Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! GameSir G4 Pro Multi-Platformu Spēle Kontrolieris Bezvadu Gamepad Nintendo Switch / Android / iPhone / GAB Magnētisko ABXY Skatīt lielāku

GameSir G4 Pro Multi-Platformu Spēle Kontrolieris Bezvadu Gamepad Nintendo Switch / Android / iPhone / GAB Magnētisko ABXY

€39.69

-76 %

€172.56

Jauns produkts

Nintendo Modelis NINTENDO SLĒDZIS
Izcelsme KN(Izcelsmes valsts)
Modeļa Numurs G4 Pro
Zīmola Nosaukums gamesir
Vibrācijas Motori
Saderīgs Marku/Modeli Nintendo
Screenshot Poga Jā, pieejams tikai Slēdzi on / Windows 10 / Android
Turbo Poga
Darba Platformas Nintendo Switch / Android / iOS / GAB
Magnētiskie Pogas ABXY Jā, A un B, X un Y var tikt apvērsti
Interfeisa Tips Bluetooth
Akumulatora kapacitāte iebūvēts 800mAh uzlādējams Litija akumulators
Savienojums Bezvadu / Vadu
Veids Spēļu vadāmierīces
Savienojumi TIPA-C
Bezvadu Tehnoloģija Bluetooth 4.2 / 2.4 GHz Wireless
Sertifikācija ROHS
Iepakojums

Atbalsta Multi-Platformas: Nintendo Switch / Android / iOS / GAB

Ātrāks un spēcīgāks!Čipu no GameSir G4 Pro ir modernizēta, lai būtu saderīga ar vairāk platformas.Gamers var izmantot GameSir G4 Pro Apple iPhone, Android mobilo telefonu, Windows PC, un pat Nintendo Slēdzi!

Magnētiskā ABXY Perfekti Der Nintendo Pārslēgtu Izkārtojumu

Jūs teicāt, ka ir gan PC spēlētājs un ieslēgtu atskaņotāju?Vai jūs vēlaties, lai spēlēt bezmaksas spēles uz vairākām spēļu platformām, tikai ar vienu gamepad?Pēc tam GameSir G4 Pro būs jūsu labākā izvēle.Tāpēc, ka tas ir magnētiskā ABXY pogas, jūs varat pielāgot pogu izkārtojumu atbilstoši jūsu dažādām vajadzībām uz dažādām spēļu platformām.Šie magnētiskie pogas var viegli noņemt un uzstādīt, izmantojot naglas.Piemēram, jūs varat mijmaiņas darījumu pozīciju pogas X, ar Y poga, un otrādi.

Seši-Ass Žiroskops Precīza un Stabila Vadība

GameSir G4 Pro ir aprīkots ar sešu-ass žiroskops, lai atbalstītu somatosensory kontrole, kas var iejūtīgi atpazīst spēlētāja kustības un precīzi ataino tos spēlē.Piemēram, Pārslēgties spēles "Doom", spēlētājs var kontrolēt rakstzīmju, lai atvašu ienaidnieks, izmantojot somatosensory operācijas.Vairāk spēles prasmes gaida atklāts!

Atbalsta Apple Arcade un MFi Spēles

Spēles, un vairāk spēles.GameSir G4 Pro cenšas pilnībā izmantot tās funkcijas par pieejamu platformu un jau ir stājusies uz Apple skatuves.Tagad, spēlētāji var izmantot GameSir G4 Pro spēlēt Apple Arcade spēles, ne tikai to, ka, tik ilgi, cik tas ir MFi sertificēts spēle, G4 Pro arī to atbalsta.

Atbalsts Cloud Spēļu

Parādīšanos no mākoņu spēļu vēsta izmaiņas nākotnē spēles, un GameSir G4 Pro ir gatavi.G4 Pro ir savietojams ar lielāko mākonis spēles un dažādas tautas mākonis spēļu platformas, tādas kā Microsoft xCloud, Xbox Spēles Iet, Sony PlayStation Tagad, Google STADIONOS, NVIDIA GeForce Tagad, Parsec, LiquidSky, Lūka: Atskaņot, Ēnu.tech, Vortex, NetEase Mākonis Spēles un Tencent Sākt, utt.GameSir G4 Pro var pacelt, lai jūsu spēļu pieredzi, lai mākonis!

