Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! Daisy Gaisa iPad 4 Pro Skatīt lielāku

Daisy Gaisa iPad 4 Pro "Eiropa 2020" Lietā Gudrs Gaisa 1 Ar Zīmuļa Turētāju 8. Paaudzes 7. 12.9 Pro 2018 Mini 5 Vāciņu, Silikona, Lai 10.5

€8.59

-39 %

€14.31

Jauns produkts

Pieteikumu Klēpjdatora Izmēra 10.2
Materiāls Mīksts silikona vāciņu atpakaļ
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
IPad Modeli iPad Pro 12.9 collas
Platums 7.3inch
Modeļa Saderība iPad Gaisa
Modeļa Numurs Ipad Pro "eiropa 2020" 8. Gaisa 4
Veids Luksusa ipad gadījumos
Dizains Pasaules Ceļojumu
Garums 9.7inch
Iezīme MĪKSTS
Iepakojums
Stils Visi iPad modeli
Modelis Tips Raibs
Vairumtirdzniecība Lūdzu, sazinieties ar mums
Saderīgu Zīmols Apple iPad
Funkcijas Ar Zīmuļa Turētāju

Lūdzu, pārliecinieties, lai apstiprinātu savu ipad modeli, saskaņā ar tabulu zemāk, tas ir ļoti svarīgi.Izvairieties iegādāties nepareizi ipad gadījumā.Ja jums liekas, modelis ir nepareizs pēc tam, kad saņemts ipad gadījumā, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs jums atrisināt problēmu.

Daisy gudrs ipad gadījumos

MOTĪVS: 1. Izvēlieties augstas kvalitātes silikona un ādas, kā materiāliem. 2. Vāciņš ir izgatavots no augstas kvalitātes ādas, un aizmugurējais vāciņš ir izgatavots no mīksta silikona, lai izvairītos no skrāpējumiem un ietekmi uz iPad. 3. Ar pildspalvu paplātes turot iPad zīmuļi, to ir ērti veikt ipad zīmuļi. 4. Ar balsteni funkciju, ar sleep un wake-up funkciju. 5. Precīzu caurumu pozīciju, jūs varat uzlādēt, iespraudiet austiņas un citas darbības, neņemot ārā ipad. 6. Augstas kvalitātes UV drukas tehnoloģija, skaidri un skaisti modeļi.Izstrādāt dizainu, tikai, lai dotu jums apmierinošu ipad gadījumā.Lūdzu, ņemiet vērā, ka produkta iepakojums nav iekļauta iPad zīmuli.

Sūtījumu.

Pēc pasūtījuma saņemšanas, mēs nosūtīt ietvaros 24 stundām, ne vairāk kā 48 stundu laikā, izņemot brīvdienas.Ja jums rodas kādas problēmas laikā, iepirkšanās procesu, lūdzu, sazinieties ar mums tieši, mēs būsim priecīgi jums palīdzēt.

Pakalpojums

Mums ir profesionāli pēcpārdošanas komandas, kas var palīdzēt jums atrisināt problēmas, kas rodas šajā iepirkšanās procesu.Mēs koncentrējamies uz to, lai dotu klientiem labas iepirkšanās pieredzi, tāpēc ja jums rodas kādas problēmas, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs noteikti jums dot apmierinošu atbildi.

Tagi: dūrienu ipad gaisa 2020 gadījumā, raibs rīks, logo iekurt, peint zīmuli gadījumā, a1652 gadījumā, maisiņš planšetdatoru, īss apple zīmuli gadījumā, assesories ipad pro 2020, lietā par ipad min, ipad pro.

Uzrakstīt recenziju

Daisy Gaisa iPad 4 Pro

Daisy Gaisa iPad 4 Pro "Eiropa 2020" Lietā Gudrs Gaisa 1 Ar Zīmuļa Turētāju 8. Paaudzes 7. 12.9 Pro 2018 Mini 5 Vāciņu, Silikona, Lai 10.5

Saistītie Produkti