Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! KPOP Kosmosa Hoodies Sieviešu Rozā Sieviešu Hoodies sporta Krekli Kopa ar garām Piedurknēm Modes Smieklīgi Kapuci sporta Krekli Baltā Drukāts Apģērbs Skatīt lielāku

KPOP Kosmosa Hoodies Sieviešu Rozā Sieviešu Hoodies sporta Krekli Kopa ar garām Piedurknēm Modes Smieklīgi Kapuci sporta Krekli Baltā Drukāts Apģērbs

€12.28

-38 %

€19.81

Jauns produkts

Sākotnējo Vietu Ķīna
Auduma Veids Broadcloth
Preces nosaukums sieviešu hoodies
Stils ar garām piedurknēm hoodies
Piedurknes Stils Regulāri
Zīmola Nosaukums LUCKYFRIDAYF
Svars 500
Dzimums Vīrieši/ sievietes
Drukāt Vietu
Veids Puloveri
Apģērba Garums Regulāri
Kvalitāte Augstas Kvalitātes
Materiāls Kokvilnas
Piedurknes Garums(cm) Pilna
Par sezonu Pavasara,Rudens,Ziemas
krāsa Balta/Rozā
Modelis Tips Drukāt
Vienuma Tips Sporta Krekli Pelēkā Vārna
Kapuci
Apkakle O-Veida Kakla
Modeļa Numurs Vietu

Lai gan katru produktu, mums ir izstrādāta perfekti, kā attēlu,Ja jūs vēlaties zināt, izmērs cits modelis, pls sazinieties ar mums.

Kredītkartes tiešsaistē ir pieejams.Mēs pieņemam apmaksu ar Paypal,T/T, un Western Union.Pēc jūsu maksājumu noskaidroti mēs piegādāsim jums 3 darba dienu laikā.Ja ir kāds importa nodevām un nodokļiem, tā ir pircēja atbildība, Garantija: 1. Kaut arī mums ir liela uzticība kvalitātes un cenas par katru produktu mums pārdot, mēs nevar garantēt visiem pircējiem būtu 100% apmierināts ar viņiem dažādu iemeslu dēļ.Bet nav svarīgi, kas notiek, mēs apsolām, mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, kas noticis laikā darījumu. 2.Ja jums ir bojātu preci, kas jūs vēlaties, lai atgriešanu vai apmaiņu, pls sazinieties ar mums 3 darba dienu laikā no dienas, kad jūs saņemat sūtījumu. .

Parasti, mēs nosūtīt pakas, 1-2 dienas pēc tam, kad pircējam jāmaksā par to.

(1) Mēs kuģis zemes gabalu uz jūsu noklusējuma adresi www.e-jump.lv.Lūdzu, apstipriniet savu adresi, pirms veicat pasūtījumu.

(2) Par cross-plašu tirdzniecības, kuģniecības, var nedaudz aizkavēt dažkārt sakarā ar pasūtījuma vai citu neskaidru iemeslu dēļ, Paldies par jūsu sapratni.

(3) Par asv un krievijas, mēs piedāvājam īpašas piegādes metodi, lai garantētu kuģošanu.

(4) Ja aizsardzības termiņš ir palicis, lūdzu, sazinieties ar mums, lai paplašinātu dienas.

Piezīme:

Ja jūs izvēlaties bezmaksas piegāde risinājums, jūsu zemes gabala ar tieši piegādāts jūsu mājās tikai vienu reizi, vai tas tiks nosūtīts uz jūsu vietējā pasta nodaļā, tad jums ir nepieciešams, lai ņemtu izsekošanas numuru un jūsu personas ID, lai savāktu savus objektus.Mēs jūs informēsim tiklīdz jūsu sūtījums ir izsūtīts.Ja jūs izvēlaties express shipping, lūdzu atcerieties, lai atstāt savu telefona numuru, tas ir nepieciešams, ekspress piegāde.

1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu atstājiet jūsu pozitīvās atsauksmes un 5 zvaigznes .un 5 zvaigznes detalizētu reitings no jūsu pasūtījuma.Kad jūs mums rāda screenshot abi 5 zvaigznes , mēs dos jums $3 DISKONTA savu nākamo pasūtījumu. 2. Ja jums nav apmierināts mūsu porducts, pls sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes vai darīt detalizētu vērtējumu.Mēs garantējam, mēs 100% slove nekādu problēmu.

Tagi: svārki tracksuit, ziemas apģērbs, co ord komplekts sievietēm, uzstādīt ziemas sieviete, adīt tracksuit sievietēm, tracksuit, ikdienas komplekts sievietēm, Tracksuit sieviete, silts tērps, tracksuit balts.

Uzrakstīt recenziju

KPOP Kosmosa Hoodies Sieviešu Rozā Sieviešu Hoodies sporta Krekli Kopa ar garām Piedurknēm Modes Smieklīgi Kapuci sporta Krekli Baltā Drukāts Apģērbs

KPOP Kosmosa Hoodies Sieviešu Rozā Sieviešu Hoodies sporta Krekli Kopa ar garām Piedurknēm Modes Smieklīgi Kapuci sporta Krekli Baltā Drukāts Apģērbs

Saistītie Produkti