Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! DIY Mini Augstas Kvalitātes Zema Spiediena Universālā Dīzeļdegviela Benzīns Benzīns Elektrisko Eļļas, Degvielas Sūknis, HEP-02A 12V 24V Automašīnas Motociklu Skatīt lielāku

DIY Mini Augstas Kvalitātes Zema Spiediena Universālā Dīzeļdegviela Benzīns Benzīns Elektrisko Eļļas, Degvielas Sūknis, HEP-02A 12V 24V Automašīnas Motociklu

€9.14

-28 %

€12.70

Jauns produkts

Pieteikums Elektroniskā degvielas sūknis
Vienības Veids gabals
Izmantošana Eļļa
Jauda elektriskā
Struktūra pārnesumu sūknis
Iepakojuma Svars 0.37kg (0.82lb.)
Modeļa Numurs HEP-02A
Iepakojuma Lielums 1cm x 1cm x 1cm (0.39in x 0.39in x 0.39in)
Standarta vai Nestandarta STANDARTA
Degviela Dīzeļdegviela
Teorija Elektromagnētiskais Sūknis
Spiediens Zema Spiediena

Specifikācija

Produkta nosaukums:Elektriskais degvielas sūknis

Daļa Nr.:HEP-02A

Spriegums:12V /24V

Materiāls:misiņš

Strāva: 1.2 A

Plūsma: 70(L/h)

Spiediens :0.04(mpa)

Ieejas Spriegums:12 V

Izejas Spiediens: 3-6 PSI

Izejas Skaļumu: 18-21 GPH

Ieplūdes un Izplūdes diametrs: 8mm

Izmērs :Apm.142 * 60 * 50 mm( maksimālais izmērs )

Svars:350g

Uzstādīt:5/16\'\' inline lielāko auto ,motocikls, ATV

Produkta Parādīt

Par Pakalpojumu

Pēc Pekinas laika, mūsu klientu apkalpošanas pārstāvji ir tiešsaistes 8:00-5:00 darba dienas.Mūsu brīvdienas, jūs varat ievietot jūsu pasūtījumu, kas tieši un padarīt piezīmi, lai jūsu pieprasījumu, vai arī jūs varat nosūtīt īsziņu uz mani ar Ziņu Centru, es atbildēsim jums, cik ātri vien iespējams.

Par Programmu Fotoattēli

Visi šie fotoattēli tiek uzņemti, pamatojoties uz reāliem produktiem.Krāsu atšķirība ir neizbēgama, ņemot vērā gaismas un displeja izšķirtspēju.Dārgais, lūdzu, ievērojot reālu produktu, ja jūs get it.Ja jums ir stingrs ar mūsu produktu krāsu, lūdzu, padomā divreiz, pirms jūs veikt pasūtījumu mūsu veikalā, paldies par jūsu sapratni un sadarbību!

Par Maksājumu

Mēs pieņemam visus apmaksas metodes, kas uzskaitītas ar www.e-jump.lv.

Par saņemšanu

I\'gribētu norādīt, ka I can\ \ 't kontrolēt piegādes ātrums veikt solījumu par piegādes datumu.Laika, jūsu pasūtījums ir aptuveni piegādes laiku, ne reāla piegādes laiku.Bet es apsolu jums, ka man būs kuģis savu produktu pēc iespējas ātrāk pēc tam, kad jūsu maksājumu iztur drošības pārbaude no www.e-jump.lv.

Par atsauksmes

Vidējā un negatīvas atsauksmes ir nepieņemami, kā šādi:

1.Es nevaru kontrolēt express vai savu ātrumu, tomēr, jūs varat sazināties ar mums, ja jūs atbilstat loģistikas vai piegādes problēmas, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas.

2.Iepērkoties mūsu veikalā, lūdzu, sazinieties ar mani tūlīt, kad vien jūs jūtaties nelaimīgs, es centīšos, lai atrisinātu problēmas un sniegt jums patīkamu iepirkšanās pieredzi.

'

Tagi: seaflo sūknis 12 v, 24 v kravas automašīna, 12v ūdens sūknis, greznums ūdens, eļļas sūkņa nodošanas, bomba homebrew, ūdens sūknis, akvārija ūdens sūknis, pārnesumu eļļas sūknis, elektriskais motocikls cykl.

Uzrakstīt recenziju

DIY Mini Augstas Kvalitātes Zema Spiediena Universālā Dīzeļdegviela Benzīns Benzīns Elektrisko Eļļas, Degvielas Sūknis, HEP-02A 12V 24V Automašīnas Motociklu

DIY Mini Augstas Kvalitātes Zema Spiediena Universālā Dīzeļdegviela Benzīns Benzīns Elektrisko Eļļas, Degvielas Sūknis, HEP-02A 12V 24V Automašīnas Motociklu

Saistītie Produkti