Asimetriska & Vibrācijas Motori

Tikšanās īstais cilvēks īstajā laikā var būt apgrūtināta.Tomēr asimetriska motori GameSir G4 Pro, kas var nodrošināt jūs ar labo vibrācijas intensitāte pareizajos apstākļos.Vai jums ir lekt, crouching vai kāpšana, tas sniegs reālā laika atsauksmes, pamatojoties uz šiem dažādiem spēļu scenārijiem.

TURBO Poga & Screenshot Poga

Ātrāk, ātrāk, ātrāk!Let ienaidnieks nav vietas, lai izvairītos!Ienaidnieks drīz pārsniegs savu bloķēšanas diapazonu.Vai jūs esat gatavi palaist garām viņu?Kopa TURBO funkcija GameSir G4 Pro un uzsākt to uzreiz, kad ienaidnieks, šķiet, bloķēt viņu ar ātras kombinācijas.Vienu klikšķi ekrānšāviņi saglabāt skaistus mirkļus!Nospiediet screenshot poga uz GameSir G4 Pro, lai attēlotu savu visdārgāko, jautru un neaizmirstamu spēle mirkļus!Jā, tikai viens klikšķis un screenshot ir darīts!

Mīkstas Gumijas Rokturi & Metāla Apšuvuma Pogām

Kopumā pogu izkārtojumu GameSir G4 Pro ir pilnīgi ergonomisks, padarot spēlētāja kontroles vienmērīgāku un efektīvāku.Mīkstās gumijas pārklājumu un strukturētas rokturi nodrošina spēlētājus ar ērtu pieskārienu.Turklāt, iedvesmojoties no zinātniskās fantastikas filmas, plecu sprūda pogu GameSir G4 Pro apsmidzina ar metālisks krāsa, lai uzlabotu tā izturību un padarīt to vairāk izturīgas pret sviedriem un koroziju.

Iebūvēts 800mAh Uzlādējams Litija Akumulators

Lielas ietilpības akumulatoru var garantēt lielisku bezvadu spēļu pieredzi spēlētājiem.Vai tas ir no iebūvēts litija akumulators 800mAh vai zemu enerģijas patēriņu procesors, GameSir G4 Pro var nejauši nodrošina nepārspējamu lielisku spēļu pieredzi.

Tech Specs

Zīmols: GameSir Modelis: G4 Pro Savienojums: Bezvadu / Vadu Bezvadu Tehnoloģija: Bluetooth 4.2 / 2.4 GHz Wireless Darba Platformām: Nintendo Switch / Windows PC (Windows 7 vai jaunāka versija) / Android (Android 8.0 vai jaunāka versija) / iOS (iOS 13.0 vai vēlāk) Seši-Ass Žiroskops: Jā Vibrācijas Motori: Jā Magnētiskā ABXY Pogas: Jā, A un B, X un Y var tikt apvērsti Screenshot Poga: Jā, tikai pieejams par Nintendo Switch / Windows 10 / Android TURBO Poga: Jā Kontroles Apjoms: Jā (pieejams tikai uz Windows 10 / Android Akumulatora Kapacitāte: built-in 800mAh uzlādējams Litija akumulators Savienojuma Veids-C Iepakojuma Izmērs: 191*130*87mm Bruto Svars: 492g Saderīgs Mobilais Tālrunis Platums: mazāk kā 85mm Piezīme: Lūdzu, noņemiet aizsargājošo vāciņu no tālruņa pirms lietošanas.

Lūdzu, Ņemiet Vērā,

Ja ierīcei nevar izveidot savienojumu, lai GameSir G4 Pro, lūdzu, nospiediet un turiet G + S pogu 5 sekundes, lai atkārtoti pāra.

Tagi: bem bluetooth earbuds, bluetooth saņem atbalstu caur iev, fons dzimšanas dienas svinības, nintendo slēdzis controlers, prieks con nintendo slēdzis, Kontroles, NINTENDO SLĒDZIS, spoks stick, kontroles pc, ipega ps4.

Uzrakstīt recenziju

GameSir G4 Pro Multi-Platformu Spēle Kontrolieris Bezvadu Gamepad Nintendo Switch / Android / iPhone / GAB Magnētisko ABXY

GameSir G4 Pro Multi-Platformu Spēle Kontrolieris Bezvadu Gamepad Nintendo Switch / Android / iPhone / GAB Magnētisko ABXY

Saistītie Produkti