir nepieciešams instalēt produktu.

2. Elektroinstalācijas iejūgs būtu jāizvairās no augstu temperatūru un augstu spriegumu, atrašanās vietu.

3. Vai nav padarīt sistēmas, galvenās ierīces un tālvadības pults uz ūdens, slapjš vai zem saules, pie augstas temperatūras.Ja tālvadības kontrolei attālums kļūst īsāks vai LED gaismas kļūst vājš, lūdzu, mainīt, jauns akumulators tālvadības pults.

4. Pirms ievietojat centrālās slēdzenes sistēma, lūdzu, skaidri saprast struktūru durvju ka tiks instalēta, un pārliecinieties, vai uzstādīšanas vietu, kas būs neietekmē kustības logu.

5. Pēc instalēšanas atslēga, roll logu uz augšu un uz leju vairākas reizes, lai pārliecinātos, ka nav kasīšanās rašanos.Tad ielieciet durvju panelis atpakaļ.

6. Šis produkts nav satraucoši funkciju vai autostāvvieta gaismas, kas mirgo funkciju.

Tagi: auto centrālā atslēga, Auto Durvis, centrālā durvju bloķēšanas sistēmu uzstādīšana, start stop, centrālā atslēga ar atslēgu, auto centrālā atslēga, automašīnu durvju bloķēšanas sistēma, auto com skeneris, lēti tālvadības durvju atslēga, auto center lock.

Uzrakstīt recenziju

Auto Tālvadības Pults, 4 Durvis, Stūres Centrālā Bloķēšanas Sistēma Automātiskās Bloķēšanas Drošības Keyless Ieceļošanas Komplekti Ar Ārpus Pilnu 360 Grādu Rotācija

Auto Tālvadības Pults, 4 Durvis, Stūres Centrālā Bloķēšanas Sistēma Automātiskās Bloķēšanas Drošības Keyless Ieceļošanas Komplekti Ar Ārpus Pilnu 360 Grādu Rotācija

Saistītie Produkti