Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! MeterMall 2-in-1 Bezvadu Bluetooth 5.0 Raidītājs Un Uztvērējs Apt-x Zema Latentuma Audio Codec Audio Adapteri Bluetooth Vienmēr ir Ieslēgts Skatīt lielāku

MeterMall 2-in-1 Bezvadu Bluetooth 5.0 Raidītājs Un Uztvērējs Apt-x Zema Latentuma Audio Codec Audio Adapteri Bluetooth Vienmēr ir Ieslēgts

€7.48

-20 %

€9.36

Jauns produkts

Augstas Izšķirtspējas Atbalsts NAV
Bezvadu Tips Bluetooth
WIFI Standarts NAV
Atbalsta Apt-x
Atbalsta Atmiņas Kartes No
Saturs Audio
Modeļa Numurs PEL_08R7
Iepakojums
Interfeiss 3.5 mm
zems kavēšanās aptX Zema Latentuma Augstas precizitātes Stereo Skaņu
Zīmola Nosaukums MeterMall
Skaņu Celiņu Dubultu
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Iezīme NAV
Atbalsta AAC No

Apraksts:

Vienuma tips:Bluetooth 5.0 2-in-1 Adapteri

VIENMĒR PAR:Bluetooth 2-in-1 Adaptera pastāvīgi plūsmu pat tad, kad uzlādes.Iebūvēts akumulators līdz daudzām stundām izmantošana - izbaudīt savu iecienītāko mobilo saturu visu laiku.

BLUETOOTH VISUR: Kādā režīmā Raidītājs, savukārt, nav Bluetooth, TV, DATORS, CD atskaņotājs, iPod, MP3 / MP4 uz Bluetooth raidītāju.Uztvērēja režīms: Ideāli piemērots mājām vai transportlīdzekļa mūzikas straumēšanas skaņas sistēma.

TĪRA SKAŅA: aptX audio kodeku bagātāka un dziļāka skaņas pieredzei.Klausīties CD-piemēram, audio kvalitāti bez kompromisiem.

TX:

Šajā TX, Bluetooth raidītāju var izmantot, lai straumēt audio no ne-Bluetooth audio avotus, piemēram, ne-Bluetooth Televizoru vai CD atskaņotāji Bluetooth austiņas/skaļruņi.Šis raidītājs nodrošina, lai RCA savienotāji un AUX savienotāji, tādēļ, lūdzu, lūdzu, ir pārbaudīt redzētu, vai jūsu audio avotiem, ir viens no šiem veidiem, domkrati.Lūdzu, ņemiet vērā, ka adapteris vajadzētu būt pieslēgts "L&R AUDIO OUT" jack vai "AUX OUT" jack audio avota, bet ne "Detaļas" jack.

RX režīmā:

Šajā RX režīmā, Bluetooth adapteri var izmantot kā Bluetooth uztvērēju, kas nav Bluetooth stereo, piemēram, vadu austiņām vai ar vadiem skaļruņiem.Pārī ar Bluetooth uztvērējs ar jūsu mobilo telefonu, un pievienojiet austiņas uz ligzdu par šo vienību, tad jums būs iespēja dzirdēt mūziku no sava tālruņa.PIEZĪME: Ja TV nav "AUX OUT" jack vai "L&R AUDIO OUT" jack austiņu ligzda ir arī jāstrādā.

Pakete Ietver:

1 x Bluetooth 5.0 2-in-1 Adapteri

1 x 3,5 mm Audio Kabelis

1 x USB Uzlādes Kabelis

1 x Lietotāja Rokasgrāmata

Piezīme:

Krāsas novirze var atšķirties sakarā ar dažādu monitoru iestatījumu.

Tagi: dzelzs lampas sienas, carlinkit dongle, bezvadu tips-c, bluetooth saņem atbalstu caur iev, 30 pin bluetooth adapters, audio auto, tc 1, wifi audio uztvērēju čuguna, bluetooth vikefon, 1mii bluetooth.

Uzrakstīt recenziju

MeterMall 2-in-1 Bezvadu Bluetooth 5.0 Raidītājs Un Uztvērējs Apt-x Zema Latentuma Audio Codec Audio Adapteri Bluetooth Vienmēr ir Ieslēgts

MeterMall 2-in-1 Bezvadu Bluetooth 5.0 Raidītājs Un Uztvērējs Apt-x Zema Latentuma Audio Codec Audio Adapteri Bluetooth Vienmēr ir Ieslēgts

Saistītie Produkti