Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 5gab/daudz E-TEN1322 tumblerus 6 pin vadītājs 3 pakāpes slēdzi, dubultā kolonna dubultā mest tumblerus barošanas Skatīt lielāku

5gab/daudz E-TEN1322 tumblerus 6 pin vadītājs 3 pakāpes slēdzi, dubultā kolonna dubultā mest tumblerus barošanas

€4.29

-10 %

€4.77

Jauns produkts

Sertifikācija ROHS
Garantijas laiks 1YEAR
Slēdža Tips Tumblerus
Funkcijas Pārslēgšanas Slēdži
Vienuma Tips Slēdži
Zīmola Nosaukums NIUEWISX
Materiāls Plastmasas
Modeļa Numurs E-TEN1322

E-TEN1322 tumblerus 6 pin vadītājs 3 pakāpes slēdzi, dubultā kolonna dubultā mest tumblerus barošanas

Pircējiem iegādāties rokasgrāmatas: Ja jūs pērkat vairāk par daudzumu, Lūdzu, sazinieties ar mums .pērc vairāk detaļas.izmanto "Pievienot grozam" Kuģniecības 1. Vispasaules piegāde. 2. Pasūtījumi apstrādāti 24-48 stundu laikā pēc maksājuma pārbaude. 3. Mēs tikai sūtīt uz adresi pasūtījumus, tāpēc, lūdzu, pārbaudiet adresi informāciju rūpīgi. 4. Pakalpojuma Tranzīta Laiks ir ko sniedz pārvadātājs, brīvdienās un svētku dienās ir izslēgti, tāpēc piegādes termiņš var būt ilgāks nekā mums solīja, it īpaši laikā brīvdienu sezonu, tāpēc, lūdzu, esiet pacietīgi. 5. Jebkuru sekošanas informāciju atjaunināts sazināsies ar jums laikā, jūs varat arī saņemt izsekošanas informāciju no oficiālā mājas lapa. 6. Iepakojumā adrese : www.17track.net/en Atgriezties&Kompensācijas 1. Ja jums ir atpakaļ uz produktu mums, Lūdzu, sniedziet izsekošanas numuru ar mums. 2. Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā un stāvoklis. 3. Ja rīkojumiem, nav ieradies laikā, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs jums organizēt atpakaļnosūtīšanas vai kompensāciju par jums. 4. Ja jūs vēlaties kompensāciju, lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu servisu un neatveriet strīds, kas tieši.Jūsu atsauksmes 1. Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums, mēs cenšamies būt 100% apmierināts, ja jums ir kādi jautājumi vai problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt , mēs atrisināt ātri un vislabākajā veidā. 2. Lūdzu atstājiet mums pozitīvas atsauksmes un dodu visas 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem, jūsu iesakām, ir mūsu motivē virzīties tālāk, mēs tiešām novērtējam jūsu laiku, ja jūs pa kreisi, pozitīvas atsauksmes.

Tagi: 220v 36, 3 polu slēdzis, 6 polu slēdzis, 6 pole daudzfunkcionālo slēdzi, dc36v, 15.a tumblerus, 12v mini šūpuļzirgs slēdzis, dubultā mest slēdzis, mi tumblerus, vigo tumblerus.

Uzrakstīt recenziju

5gab/daudz E-TEN1322 tumblerus 6 pin vadītājs 3 pakāpes slēdzi, dubultā kolonna dubultā mest tumblerus barošanas

5gab/daudz E-TEN1322 tumblerus 6 pin vadītājs 3 pakāpes slēdzi, dubultā kolonna dubultā mest tumblerus barošanas

Saistītie Produkti