Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Bohemian Dekoru Macrame Gobelēns Sienas Karājas ar Rokām austi Lustra Abažūrs Mājas Modelis Istaba, Kafijas Restorāns Apdare Skatīt lielāku

Bohemian Dekoru Macrame Gobelēns Sienas Karājas ar Rokām austi Lustra Abažūrs Mājas Modelis Istaba, Kafijas Restorāns Apdare

€19.63

-16 %

€23.37

Jauns produkts

Technics roku darbs
Modelis Tips Cietie
Rāmis No
Tīrīšanas Veids Rokas Mazgāšana
Dizains Citi
Stils Vienkāršā
Paklāju Pārdošanas -
Materiāls 100% Kokvilna
raksts Plain Krāsoti
Forma Taisnstūra
Modeļa Numurs lampas toni
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)

Aizzīmju Punktiem:

1、Dabīgas Kokvilnas Aukla: skaista kokvilnas mežģīņu ēnā ir izgatavota no dabīgas kokvilnas aukla, un ir roku darbs.Tas ir unikāls un elegants dizains dos bohēmijas justies uz savu istabu, pievienojot izjūtu skaistumu, lai jūsu telpas.

2、Ideāls Dekors: Tas būs pārsteidzošs dekors dzīvojamā istaba, guļamistaba, bērnu istaba, bohēmijas sienu apdare, kāzu dekori vai bohēmijas tēmu puse.Šis ir labs ieteikums, lai ņemtu to kā dāvanu.

3、Nesatur Spuldze: Šī mežģīņu ēnā neietver spuldze.Arī jūs varat uzstādīt gaismas spuldzes sevi, lai radītu komfortablu, dabisku, mīkstu, siltu atmosfēru jūsu telpā.

4、Skaistu Iezīmējiet: Izgatavota no dabīgas kokvilnas un tērauda gredzeni, tie karājas laternas ir lielisks veids, lai izceltu telpai vai notikumam.Uz abažūrs padarīs jebkuru istabu pilnu noslēpumaina romance, dzejas un mākslas.

5、Spuldzes Izmērs: maksimālais riņķa diametrs ir aptuveni 30 cm/11.81 un augstums no augšējo gredzenu uz ilgāko pušķis ir apmēram 75cm/29.53 gadā.Roku darbs un unikāli ražojumi ir piemēroti E26 E27 spuldžu ligzdas turētāji.

Apraksts:

Jums ir nepieciešams iegādāties papildus spuldzes, un tā var būt ļoti gaumīgs dekori siltu māju.

Specifikācijas:

Izmērs: ~ 30*75cm/11.81*29.53 gadā

Krāsa: bēša

Svars: aptuveni 750g

Materiāls: kokvilnas virve

Process: tīra ar rokām austi; nedaudz pielaides izmēra

Stils: bohēmas stils

A par 30*75cm/11.81*29.53 gadā

B Izmērs: diametrs ir aptuveni 30 cm/11.81 gadā; garums ap 60cm/23.62 gadā

C 25CM diametrā un 70CM garums

Iepakojuma saraksts:

1 * Lampas Toni

Tagi: aplikācijas abažūrs, korķa sienas karājas, macrame aizkars durvīm, japānas ainavu, boho lampas, boho šiks mājas, macram, boho dekori, macrame austas sienas karājas liels, kawaii telpu dekorēšana.

Uzrakstīt recenziju

Bohemian Dekoru Macrame Gobelēns Sienas Karājas ar Rokām austi Lustra Abažūrs Mājas Modelis Istaba, Kafijas Restorāns Apdare

Bohemian Dekoru Macrame Gobelēns Sienas Karājas ar Rokām austi Lustra Abažūrs Mājas Modelis Istaba, Kafijas Restorāns Apdare

Saistītie Produkti