Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! ELEG-Usb Digital Elektronisko Mikroskopu 1000x 2.0 mp Dm4 4.3 Collu Vga šķidro kristālu Displejs Mikroskopa Statīvs Ar 8 Led Pcb Shēmu Kode Skatīt lielāku

ELEG-Usb Digital Elektronisko Mikroskopu 1000x 2.0 mp Dm4 4.3 Collu Vga šķidro kristālu Displejs Mikroskopa Statīvs Ar 8 Led Pcb Shēmu Kode

€33.96

-23 %

€44.68

Jauns produkts

Drawtube Monokulāri
Modeļa Numurs Mikroskopa
Zīmola Nosaukums TD
Palielinājuma Koeficients 500 X - 1500X
Teorija Video Mikroskops
Materiāls Citi
Funkcijas Digitālā

.

.

.

Šis digitālais mikroskops ar 4.3 collu LCD displejs, 1000X palielinājumu, un regulējams augstu spilgtumu 8 white Led.Tas palīdzēs jums redzēt un analizēt sīkus priekšmetus, jo mikroskopiskās detaļas.Nāc ar turētāju, lai palīdzētu atbalstīt mikroskopa.

Lielu 4,3 collu Displejs, kas ļauj jums, lai uzreiz apskatītu visus savus novērojumus detalizēti un sniedz jums apskatīt 720P/VGA izšķirtspēju.Palielinājuma regulējams no 1X līdz 1000X.

Taisnība, 5,0 MP sensoru, lai uzņemt un saglabāt augstas izšķirtspējas attēlus un video par jūsu paraugus.Iebūvēto 8 white LED gaismas, un var regulēt apgaismojumu.Atbalsta TF kartes ievietošana uzņemt fotoattēlus un video, tīkla un koplietošanas dators saglabāšana.Ietver automātiskās izslēgšanās un atiestatīšanas funkcija.

Powered by USB, viegli uzlādēt un spēlēt lietošanai.Profesionālās un regulējams augstums turētājs brīvroku ekspluatāciju.Piemērots ražošanas pārbaudes, elektroniskās ierīces pārbaude, tekstila pārbaudes, rotaslietas, inspekcijas, tipogrāfijas inspekcijas, utt.

Specifikācijas:

Attēla Kvalitāte: standarta izšķirtspējas

Izšķirtspēja: 720P, VGA

Fokusa Diapazons: 0-3cm

Displejs: 4.3 LCD Displejs

Attēla Izšķirtspēja: 5 Mega Pikseļi

LED Daudzums: 8 Balts LED

Apgaismojuma darbības Joma: 0 - 30000LUX

Spilgtuma Kontrole: Rokas Regulēšana

Strāvas Padeve: USB DC 5V

USB Interfeiss: USB 2.0

Palielinājums: 1X - 1000X (Manuāli)

Akumulators: Iebūvēts 1 * 18650 Litija Akumulators 3,7 V, 2000mA

Bāzes Plate Izmērs: 15.8 * 11.9 * 21.2 cm / 6.22 * 4.69 * 8.35 collas

Postenis Izmērs: Apm. 12 * 9cm / 4.72 * 3.54 collas

Postenis Svars: Apm. 434g / oz 15.31

Krāsa: melna + balta

Materiāls: plastmasa + metāls

Iepakojuma Saturs:

1 Mikroskopu x

1 x Bāzes Plate

1 x Metāla Stabs

1 x Regulējams Turētājs

1 x USB Kabelis

1 x Lietotāja Rokasgrāmata

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

.

.

.

.

.

Muitas Žēl, ka mums nav atbildīgs par Muitas nodeva, PVN vai jebkura papildu nodokļi iesaistīti.Sūtījumu Mēs kuģis pasaulē ar www.e-jump.lv Standarta Kuģniecības methord, Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pasts, DHL u.c.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu vārds un adrese, norādīts www.e-jump.lv, ir pareizi.Ja nosaukums un/vai adrese ir kļūdaina, ja atgriešanās ir vai nav saņemšanas produkts būs pēc klienta atbildība.Paketes ir nosūtīts 5~7 darba dienu laikā pēc apmaksas pārbaudes.Sekošanas informāciju par paketes, kas sūtītas pa Ķīnā/Singapūrā Amatu, parasti parādās 3-5 darba dienu laikā.Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 40 dienu laikā pēc tam, kad maksājumu, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu un atbildēt uz jums, cik ātri vien iespējams.Pakalpojumu Mēs veikšanu 100% klientu apmierinātību, ja jums rodas problēmas ar preci, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, mēs atradīsim risinājumu, cik drīz vien iespējams.Atpakaļ/Atmaksas Visas mūsu preces ir 100% jauns un oriģināls, Tas ir liels gods mums sniegt labāko produktu un nodrošināt augstas kvalitātes pakalpojumus par jums.Mēs maksājam kompensāciju, ja prece nav saņemta kuģniecības laiks garantēt, vai ir sadalīti laikā, piegāde.

Ja jūs pasūtījums ir slēgts www.e-jump.lv, ņemot vērā iespējamo drošības apsvērumu dēļ.Visi maksājumi (izņemot maksas un maksājumus, kas veikti, lai trešās personas) tiks atgriezta uz jūsu kontu.

.

.

Tagi: usb mikroskops elektronikas, rūpniecības elektroniskā mikroskopa, ķēdes mikroskopa, stikla monitora, microscop par lodalva, displeja pcb, trinokulara mikroskopu ar kameras hd, microscop, mikroskops ar led, 1500x digitālo mikroskopu, usb.

Uzrakstīt recenziju

ELEG-Usb Digital Elektronisko Mikroskopu 1000x 2.0 mp Dm4 4.3 Collu Vga šķidro kristālu Displejs Mikroskopa Statīvs Ar 8 Led Pcb Shēmu Kode

ELEG-Usb Digital Elektronisko Mikroskopu 1000x 2.0 mp Dm4 4.3 Collu Vga šķidro kristālu Displejs Mikroskopa Statīvs Ar 8 Led Pcb Shēmu Kode

Saistītie Produkti