Produkts veiksmīgi pievienots iepirkumu grozam
Daudzums
Pavisam kopā:
Pavisam0priekšmetus jūsu grozs. Pastāv 1 prece Jūsu grozā.
Kopā produkti:
Kopā piegāde:  Tiks noteikts
Pavisam kopā:
Turpināt iepirkties Turpināt maksājumu
Jauns Atlaide! TCZG422 Burvju Purpura Krāsa Perlamutra Pigmentu, Perlamutra Spīdums, Nagu Dizains, Nagu laka Facepainting Grims Rokasgrāmata DIY Apdare Skatīt lielāku

TCZG422 Burvju Purpura Krāsa Perlamutra Pigmentu, Perlamutra Spīdums, Nagu Dizains, Nagu laka Facepainting Grims Rokasgrāmata DIY Apdare

€7.37

Jauns produkts

Izmērs Powder
Zīmola Nosaukums Bincon
Modeļa Numurs TCZG422
NETO MASAS 50g/200g/500g
Meklēšanas Numuru TCZG422
krāsa Violeta
Vienuma Tips Nagu Spīdums
Daudzums 1 Soma
Forma Pulveris
Materiāls vizlas pulveris
Iepakojums plastmasas maisiņi

TCZG422 Burvju Purpura Krāsa Perlamutra Pigmentu, Perlamutra Spīdums, Nagu Dizains, Nagu laka Facepainting Grims

Rokasgrāmata DIY Apdare

Meklēšanas Numurs : TCZG422

Forma: Pulveris

Postenis Krāsa : Magic Purpura Krāsā (kā attēlā)

( Piezīme: Mīļās, foto, kas parāda krāsas efekts var nebūt pilnībā atstarojošs, nekustamā produktiem, kas nav 100% vienādi, piemēram, attēlu efektu,lūdzu, esiet saprotoši)

-Iepakojuma Svars : Apm. 50g Uzticamu Poliestera Soma

Mīļās, MOQ:50g, ja jums ir nepieciešams vairāk gramus vai citas krāsas, lūdzu, lūdzu, dodiet mums zināt jūsu jebkuru pieprasījumu , gandrīz jebkuru spīguļi, jūs varētu atrast no mūsu kompānija ,mēs sniegsim jums atbildi 24 stundu laikā!

1. Augstas Kvalitātes

2. Spilgti un Dzirksti Krāsa

3. 100% kvalitātes nodrošināšanas

Produkta Attēli:

Par shippment:

1. Parasti bezmaksas piegāde mēs tiks nosūtīti China Post Air Pastu, ja vien jums ir nepieciešams, un maksāt papildus par ātruma paātrināta kuģu satiksmi.Lūdzu, nav pirkums, ja jūs nepiekrītat ar piegādes laiku.Vai, ja jums ir nepieciešams vairāk, ātra piegāde,lūdzu, lūdzu sazinieties ar mums .Paldies!

2. Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu piegādes adrese ir saskaņota ar savu īsto adresi, pirms laišanas pasūtījumu.Mēs neesam atbildīgi par jebkuru nepareizi vai nevar piegādāt adreses.Maksa tiks prasīts nosūtīt preci atpakaļ.

3 .Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas,..Šie tarifi ir pircēja pienākums.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms iegādāties..

Par Atsauksmes:

Mīļās ,mēs cenšamies darīt, ir 100% klientu apmierinātību, bet mums ir nepieciešams, sazinieties ar savu pirmo.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvas atsauksmes!Mēs darīsim visu iespējamo, lai jums !

Tagi: magic sveķi, giltter, taras vizlas pulveri, facepainting unicorn, sejas krāsu, prom, vizlas pulveris, ziepes, vizlas nagu, sejas krāsu veidne, vizlas pulveris.

Uzrakstīt recenziju

TCZG422 Burvju Purpura Krāsa Perlamutra Pigmentu, Perlamutra Spīdums, Nagu Dizains, Nagu laka Facepainting Grims Rokasgrāmata DIY Apdare

TCZG422 Burvju Purpura Krāsa Perlamutra Pigmentu, Perlamutra Spīdums, Nagu Dizains, Nagu laka Facepainting Grims Rokasgrāmata DIY Apdare

Saistītie Produkti