Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! 1 iestatiet 6pcs 1W 3W Led Mājas Virtuve, mini Led Saskaņā ar ministru Kabineta Apgaismojums 6W 660LM 1gb 6 ceļu sakabes 1 strāvas 6pcs 4m extention kabelis Skatīt lielāku

1 iestatiet 6pcs 1W 3W Led Mājas Virtuve, mini Led Saskaņā ar ministru Kabineta Apgaismojums 6W 660LM 1gb 6 ceļu sakabes 1 strāvas 6pcs 4m extention kabelis

€23.80

-25 %

€31.74

Jauns produkts

Barošanas Avots AC
Modeļa Numurs Gaismas Izmērs
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Vati 1W 3W uz led
Pieteikums Gultas Vietas
Ir Regulējamas, No
Spriegums 90-260V
Slēdža Tips Slēdzis slēdzis
Garantijas laiks 2
Jaudas Pielaides 5%
Sertifikācija ce
Materiāls Alumīnija
Zīmola Nosaukums LEDSONLINE
Gaismas Avots Spuldze

Pircēja Aizsardzību: 1. 100% garantētā kvalitāte 2. Nē piegādi būs 100% pilnu kompensāciju 3. 2 gadu garantija Piegāde: Visi led downlight modeļus Lielu Krājumu .Kuģis no 1-2 darba dienu laikā pēc tam, kad pārbaudīti maksājumu.TheChina Pastu Reģistrēta Gaisa Pastu.Piegādes laiks apmēram 15-60 dienas.DHL,FEDEX,UPS,TNT parasto piegādes laiku par 3-7 darba dienu laikā. (Ja jums ir attālā rajonā, būs nepieciešams pievienot tālvadības izmaksas $35.) Starptautisko pārvadājumu nepieciešama sarežģītāka nosūtīšanas procedūras (piemēram, bothcountries muitas, tranzīta stacijas u.c.), arī ietekmēs daudzi faktori, piem. asholidays, laika apstākļiem, utt, tā, visticamāk, paies ilgāks laiks, lai jūsu vienumus, lai nonāktu galamērķī.Paldies par jūsu izpratni par šo jautājumu.Muitas Nodokli: par Jebkuru pieprasījumu, lūdzu, atstājiet ziņu.Ja sūtījums iegūt stingri pārbauda pasūtījuma.Jums joprojām ir nepieciešams maksāt nodokli, lai notīrītu pasūtījuma.Mums nebūs jāsedz muitas nodokļiem.Ja jums ir īpašas prasības,lūdzu, sazinieties ar mums.Tātad jums var būt nepieciešams maksāt muitas nodokli, ja jūs saņemat sūtījumu,pls saprast.

Iepakojums:

1 iestatiet led downlight ( 1 līdz 6 led downlight)

Produkta Apraksts:

Ietaupīt vairāk nekā 90% no elektroenerģijas patēriņu, nezaudējot spilgtumu, LED kļūst par populārāko gaismas avots visā pasaulē.Šī downlight izgatavoti no augstas kvalitātes materiāliem, metāla, drošu un ilgs mūžs.Ideāls dzīvojamā istaba, halle, biroja, veikala, super tirgus, viesnīcas, utt.

Ilgs mūžs

Instant sākuma, ne mirgo

Cietvielu, triecienizturīgs

Taupītu enerģiju, vairāk nekā 90% no parastās spuldzes

Ilgu laiku strādā, 12 stundas/dienā, kas ir ideāls, ražot zemu siltuma

Ne RF Iejaukšanās

Dzīvsudrabu vai citu bīstamu materiālu, vienojoties ar RoHs

Darba vide -20 pēc celsija-65 celsija , piemērots neparastas klimata

Ieejas Spriegums: AC86-265V

Siltuma Izlietne Materiāls: Liešana Alumīnija sakausējuma

Krāsa: Sarkana/Zaļa/Zila/Dzidri Balta 5500-7000k/Silts Balts: 2700-3200k ( Ja jums ir nepieciešams, daba balta, lūdzu, ņemiet vērā, me)

Elektroenerģijas patēriņš: 6W (1W vienu led); 18W (3W vienu led)

Gaismas:110lm/w

Extention kabeļa garums: 4m

Ķermeņa temperatūra:

LED darba temperatūra:

Laiks: 40,000 h

Sertifikācija: CE & RoHS

Pielietojums:

Produkta attēli liecina:

Maksājums:

Mēs pieņemam Alipay, West Union, Paypal, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors darījuma .

Ja jūs nevarat kases uzreiz pēc izsoles tuvu, lūdzu, pagaidiet dažas minūtes un mēģiniet vēlreiz maksājums ir jāpabeidz 3 dienu laikā.

Ja vēlaties pielāgot kopējo cenu , Lūdzu, nav veikt maksājumus, tūlīt pēc tam, kad jums vietu secībā.Pēc tam klientu apkalpošanas būs pielāgot to un ļaujiet jūs zināt.

Priekšmeti cenā nav iekļauta tālvadības maksa un muitas nodokli, vai visas komisijas, kuras iekasē DHLfor atmuitošanu vai noliktavas uzglabāšanas izmaksas.Lūdzu, saprast.Tks Ceru, ka jums dos mums pozitīvu 5 zvaigžņu atsauksmes .Jebkuru jautājumu, lūdzu, dariet mums zināt.Mēs palīdzēsim jums atrisināt to .

Par MUMS: Spilgti-LEDsis profesionāla LED ražotāja Ķīnā,Mūsu mērķis ir nodrošināt mūsu klientu un sadarbības partneri, piemēram, www.e-jump.lv pārdevēji, veikalu īpašnieki, tirgotāji augstas kvalitātes preces par konkurētspējīgām cenām; Un mūsu izmaksu ietaupījums ir pagājis gar mūsu klientiem kā savu peļņu.Ievērojot principu "Super kvalitāti, labu apkalpošanu", mēs cenšamies, grūti būt jūsu labs biznesa partneris.Mēs esam pārliecināti, ka ar kopīgiem centieniem, biznesa starp mums būs augt gūt labumu gan no mums.Mēs varam jums apliecināt, augsta kvalitāte, kas balstīta uz mostpreferential cenu .Mūsu Misiju: 1. Eksporta augstas kvalitātes preces no orient par konkurētspējīgu cenu, lai jums. 2. Strādāt ar mūsu klientiem, lai izveidotu savu biznesu. 3. Lai palielinātu mūsu starptautisko pircēja rentabilitāti un konkurētspēja

Tagi: led 1w 3w 5w, lukturis led mini, ķīniešu bļoda, double led vietas, lielā ērgļa acs dienas gaitas lukturi, super slēdzis, 12v 1w led spot, mini q rc, ilgi lāpstiņa, virtuves rīks.

Uzrakstīt recenziju

1 iestatiet 6pcs 1W 3W Led Mājas Virtuve, mini Led Saskaņā ar ministru Kabineta Apgaismojums 6W 660LM 1gb 6 ceļu sakabes 1 strāvas 6pcs 4m extention kabelis

1 iestatiet 6pcs 1W 3W Led Mājas Virtuve, mini Led Saskaņā ar ministru Kabineta Apgaismojums 6W 660LM 1gb 6 ceļu sakabes 1 strāvas 6pcs 4m extention kabelis

Saistītie Produkti