Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Meitenes, Lietus Zābaki, Bērniem, Zēniem Lietus Zābaki, Ūdensnecaurlaidīgi Bērnam ar neslīdošu Gumijas Ūdens Kurpes Bērniem Rainboots Četri Gadalaiki Noņemams Skatīt lielāku

Meitenes, Lietus Zābaki, Bērniem, Zēniem Lietus Zābaki, Ūdensnecaurlaidīgi Bērnam ar neslīdošu Gumijas Ūdens Kurpes Bērniem Rainboots Četri Gadalaiki Noņemams

€9.38

-14 %

€10.91

Jauns produkts

Zole Materiāls PVC
Slēgšanas Tips Slip-On
Zābaku Augstums Vidū Teļš
Virsas Materiāls PVC
krāsa Dzeltena, zaļa, zila, rozā
Funkcija 1 lietus zābaki bērniem,bērniem rainboots
funkcija 3 bērnu lietus zābaki
Funkcija 2 Meitenes, lietus zābaki
Oderes Materiāls PVC
Pirksta Formu Apaļu Purngalu
Dzimums Unisex
funkcija 7 bērnu lietus zābaki
Vecums 10-12Y
Funkcijas 4 zēni, lietus zābaki
Zābaku Tips Rainboots
Modes Elements plāksteris
Papēža Tips Dzīvoklis ar
funkcija 6 toddler lietus zābaki
Funkcijas Ūdensizturīgs, Nodiluma izturīgs ,Pretbuksēšanas
funkcija 5 lietus zābaki bērniem
Fit Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
Sezona Visu sezonu

[xlmodel]-[custom]-[52927]

[xlmodel]-[custom]-[8888] qian Pasūtījumi tiks kuģniecības laicīgi 48 stundu laikā pēc jūsu maksājumu pārbaudīt(72 stundas laikā veicināšana/svētku dienās), pēc Lieluma Slikta - montāžas kurpes var bojājumu pēdas.Pārliecinieties, ka tur ir telpa kājām valstīties mazliet.Atrast perfektu izmēru, mūsu lieluma diagrammu zemāk. (Piemēram, izmērs 10 parasti liecina par kājām, par 16.5 cm, ja jums kājām par 15,5 cm, pasūtījuma apjoms 10, lūdzu.)

[xlmodel]-[foto]-[0000] Fotogrāfijas Saraksts

[xlmodel]-[custom]-[52928]

[xlmodel]-[custom]-[8888] wei

SVARĪGA PIEZĪME:

Laipni jāatzīmē, ka ASV IZMĒRS uz kurpes etiķetes kļūdaini iespiests dažu modeļu, izmēru, ir nepareizs.Lūdzu ignorēt MUMS Izmēra kurpes mēles etiķetes.Mēs nosūtīt apavus, pēc Eur Izmēra.

Mēs neesam atbildīgi par jebkuru strīdu par MUMS lielums defference starp kurpēm un mūsu lieluma diagrammu.Paldies par jūsu laipnajiem izpratni.

SŪTĪJUMU:

1.Vienumi parasti tiek izvesti 2 darba dienas pēc tam, kad jūsu maksājums ir aizpildīts. (Se. & Sun. & Svētku izslēgts.)

2.Visām muitas nodevām, nodokļiem un nodevām ievest, lai jūsu valsts nav ietverti postenī cenu vai piegādes maksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.

ATSAUKSMES:

1.Ja esat apmierināts ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, ņemt minūti, lai mūs atstāt pozitīvo(5 zvaigznes) atsauksmes.Mēs patiešām appreciated.

2. Neitrāls (3 zvaigznes) vai negatīva (1-2 zvaigznes) un atgriezeniskā saite būs ne atrisināt jebkuru problēmu, vai nest labumu labi?Tā dod mums iespēju, lai atrisinātu šo problēmu, pirms jūs darīt.Paldies.

Tagi: degunradžu lietus zābaki, meitenes ūdensizturīgi apavi, lietus zābaki, bērnu zēniem, bērnu lietus zābaki bērniem, siltuma lietus zābaki bērniem, lentes ūdensnecaurlaidīgi apavi, bērnu rain boot, meitenes, lietus zābaki bērniem, sieviešu ūdensizturīgi apavi, lietus zābaki, kažokādas bērniem.

Uzrakstīt recenziju

Meitenes, Lietus Zābaki, Bērniem, Zēniem Lietus Zābaki, Ūdensnecaurlaidīgi Bērnam ar neslīdošu Gumijas Ūdens Kurpes Bērniem Rainboots Četri Gadalaiki Noņemams

Meitenes, Lietus Zābaki, Bērniem, Zēniem Lietus Zābaki, Ūdensnecaurlaidīgi Bērnam ar neslīdošu Gumijas Ūdens Kurpes Bērniem Rainboots Četri Gadalaiki Noņemams

Saistītie Produkti