Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 4 Gab/daudz Pet Elpojošs Nodiluma izturīgs Atstarojošs Kurpes Suņi Kucēnu Droši Naktī, Ceļojuma Aksesuāri, Zeķes Suns, Kaķis Skatīt lielāku

4 Gab/daudz Pet Elpojošs Nodiluma izturīgs Atstarojošs Kurpes Suņi Kucēnu Droši Naktī, Ceļojuma Aksesuāri, Zeķes Suns, Kaķis

€3.99

-25 %

€5.32

Jauns produkts

Zīmola Nosaukums panDaDa
Materiāls buckskin
Iestatīt Tipu

Produkta Apraksts:

Vienuma Tips:Pet Kurpes

Materiāls:Anti-slip Ādas,TPR Gumijas,Neto Audums

Krāsa:Zils,Gaiši Sarkana

Motīvs:Ūdensnecaurlaidīgs

Sakarā:Visas Reizes

Mērķauditorija:Suņi

Izmērs(S,garums,platums):5,5 cm/2.17,5 cm/1.97

Izmērs(M,garums,platums): 6 cm/2.36,5.5 cm/2.17

Izmērs(L,garums,platums):7 cm/2.76,6.5 cm/2.56

Izmērs(XL,garums,platums):8 cm/3.15,7 cm/2.76

Izmērs(XXL,garums,platums):9 cm/3.54,8 cm/3.15

Funkcijas:

1. Plaša lietošana: lietot šāda tipa kurpes ir ne tikai pēc atrašanās vietas, un to var izmantot iekštelpās, gan ārpus telpām, kas ir ekonomiski un praktiski.

2. Materiāls: šīs kurpes pieņem augstas kvalitātes ūdensnecaurlaidīgs audums, un tas ir mīksts un ērts, lai sniegtu labāko lietotāja pieredzi.Apakšā izmanto TPR materiāla, un vienīgais ir izturīgs un izturīgs pret nodilumu, un tas nesāpēs kāju ādu no suņiem.

3. Aizsardzības: anti-skid dizains, var samazināt paslīdēšanas risku un nodarīšanas lietus vai sniega dienas.Atstarojošo dizains ļauj jums iet jūsu suņi naktīs, un jūs varat atrast tos viegli.

4. Dizains: vienkāršs, stila un modes dizains ir piemērots visu veidu suņiem un izrotāt tos arī padarīt tos pievilcīgus un kļūt par uzmanību suņiem.

5. Multi-izvēle: produkts ir divas dažādas un skaistas krāsas, modeļi un izmēri ir pietiekami, lai jūs varat izvēlēties mīļākie vienu atbilstoši jūsu hobijiem un izmēru jūsu suns.

Pakete Ietver:

1 x pet kurpes

Piezīmes:

1. Lūdzu atļaut 1-3 cm starpība, jo manuāla mērīšana un 3-5 g starpība starp dažādas krāsas.

2. Sakarā ar ekrāna starpība, krāsa var būt nedaudz atšķirība no tā, ko jūs sagaida, lūdzu, ļaujiet tai.

Tagi: simson lukturu, tunika baltā dāma, triangled vienkārši, turb16 thp turbo, turban melnā tauriņi, sim kartes slotu, lg e960, toyota 240 gaismas, simson attiecas 6s, vienvietīgas gultas ribas.

Uzrakstīt recenziju

4 Gab/daudz Pet Elpojošs Nodiluma izturīgs Atstarojošs Kurpes Suņi Kucēnu Droši Naktī, Ceļojuma Aksesuāri, Zeķes Suns, Kaķis

4 Gab/daudz Pet Elpojošs Nodiluma izturīgs Atstarojošs Kurpes Suņi Kucēnu Droši Naktī, Ceļojuma Aksesuāri, Zeķes Suns, Kaķis

Saistītie Produkti