Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! PD 20W USB-C Lādētājs MUMS, AK ES Spraudņa Tipam C Lādētājs IPhone 12 Pro Max Adapteris Ātra Uzlāde iPhone 12 11 Pro XR XS Maks. Skatīt lielāku

PD 20W USB-C Lādētājs MUMS, AK ES Spraudņa Tipam C Lādētājs IPhone 12 Pro Max Adapteris Ātra Uzlāde iPhone 12 11 Pro XR XS Maks.

€4.76

-45 %

€8.66

Jauns produkts

Ieejas 100-240V/0.15 A
Maks. Izejas Jauda Citi
GaN No
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Zīmola Nosaukums Rondaful
Piemērots Ātrās Uzlādes Protokoli Citi
Modeļa Numurs Iphone 12 lādētāju
Izejas Saskarne USB

Apraksts: 1. Piemērots iPhone 12. Pamosties no rīta un atklājat, ka jūsu tālrunis aizmirsu maksas.Neuztraucieties, izmantojiet 20W USB-C adapteri, lai lādētu tālruni.

2. Nano izmēru un lietojumu scenāriju. 50% mazākas, nekā parastiem lādētājiem un 3 reizes ātrāk.Kad iet ārā, tas nano lādētājs ir ļoti ērti ievietot kabatā vai somā.Ja jums ir dzīvojamā istaba, birojs, kafejnīca, ceļojot un sabiedriskās vietās, jums tikai nepieciešams, lai 1 lādētāja.

3. Drošību un stabilitāti.Vispusīgi novērstu pārkaršanu, strāvas, pārspriegumu, pret traucējumiem, anti-static, īsslēguma un citas problēmas, un panākt drošību.Materiāls apvalks ir funkcija antipirēnu aizsardzību.

4. Smart uzlādes.Ar 20W fast charger ir iebūvēts smart mikroshēma, kas var automātiski noteikt dažādām ierīcēm un nodrošina ar labāko maksas.Tas būs atklāt un sniegt 18W varas iPhone 11, un tas parasti aizņem tikai 30 minūtes, lai uzlādēt savu iPhone 11 līdz 50%.Un nav sabojāt tālruni dēļ strāvas.

5. Plaša saderība.Piemērots iPhone 12 un citu iPhones, dažādu Android viedtālruņus, planšetdatorus, bezvadu austiņas un citu digitālo produktu ar USB-C ostās.

Specifikācija:

Modelis: 20WPD

Ieeja: 100V-240V 50/60Hz Max 0.5

Izejas jauda: 5V 3A 15W, 9V 2.22 A 20W, 12V 1.67 A 20W

Kopējā izejas jauda: maksimāli 20W

Krāsa: melns, balts

Iepakojuma Saraksts:

20W Ātri Lādētājs*1

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO) 2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes. 3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR jāsaskan ar jūsu piegādes adresi. 4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei. 5. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu. 6. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība! 7. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi. 1. 12 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas).Aksesuāri nāk ar 3 mēnešu garantiju. 2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

Tagi: rūpniecības usb lādētāja, ldnio pd lādētāju, mac apple lādētājs, lādētājs iphone izcelsmes, zvanu iphone 12, lādētājs oppo, 20w lādētāju, mcdodo mums, uzlīmes uk, oriģinālā lg ātri lādētāja tips c.

Uzrakstīt recenziju

PD 20W USB-C Lādētājs MUMS, AK ES Spraudņa Tipam C Lādētājs IPhone 12 Pro Max Adapteris Ātra Uzlāde iPhone 12 11 Pro XR XS Maks.

PD 20W USB-C Lādētājs MUMS, AK ES Spraudņa Tipam C Lādētājs IPhone 12 Pro Max Adapteris Ātra Uzlāde iPhone 12 11 Pro XR XS Maks.

Saistītie Produkti