Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Scholl Gel Aktīva sporta sievietes Ortopēdiskās Zolītes Pēdas Zoles Spilventiņu, lai ne-ādas ikdienas dzīvoklis kurpes, zābaki, čības Komfortu Non-slip Skatīt lielāku

Scholl Gel Aktīva sporta sievietes Ortopēdiskās Zolītes Pēdas Zoles Spilventiņu, lai ne-ādas ikdienas dzīvoklis kurpes, zābaki, čības Komfortu Non-slip

€16.28

Jauns produkts

Dzimums VĪRIEŠI
Materiāls Želeja
Izcelsme TR(Izcelsmes valsts)
Vienuma Tips Zolītes
Zīmols scholl
Modelis Tips Cietie
Iezīme Elpojošs
Zolīte Augstums ≤1cm
Modeļa Numurs Gēla Aktīva Ikdienas

.....................................

.............................

Mīlestība ar katru soli ar Scholl GelActiv Sporta Zolītes Sievietēm

Sniedzot footcare zināšanas, ir vairāk nekā 100 gadus, Scholl sniedz jums komfortu, atbalstu un smarža-aizsardzības enerģisks kājām ar GelActiv Sporta Zolītes.

Šie ergonomisks zolītes ir piemērots visiem sporta apavi.Viņi nāk ar spēcīgu arkas atbalstu un palielināt ietekmi polsterējuma cīnīties pret kāju nogurumu, kas saistītas ar darba un sporta aktivitātēm, vienlaikus samazinot spiedienu uz papēžiem, ceļgaliem un potītēm.

Rūpēties par jūsu kājām un nodot pavasarī atpakaļ jūsu soli ar Scholl.

Produkta Apraksts

Kāpēc Izmantot Scholl Gelactiv Sportu?

Tā ir izstrādāta, lai efektīvi absorbētu triecienus un palīdzētu samazināt ar pārmērīgu spiedienu no skriešanas vai sporta.Ar spēcīgu arch atbalsta un amortizācijas tā ir rūpīgi izstrādāta, lai atbilstu sporta apavi.

GelActiv tehnoloģija: GelActiv tehnoloģija nodrošina lielisku triecienu absorbciju pret nav valkājot zolītes un amortizācijas veiktspēju, ar ergonomiski izstrādāti, gēla ielikt integrēta zolīte.GelActiv ir efektīvi uzņemt mikro triecieniem un palīdz samazināt pārmērīgu spiedienu darbības, piemēram, pastaigas vai skriešanas.Ietekme polsterējuma locītavu*.

*Locītavu attiecas uz locītavu par jūsu apakšstilbu, piemēram, ceļgaliem un potītēm.

Norādījumi par lietošanu: Apdari, lai ietilptu, ja nepieciešams.Sagriež gar kontūru, kas atbilst jūsu apavu izmēru vai izmantot sākotnējās zolīte kā ceļvedi.Par ideālu rezultātu, noņemt esošo zolītes un aizstāt ar Scholl GelActiv zolītes ar Želeju, pusi uz Leju.

Aizstāt zolītes, kad pazīmes nodilumu.Reizi sešos mēnešos ieteicams.

Var izmantot: Sporta apavi, trenažieri.

Tīrīšanas Instrukcija: Uz tīru, vienkārši noslaucīt ar siltu ziepjainu lupatu (nav uzsūkšanās).

Katrs iepakojums satur vienu pāri Scholl Gel Aktīva Sporta Zolītes Vīriešiem

Kā lietot

Lai iegūtu vislabākos rezultātus, mēs iesakām likvidēt esošo apavu zolītes un aizstājot ar Scholl GelActiv Zolītes.Vieta Želeju, daļa vērsti uz leju.Apdares izmēra, ja nepieciešams, izmantojot šķēres.

Aizstāt zolītes ik pēc 6 mēnešiem ir ieteicams, vai tad, kad pazīmes nodilumu.Kaste Ir

Katrs iepakojums satur vienu pāri Scholl Gel Aktīva Ikdienas Zolītes Vīriešiem.

Krāsa produkts var mainīties atkarībā no sastāva.

.................................

Tagi: oficiāli kurpes vīriešiem oriģināls, plakanā pēda, ortopēdisko apavu, somar kurpes vīriešiem, Kurpju Zoles, kurpes de sports, aktīvo valkāt vīriešu, rumbojums dzirnaviņas, sporta sievietes tērps, kāju sholl.

Uzrakstīt recenziju

Scholl Gel Aktīva sporta sievietes Ortopēdiskās Zolītes Pēdas Zoles Spilventiņu, lai ne-ādas ikdienas dzīvoklis kurpes, zābaki, čības Komfortu Non-slip

Scholl Gel Aktīva sporta sievietes Ortopēdiskās Zolītes Pēdas Zoles Spilventiņu, lai ne-ādas ikdienas dzīvoklis kurpes, zābaki, čības Komfortu Non-slip