Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Fancyteck 10 pāri Unisex Kompresijas Zeķes Antifatigue Medicīnas Nomierinošu Kāju Sāpes Atvieglojums Anti berzes Elpojošs Darbojas Zeķes Skatīt lielāku

Fancyteck 10 pāri Unisex Kompresijas Zeķes Antifatigue Medicīnas Nomierinošu Kāju Sāpes Atvieglojums Anti berzes Elpojošs Darbojas Zeķes

€18.57

-16 %

€22.37

Jauns produkts

augsts Apkalpes
Iezīme Vara Kompresijas Zeķes
Fit gan sievietēm, gan vīriešiem
Materiāls Spandex
Biezums STANDARTA
Izmērs S/M L/XL
Piliens kuģniecība
Zīmola Nosaukums fancyteck
Vienuma Tips zeķes
Zeķes Tips Ikdienas
Seksuāli Divdomīgs No
Dzimums VĪRIEŠI
Modeļa Numurs YLW0051
krāsa 6 Krāsas
Neķītrs Attēlu No
pārdošanas punkti novājēšanu zeķes elpojošs

Fancyteck Unisex Kompresijas Zeķes Velo Antifatigue Medicīnas Nomierinošu Kāju Sāpes Atvieglojums Anti berzes Elpojošs Darbojas Zeķes

Zīmols: 100% Pavisam Jaunu

Funkcijas:

Kompresijas zeķes, kas izgatavoti no labākajiem materiāliem, apvienojot neilona un spandex, mūsu kompresijas zeķes palīdzēs mazināt nogurumu un pietūkumu jūsu apakšstilbu, kā arī paredz atvieglojumus attiecībā uz varikozām vēnām.

Tie ir izdevīgi, lai saņemtu savu asins cirkulācijas un apritē.Jūs varat to izmantot katru dienu, naktī, vai arī gan palīdzības varikozas vēnas vai otru kāju pietūkums jautājumiem.

Materiāls:75% Neilons un 25% spandex

Krāsa:Oranžs,balts,zils,sarkans,dzeltens,f luorescence zaļa

Piliens kuģniecības 1:Krāsas var nedaudz atšķirties, ņemot vērā dažādas displeja iestatījumu. 2:tur var būt 1-2cm atšķirības, manuāla mērīšana.

Maksājumu FANCYTECK

Darījuma ir mūsu vēlams maksājumu metodi ,mēs arī pieņemt dažādus maksājumus, kā zemāk:

Ja ir kāda problēma, par maksājumu, Lūdzu sazinieties ar mums.Piegāde FANCYTECK

1.Piegāde tiks sakārtoti 7 dienu laikā pēc tam, kad pabeigta maksājumu.Visas preces, kas tiks nosūtīti uz piegādes adrese, ja ar jums.Lai nodrošinātu, jūs varat saņemt preces, uz laiku, lūdzu, pārliecinieties, vai jūsu adrese ir pareiza, un iekļaut savu mobilephone numuru.

2.Mēs piedāvājam daudz metode sūtījumu,piemēram: Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pasts, ePacket, Singapūra Pastu, holandiešu Pastu, PostNL, Aramex, krievijas Gaisa.Mēs jums izvēlēties piemērotāku un ātrāks veids, lai jūs .

3.Mēs piedāvājam visas kuģniecības metode, ko jūs gribētu.Mums ir ātra piegāde metode, kā šādi: DHL, EMS, Fedex, UPS, Krievija Express

Atgriezties & Kompensācijas FANCYTECK

1. Ja jūs esat neapmierināts ar mūsu preces jūs varat pieteikties, lai atgrieztos vai atmaksāšanu 7 dienu laikā pēc tam, kad esat saņēmis preces.

2. Ja preces esat saņēmis ne pats ar aprakstu, vai ir kādas kvalitātes problēmas, lūdzu, piedāvāt pierādījumus .Mēs dos jums citu jaunu preču ar savu nākamo pasūtījumu, vai arī mēs varam dot jums saprātīgu kompensāciju.

3. Ja jūs vēlaties atgriezt preces atpakaļ tikai tāpēc, ka jums personisku iemeslu dēļ, tad jums ir nepieciešams maksāt kravas.

4. Lūdzu, nesūtiet atpakaļ ar sevi, bez sazināties ar mums.

Paziņojums FANCYTECK

Brīvdienu&nogalē nav includeed darba dienu laikā.Vienkārši ir tikai atsaucei.

Atsauksmes par FANCYTECK

Mēs patiesi ceram, ka esat apmierināts ar preci, lūdzu, sniedziet mums pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes.

Ja jums ir kādi jautājumi vēlāk, lūdzu, jūtieties brīvi, lai pastāstītu mums, mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums, lai atrisinātu to.

Tagi: komprese vīrietis, kompresijas zeķes medica, kompresijas medicīnas zeķes, vīriešu milzīgais zeķes, kājām, kompresijas zeķes, komprese vīriešiem, sexy saspiestu medicīnas zeķes, modes zeķes vīriešiem 10 pāri, geju vīriešu milzīgais zeķes, potītes kompresijas zeķes.

Uzrakstīt recenziju

Fancyteck 10 pāri Unisex Kompresijas Zeķes Antifatigue Medicīnas Nomierinošu Kāju Sāpes Atvieglojums Anti berzes Elpojošs Darbojas Zeķes

Fancyteck 10 pāri Unisex Kompresijas Zeķes Antifatigue Medicīnas Nomierinošu Kāju Sāpes Atvieglojums Anti berzes Elpojošs Darbojas Zeķes

Saistītie Produkti